Horoskop: Tehtnica

Horoskop za astrološko znamenje Tehtnica traja od 23.09 do 22.10. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Tehtnica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

V današnjem dnevu stoj za svojimi načeli in ne pusti, da ti nekdo narekuje drugače. Dan bo primeren tudi za razčiščevanje družinskih odnosov!

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Tudi manjše motnje lahko včasih naredijo globoko zarezo, ker se morda dotaknejo stare rane, zaradi česar se nerešena čustvena vprašanja iz preteklosti znova zastavijo. Ali pa ste morda le dosegli prag potrpljenja? Karkoli že je, ne boste se samo nasmehnili in pustili, da gre mimo vas kot običajno; tokrat boste spremenili taktiko. Pretiran odziv? Sploh ne!

Splošno: Tehtnica

od 23.09 do 22.10

Moški, ki te bo zadovoljil: Ker si zelo romantična, si močno želiš enako romantičnega partnerja. To potrebo bi prav zlahka zadovoljila sladkobesedni strelec in viteški lev. Ker pa si zelo idealistična, bi se ujela tudi z vodnarjem.

Kaj so tvoji atributi? Tvoja najlepša lastnost je, da znaš človeka pripraviti do tega, da se pokaže v svoji najlepši luči. Tvoj izbranec se prav zato pogosto počuti kot princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Malce lenobni libido lepe tehtnice je vedno močno romantično obarvan. Zato, čeprav te spolnost zelo zanima, se kot velika spogledljivka v resnici zaljubljaš v ljubezen samo.

 

Več o horoskopu Tehtnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!