Horoskop: Tehtnica

Horoskop za astrološko znamenje Tehtnica traja od 23.09 do 22.10. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Tehtnica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Pri delu boš oporekala trditvam tvojih nadrejenih, kar ti bo okrepilo samozavest, saj se boš končno postavila zase. S prijatelji pa se utegneš spustiti v resen pogovor.

Mesečni horoskop

Končno boš imela čas, da malce zadihaš, saj boš v prvem tednu julija s privlačnostjo v svoje življenje pritegnila gospoda 'šarmantnega'. Vajino vročo poletno romanco bo želel podaljšati, in to ne samo do jeseni! Julija boš napredovala v službi in se odlično izkazala v vodenju novega projekta.

Splošno: Tehtnica

od 23.09 do 22.10

Moški, ki te bo zadovoljil: Ker si zelo romantična, si močno želiš enako romantičnega partnerja. To potrebo bi prav zlahka zadovoljila sladkobesedni strelec in viteški lev. Ker pa si zelo idealistična, bi se ujela tudi z vodnarjem.

Kaj so tvoji atributi? Tvoja najlepša lastnost je, da znaš človeka pripraviti do tega, da se pokaže v svoji najlepši luči. Tvoj izbranec se prav zato pogosto počuti kot princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Malce lenobni libido lepe tehtnice je vedno močno romantično obarvan. Zato, čeprav te spolnost zelo zanima, se kot velika spogledljivka v resnici zaljubljaš v ljubezen samo.

 

Več o horoskopu Tehtnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!