Horoskop: Bik

Horoskop za astrološko znamenje Bik traja od 20.04 do 20.05. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Bik, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Začutila boš izredno željo po svobodi in samostojnosti. Že zjutraj boš s tem obremenjevala tudi druge okoli sebe. Ker boš opazila, da niso preveč zainteresirani, boš užaljena.

Mesečni horoskop

Po navadi ste precej odporni proti spremembam in raje ostanete pri tem, kar poznate, toda ta mesec bo nekaj ali nekdo odkril neposredno pot do vašega srca in se vam bo vse drugo zdelo nepomembno. To je šele začetek daljšega procesa, ki bo trajal več mesecev, kar vam bo dalo čas, da na stvari pogledate iz prave perspektive. Ni treba hiteti.

Splošno: Bik

od 20.04 do 20.05

Med rjuhami: Vedno znova se potrudiš, da daš vse od sebe, tvoja tovrstna vzdržljivost pa je tako in tako postala že legendarna. Medtem ko se druga dekleta zadovoljijo že z enim samim 'uspešnim' poskusom, si ti vedno pripravljene poizkušati še in še.

Dražljiva posebnost: Rada dobro poskrbiš za svojega moškega, zato bo kje drugje zaman iskal enako prijetno erotično masažo podplatov, kot mu jo lahko (vsaj občasno) nudiš ti.

Moški, ki te bo zadovoljili: Vladar zanesljivih in toplih bikic je Venera, zato je povsem jasno, da potrebuješ mirne in harmonične odnose. Išči torej moškega, ki ti bo to lahko tudi nudil.

Več o horoskopu Bika in Bikic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!