Horoskop: Strelec

Horoskop za astrološko znamenje Strelec traja od 22.11 do 20.12. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Strelec, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Naredi nekaj sprememb v tvojem načinu komuniciranja, z namenom, da s svojimi sposobnostmi in vedenjem laskaš vsem. Pri svojih podvigih pričakuj podporo enako mislečih.

Mesečni horoskop

Vpliv Merkurja na piedestal postavlja moralo – če boš postala žrtev krivice, ne boš oklevala s posredovanjem in tegobam pogumno prirezala krila. Tradicionalne novoletne gostije z daljnimi sorodniki prav tako ne bodo po tvojem okusu, zato si v sklopu predpriprav nanje privošči pobeg iz civilizacije s prijateljico. Že veš, kam jo bosta mahnili tokrat?

Splošno: Strelec

od 22.11 do 20.12

 

Moški, ki te bo zadovoljil: Nobena prava strelka ne prenese utesnjenosti, še najmanj v ljubezenskem odnosu. Posestniški, sumničav ali ljubosumen partner zato pri tebi takoj odpade.

Kaj so tvoji atributi? Si pravi dobrovoljček, zato v tvoji družbi ni nikomur dolgčas. Strelke so znane tudi po svoji poštenosti in odkritosti, Ste tudi bistre in razmišljujoče.

Kakšna si v postelji? Spolnost pozdravljaš z navdušenjem, ki je zelo značilno za vse strelce. Ker si avanturistka po duši, tudi v spolnosti nenehno iščeš nove in nove izzive. Si nadvse odzivna partnerka. Ohladiš se le, kadar se med rjuhami dolgočasiš.

 

Več o horoskopu Strelka: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!