Horoskop: Tehtnica

Horoskop za astrološko znamenje Tehtnica traja od 23.09 do 22.10. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Tehtnica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

V današnjem dnevu stoj za svojimi načeli in ne pusti, da ti nekdo narekuje drugače. Dan bo primeren tudi za razčiščevanje družinskih odnosov!

Mesečni horoskop

Pregovoru o sledenju srca v prihajajočih dneh prisluhni z rezervo. Bodi previdna, da se nagajiva čustva ne izvijejo iz vajeti, saj jim vonj po pomladi zamegljuje realistično sliko in niso nič kaj pristen osebni svetovalec. April bo namreč postregel s številnimi nepremišljeno izrečenimi besedami – pazi, da jih pozneje ne obžaluješ.

Splošno: Tehtnica

od 23.09 do 22.10

Moški, ki te bo zadovoljil: Ker si zelo romantična, si močno želiš enako romantičnega partnerja. To potrebo bi prav zlahka zadovoljila sladkobesedni strelec in viteški lev. Ker pa si zelo idealistična, bi se ujela tudi z vodnarjem.

Kaj so tvoji atributi? Tvoja najlepša lastnost je, da znaš človeka pripraviti do tega, da se pokaže v svoji najlepši luči. Tvoj izbranec se prav zato pogosto počuti kot princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Malce lenobni libido lepe tehtnice je vedno močno romantično obarvan. Zato, čeprav te spolnost zelo zanima, se kot velika spogledljivka v resnici zaljubljaš v ljubezen samo.

 

Več o horoskopu Tehtnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!