Horoskop: Ribi

Horoskop za astrološko znamenje Ribi traja od 18.02 do 19.03. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Ribi, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Družinsko dogajanje bo v središču tvoje pozornosti. Partnerjeve zahteve boš morala vzeti resno in mu nameniti več časa, morda se boš morala več posvečati otrokom.

Mesečni horoskop

Marca je napočil čas, ko se ritem dogajanja zniža za eno prestavo in ti omogoča življenje v enakomernem ritmu. To ne prinaša stagniranja oziroma tega, da ne boš sejala uspehov – planet Venera v znamenju ovna bo premešal karte novih priložnosti in ti priigral dobrodošlo povišico ali celo napredovanje.

Splošno: Ribi

od 18.02 do 19.03

Moški, ki te bo zadovoljil: Naj se sliši še tako stereotipno, ribica zares potrebuje pravega moškega oz. samozavestnega tradicionalista.

Kaj so tvoji atributi? To nežno bitje ščiti pred prevarami in krutostmi sveta le njena ostra intuicija. So pa tudi idealistke. Še posebno v ljubezni. Zato bodo ribice, ki nikoli ne nehajo iskati gospoda Pravega, tudi navadnemu žabonu dale občutek, da je princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Prisegaš na nežnost. Zato ti nekateri – in verjemi, da zmotno - ne pripisujejo velikih strasti, medtem ko bo gospod Pravi kmalu spoznal, da ‘tiha voda zares bregove izdira’!

 

Več o horoskopu Ribica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!