Horoskop: Bik

Horoskop za astrološko znamenje Bik traja od 20.04 do 20.05. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Bik, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Želiš si več svobode, kot je dobiš, zato so tvoja čustva precej mešana. Tudi v ljubezni bo napeto. Poskusi dojeti, kaj ti je pravzaprav želel povedati tvoj prijatelj.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Bikice se boste v zadnjem mesecu leta počutile povsem brezskrbno. Ne boste oklevale pri izražanju čustev, kar bo odskočna deska za lovljenje notranjega ravnovesja. Vendar pozor: na vse načine se obrani grižljaja v prepovedan sadež. Govorimo o nedolžni simpatiji, ki utegne zamajati tvoje razmerje. Vse poredne misli prikleni na stranski tir in ohrani vrednote, ki jih trdno zagovarjaš.

Splošno: Bik

od 20.04 do 20.05

Med rjuhami: Vedno znova se potrudiš, da daš vse od sebe, tvoja tovrstna vzdržljivost pa je tako in tako postala že legendarna. Medtem ko se druga dekleta zadovoljijo že z enim samim 'uspešnim' poskusom, si ti vedno pripravljene poizkušati še in še.

Dražljiva posebnost: Rada dobro poskrbiš za svojega moškega, zato bo kje drugje zaman iskal enako prijetno erotično masažo podplatov, kot mu jo lahko (vsaj občasno) nudiš ti.

Moški, ki te bo zadovoljili: Vladar zanesljivih in toplih bikic je Venera, zato je povsem jasno, da potrebuješ mirne in harmonične odnose. Išči torej moškega, ki ti bo to lahko tudi nudil.

Več o horoskopu Bika in Bikic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!