Horoskop: Tehtnica

Horoskop za astrološko znamenje Tehtnica traja od 23.09 do 22.10. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Tehtnica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Če si v preteklosti razmišljala o vlaganju denarja, je sedaj čas, da to storiš, saj so zvezde na tvoji strani. Na delovnem mestu boš tudi danes žarela, saj boš nepremagljiva.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

V navalu ponosa po premaganih preprekah letošnjega leta ne pozabi ohraniti trdnih tal pod nogami. Naj ti v glavo ne stopi samovšečnost, ki ima moč, s katero lahko pokvari tvoje odnose. Nesoglasja z bližnjimi razreši s svojim diplomatskim pristopom in nato z desno nogo brezskrbno zakorakaj v silvestrski večer.

Splošno: Tehtnica

od 23.09 do 22.10

Moški, ki te bo zadovoljil: Ker si zelo romantična, si močno želiš enako romantičnega partnerja. To potrebo bi prav zlahka zadovoljila sladkobesedni strelec in viteški lev. Ker pa si zelo idealistična, bi se ujela tudi z vodnarjem.

Kaj so tvoji atributi? Tvoja najlepša lastnost je, da znaš človeka pripraviti do tega, da se pokaže v svoji najlepši luči. Tvoj izbranec se prav zato pogosto počuti kot princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Malce lenobni libido lepe tehtnice je vedno močno romantično obarvan. Zato, čeprav te spolnost zelo zanima, se kot velika spogledljivka v resnici zaljubljaš v ljubezen samo.

 

Več o horoskopu Tehtnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!