Horoskop: Strelec

Horoskop za astrološko znamenje Strelec traja od 22.11 do 20.12. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Strelec, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Ne izpuščaj priložnosti, za katere veš, da se še lep čas ne bodo ponovile. Nagnjena si k temu, da si kasneje očitaš in sanjariš, kaj bi bilo, če bi bilo.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Romantična plat življenja bo pestrejša od medosebnih intrig v resničnostni oddaji Sanjski moški, če se ti je le uspelo v velikem loku izogniti ravnodušni naravnanosti dobe rib. A pretirana skrb je popolnoma odveč: prihajajoča doba ovna ti bo postregla z veliko sreče pri … saj veš - iskanju sreče.

Splošno: Strelec

od 22.11 do 20.12

 

Moški, ki te bo zadovoljil: Nobena prava strelka ne prenese utesnjenosti, še najmanj v ljubezenskem odnosu. Posestniški, sumničav ali ljubosumen partner zato pri tebi takoj odpade.

Kaj so tvoji atributi? Si pravi dobrovoljček, zato v tvoji družbi ni nikomur dolgčas. Strelke so znane tudi po svoji poštenosti in odkritosti, Ste tudi bistre in razmišljujoče.

Kakšna si v postelji? Spolnost pozdravljaš z navdušenjem, ki je zelo značilno za vse strelce. Ker si avanturistka po duši, tudi v spolnosti nenehno iščeš nove in nove izzive. Si nadvse odzivna partnerka. Ohladiš se le, kadar se med rjuhami dolgočasiš.

 

Več o horoskopu Strelka: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!