Horoskop: Ribi

Horoskop za astrološko znamenje Ribi traja od 18.02 do 19.03. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Ribi, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Današnji dan ti ponuja veliko priložnosti, da izpopolniš svoje čustveno življenje in v njem uživaš. Prinesel ti bo več strasti, a tudi preizkušenj za ljubezensko razmerje, v katerem se trenutno nahajaš.

Mesečni horoskop

Nasmiha se ti mesec enkratnih priložnosti in pozitivnih afirmacij. Predstavljaj si, v kakšni vlogi bi se želela videti čez leto dni, in tehtno premisli, kako bi bilo cilj mogoče doseči. Še preden se s polno pozornostjo posvetiš januarju, temeljito premisli, kateri dejavnik iz tebe črpa energijo, in mu pripiši prepoved približevanja. Planet Merkur ti stoji ob strani!

Splošno: Ribi

od 18.02 do 19.03

Moški, ki te bo zadovoljil: Naj se sliši še tako stereotipno, ribica zares potrebuje pravega moškega oz. samozavestnega tradicionalista.

Kaj so tvoji atributi? To nežno bitje ščiti pred prevarami in krutostmi sveta le njena ostra intuicija. So pa tudi idealistke. Še posebno v ljubezni. Zato bodo ribice, ki nikoli ne nehajo iskati gospoda Pravega, tudi navadnemu žabonu dale občutek, da je princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Prisegaš na nežnost. Zato ti nekateri – in verjemi, da zmotno - ne pripisujejo velikih strasti, medtem ko bo gospod Pravi kmalu spoznal, da ‘tiha voda zares bregove izdira’!

 

Več o horoskopu Ribica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!