Horoskop: Ribi

Horoskop za astrološko znamenje Ribi traja od 18.02 do 19.03. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Ribi, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Sprašuj, razišči misli in občutke. Danes bo na vrsti tvoja sposobnost za načrtovanje, ki jo boš izkoristila in pokazala širši množici, ki je zate pomembna.

Mesečni horoskop

Tvoja glava bo preplavljena z novimi idejami, številne od teh bodo imele priložnost, da se uresničijo. Zvezde so ti naklonjene, da razkriješ svoja čustva, ki jih imaš do posebne osebe. Julij nameni norim pustolovščinam in globokim pogovorom ob mesečini toplih poletnih večerov.

Splošno: Ribi

od 18.02 do 19.03

Moški, ki te bo zadovoljil: Naj se sliši še tako stereotipno, ribica zares potrebuje pravega moškega oz. samozavestnega tradicionalista.

Kaj so tvoji atributi? To nežno bitje ščiti pred prevarami in krutostmi sveta le njena ostra intuicija. So pa tudi idealistke. Še posebno v ljubezni. Zato bodo ribice, ki nikoli ne nehajo iskati gospoda Pravega, tudi navadnemu žabonu dale občutek, da je princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Prisegaš na nežnost. Zato ti nekateri – in verjemi, da zmotno - ne pripisujejo velikih strasti, medtem ko bo gospod Pravi kmalu spoznal, da ‘tiha voda zares bregove izdira’!

 

Več o horoskopu Ribica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!