Horoskop: Bik

Horoskop za astrološko znamenje Bik traja od 20.04 do 20.05. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Bik, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Danes se boš zabavala in uživala. Drugim boš verjela, ko ti bodo razlagali kako se imajo ali so se imeli na dopustu. Tudi ti ne boš tiho, saj ti nikakor ne bo ugajalo, da bi bila pri nečem zadnja.žž

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Edini astrološki nasvet, ki ga potrebuješ ta mesec, je: Vsako dejanje, ki se ga boš lotila z osebo, rojeno v znamenju device, se bo spremenilo v vročo poletno romanco, ki je še dolgo ne boš pozabila. Vse, kar to poletje torej potrebuješ, je devica.

Splošno: Bik

od 20.04 do 20.05

Med rjuhami: Vedno znova se potrudiš, da daš vse od sebe, tvoja tovrstna vzdržljivost pa je tako in tako postala že legendarna. Medtem ko se druga dekleta zadovoljijo že z enim samim 'uspešnim' poskusom, si ti vedno pripravljene poizkušati še in še.

Dražljiva posebnost: Rada dobro poskrbiš za svojega moškega, zato bo kje drugje zaman iskal enako prijetno erotično masažo podplatov, kot mu jo lahko (vsaj občasno) nudiš ti.

Moški, ki te bo zadovoljili: Vladar zanesljivih in toplih bikic je Venera, zato je povsem jasno, da potrebuješ mirne in harmonične odnose. Išči torej moškega, ki ti bo to lahko tudi nudil.

Več o horoskopu Bika in Bikic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!