Horoskop: Bik

Horoskop za astrološko znamenje Bik traja od 20.04 do 20.05. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Bik, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Pripravi se, da bo v današnjem dnevu tvoj telefon zvenel bolj pogosto, kot običajno. Ljudje bodo potrebovali tvoje nasvete, zato ne bo nič narobe, če prebereš kakšen leksikon o človeški naravi, da se psihično pripraviš na izzive, ki so pred vrati.

Mesečni horoskop

Julija ne pusti dobrim priložnostim, da gredo mimo tebe! Kamorkoli boš odšla, boš spoznavala ljudi na visokih položajih. Morda z njimi ne boš ostala zgolj pri poslovnem odnosu, temveč se bo eden izmed julijskih večerov zavlekel pozno v noč. Veš, kaj mislimo?

Splošno: Bik

od 20.04 do 20.05

Med rjuhami: Vedno znova se potrudiš, da daš vse od sebe, tvoja tovrstna vzdržljivost pa je tako in tako postala že legendarna. Medtem ko se druga dekleta zadovoljijo že z enim samim 'uspešnim' poskusom, si ti vedno pripravljene poizkušati še in še.

Dražljiva posebnost: Rada dobro poskrbiš za svojega moškega, zato bo kje drugje zaman iskal enako prijetno erotično masažo podplatov, kot mu jo lahko (vsaj občasno) nudiš ti.

Moški, ki te bo zadovoljili: Vladar zanesljivih in toplih bikic je Venera, zato je povsem jasno, da potrebuješ mirne in harmonične odnose. Išči torej moškega, ki ti bo to lahko tudi nudil.

Več o horoskopu Bika in Bikic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!