Horoskop: Tehtnica

Horoskop za astrološko znamenje Tehtnica traja od 23.09 do 22.10. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Tehtnica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Zelo so ti bo mudilo in privlačile te bodo novosti. V vsej naglici ne boš pozabila na neko obljubo, ki si jo dala prijatelju. Vsekakor bo dovolj priložnosti za smeh in za zabavo.

Mesečni horoskop

Še zvezde na nebu so prepoznale tvoj apetit po spremembi okolja. Khm, nisi edina. Če ti uspe za uresničitev želja iznajti varno (in zdravju prijazno) pot, ne oklevaj. Naj ti pri izletu na bližnjo vzpetino ali zgolj prepleskanju sten sobe družbo dela simpatija. Prek video klica, seveda!

Splošno: Tehtnica

od 23.09 do 22.10

Moški, ki te bo zadovoljil: Ker si zelo romantična, si močno želiš enako romantičnega partnerja. To potrebo bi prav zlahka zadovoljila sladkobesedni strelec in viteški lev. Ker pa si zelo idealistična, bi se ujela tudi z vodnarjem.

Kaj so tvoji atributi? Tvoja najlepša lastnost je, da znaš človeka pripraviti do tega, da se pokaže v svoji najlepši luči. Tvoj izbranec se prav zato pogosto počuti kot princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Malce lenobni libido lepe tehtnice je vedno močno romantično obarvan. Zato, čeprav te spolnost zelo zanima, se kot velika spogledljivka v resnici zaljubljaš v ljubezen samo.

 

Več o horoskopu Tehtnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!