Horoskop: Ribi

Horoskop za astrološko znamenje Ribi traja od 18.02 do 19.03. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Ribi, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Imaš opravka z nekom, ki očitno ve več, kot ti, tudi znajde se bolje od tebe, kar bo načenjalo tvoje živce. Bodi pozorna na vse pomembne namige, tudi tiste ki v trenutku ne bodo najbolj intenzivni.

Mesečni horoskop

Če ste kdaj stali na letališču in čakali, da se vaš cilj in številka leta prikažeta na tabli odhodov, se bo ta mesec zdel točno tak, saj mrk v zgornjem sektorju vaše karte označuje naslednjo stopnjo vašega nadaljnjega potovanja. Seveda je do velikega potovanja še nekaj tednov, toda zdaj vsaj veste, kam in kdaj odpotujete – kar vam daje čas za priprave v zadnjem trenutku in za slovo.

Splošno: Ribi

od 18.02 do 19.03

Moški, ki te bo zadovoljil: Naj se sliši še tako stereotipno, ribica zares potrebuje pravega moškega oz. samozavestnega tradicionalista.

Kaj so tvoji atributi? To nežno bitje ščiti pred prevarami in krutostmi sveta le njena ostra intuicija. So pa tudi idealistke. Še posebno v ljubezni. Zato bodo ribice, ki nikoli ne nehajo iskati gospoda Pravega, tudi navadnemu žabonu dale občutek, da je princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Prisegaš na nežnost. Zato ti nekateri – in verjemi, da zmotno - ne pripisujejo velikih strasti, medtem ko bo gospod Pravi kmalu spoznal, da ‘tiha voda zares bregove izdira’!

 

Več o horoskopu Ribica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!