Horoskop: Strelec

Horoskop za astrološko znamenje Strelec traja od 22.11 do 20.12. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Strelec, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Tvoja utrujenost ni le izgovor. Dobro premisli, koliko časa boš posvetila neki dejavnosti. V nasprotnem boš kronično zamujala in si nakopala dodatne skrbi. Pazi na zdravje, posebno na dihala.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Julija se posveti svojim mislim in iskanju notranjega ravnovesja. Privošči si kratek vikend pobeg, kjer boš lahko zadihala svež zrak in aktivirala svoje hormone sreče. Zvezde ti predlagajo, da se to poletje posvetiš športni aktivnosti, saj ti bo prav prišla zaradi tvojega naslednjega kariernega skoka proti vrhu.

Splošno: Strelec

od 22.11 do 20.12

 

Moški, ki te bo zadovoljil: Nobena prava strelka ne prenese utesnjenosti, še najmanj v ljubezenskem odnosu. Posestniški, sumničav ali ljubosumen partner zato pri tebi takoj odpade.

Kaj so tvoji atributi? Si pravi dobrovoljček, zato v tvoji družbi ni nikomur dolgčas. Strelke so znane tudi po svoji poštenosti in odkritosti, Ste tudi bistre in razmišljujoče.

Kakšna si v postelji? Spolnost pozdravljaš z navdušenjem, ki je zelo značilno za vse strelce. Ker si avanturistka po duši, tudi v spolnosti nenehno iščeš nove in nove izzive. Si nadvse odzivna partnerka. Ohladiš se le, kadar se med rjuhami dolgočasiš.

 

Več o horoskopu Strelka: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!