Horoskop: Strelec

Horoskop za astrološko znamenje Strelec traja od 22.11 do 20.12. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Strelec, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Povsod boš videla ljudi, ki ti hočejo škoditi, zato se boš zapirala sama vase. Kdor bo drezal vate, lahko pričakuje oster odziv, saj ne boš pri volji za druženje.

Mesečni horoskop

Situacije, povezane z ljubeznijo in občutki, bodo začele vztrajno prevladovati nad tvojimi vsakdanjimi obveznostmi. Na področju odnosov boš bolj družabna in odprta kot kadarkoli poprej, zahvaljujoč sveži simpatiji, ki te je popolnoma prevzela. O njej čivkajo že vrabčki na veji!

Splošno: Strelec

od 22.11 do 20.12

 

Moški, ki te bo zadovoljil: Nobena prava strelka ne prenese utesnjenosti, še najmanj v ljubezenskem odnosu. Posestniški, sumničav ali ljubosumen partner zato pri tebi takoj odpade.

Kaj so tvoji atributi? Si pravi dobrovoljček, zato v tvoji družbi ni nikomur dolgčas. Strelke so znane tudi po svoji poštenosti in odkritosti, Ste tudi bistre in razmišljujoče.

Kakšna si v postelji? Spolnost pozdravljaš z navdušenjem, ki je zelo značilno za vse strelce. Ker si avanturistka po duši, tudi v spolnosti nenehno iščeš nove in nove izzive. Si nadvse odzivna partnerka. Ohladiš se le, kadar se med rjuhami dolgočasiš.

 

Več o horoskopu Strelka: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!