Horoskop: Ribi

Horoskop za astrološko znamenje Ribi traja od 18.02 do 19.03. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Ribi, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Ve se, koliko ti pomeni služba, a včasih partner tega ni pripravljen razumeti. Vedno znova se lahko zapletaš v prepir, ki ne vodi nikamor.

Mesečni horoskop

V muhastem aprilskem vremenu bodo na plan privrela eksistenčna vprašanja, ki bodo kriva za medosebne vezi z raki in kozorogi. Začutila boš neustavljivo slo po napredovanju in samoaktualizaciji – morda pa je po enoletnem obdobju stagniranja napočil čas, da dolgoletni interes postane poslovna priložnost.

Splošno: Ribi

od 18.02 do 19.03

Moški, ki te bo zadovoljil: Naj se sliši še tako stereotipno, ribica zares potrebuje pravega moškega oz. samozavestnega tradicionalista.

Kaj so tvoji atributi? To nežno bitje ščiti pred prevarami in krutostmi sveta le njena ostra intuicija. So pa tudi idealistke. Še posebno v ljubezni. Zato bodo ribice, ki nikoli ne nehajo iskati gospoda Pravega, tudi navadnemu žabonu dale občutek, da je princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Prisegaš na nežnost. Zato ti nekateri – in verjemi, da zmotno - ne pripisujejo velikih strasti, medtem ko bo gospod Pravi kmalu spoznal, da ‘tiha voda zares bregove izdira’!

 

Več o horoskopu Ribica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!