Horoskop: Bik

Horoskop za astrološko znamenje Bik traja od 20.04 do 20.05. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Bik, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Ugodno bo dejstvo, da stvari ne boš opravljala prehitro, ampak jih znala narediti v pravem trenutku. Sprostila te bosta narava in pogovor s prijatelji.

Mesečni horoskop

Vibracije rib so tokrat naravnane umirjeno. Večino časa te želijo zazibati v dremež, vendar bodo tvoje telo s približujočo se dobo ovna v kratkem oživile in mu vlile elan. Živahno bo tudi v socialnem spektru življenja – pričakuj ljubezenske trikotnike in vroče obraze v zasebnih sporočilih.

Splošno: Bik

od 20.04 do 20.05

Med rjuhami: Vedno znova se potrudiš, da daš vse od sebe, tvoja tovrstna vzdržljivost pa je tako in tako postala že legendarna. Medtem ko se druga dekleta zadovoljijo že z enim samim 'uspešnim' poskusom, si ti vedno pripravljene poizkušati še in še.

Dražljiva posebnost: Rada dobro poskrbiš za svojega moškega, zato bo kje drugje zaman iskal enako prijetno erotično masažo podplatov, kot mu jo lahko (vsaj občasno) nudiš ti.

Moški, ki te bo zadovoljili: Vladar zanesljivih in toplih bikic je Venera, zato je povsem jasno, da potrebuješ mirne in harmonične odnose. Išči torej moškega, ki ti bo to lahko tudi nudil.

Več o horoskopu Bika in Bikic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!