Horoskop: Strelec

Horoskop za astrološko znamenje Strelec traja od 22.11 do 20.12. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Strelec, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Nauči se sprejemati kritike. Vsaka pripomba ni izrečena z namenom, da te užali. Najprej poslušaj, potem pa presodi uporabno vrednost slišanega. Še zlasti iz ust zanesljive osebe, ki jo ceniš.

Mesečni horoskop

Manifestacija pozitivnih energij, ki si jo vadila v poletnih dneh, je končno padla na plodna tla. To pomeni, da si lahko pripneš varnostni pas in se podaš na divjo jesensko vožnjo – zdelo se ti bo, da si zakorakala v katastrofo, ki pa se bo na koncu izkazala za eno najlepših življenjskih priložnosti. Pripravljena, pozor, zdaj!

Splošno: Strelec

od 22.11 do 20.12

 

Moški, ki te bo zadovoljil: Nobena prava strelka ne prenese utesnjenosti, še najmanj v ljubezenskem odnosu. Posestniški, sumničav ali ljubosumen partner zato pri tebi takoj odpade.

Kaj so tvoji atributi? Si pravi dobrovoljček, zato v tvoji družbi ni nikomur dolgčas. Strelke so znane tudi po svoji poštenosti in odkritosti, Ste tudi bistre in razmišljujoče.

Kakšna si v postelji? Spolnost pozdravljaš z navdušenjem, ki je zelo značilno za vse strelce. Ker si avanturistka po duši, tudi v spolnosti nenehno iščeš nove in nove izzive. Si nadvse odzivna partnerka. Ohladiš se le, kadar se med rjuhami dolgočasiš.

 

Več o horoskopu Strelka: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!