Horoskop: Škorpijon

Horoskop za astrološko znamenje Škorpijon traja od 23.10 do 21.11. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Škorpijon, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Uspehi ne morejo izostati, imela boš dober občutek, da si trden član skupnosti, na katerega se vsakdo lahko zanese. Bolj kot na prihodnost se boš zanesla na sedanji trenutek.

Mesečni horoskop

Hkrati s Saturnom, ki se bo aprila premaknil v znamenje škorpijona, boš prekipevala od humorja in optimističnega odnosa do življenja. Bodi brezskrbna – ni temnega oblaka, ki bi imel moč pokvariti vzdušje. Izjema bo manjši pripetljaj, ki bo popestril čustvene sfere.

Splošno: Škorpijon

od 23.10 do 21.11

Moški, ki te bo zadovoljil: Škorpijonke so ena sama primarna, vulkanska energija, zato potrebujejo vodnika. Stabilni bik je zato lahko tvoja najboljša izbira, po drugi strani pa ni bolj strastne zveze kot tiste med škorpijonom in rakom.

Kaj so tvoji atributi? Ko se za nekoga odločiš, se pogosto zanj odločiš za vedno. Težko se je upreti tvoji magnetični privlačnosti: si namreč nadzemeljsko odločna, energična, čustvena in predvsem zelo zelo strastna.

Kakšna si v postelji? Tvojo izredno zalogo energije ti tu štejemo v pozitivno. Tako ognjevito spolnost, kot jo lahko doživi med nogami prave škorpijonke, bo le težko našel kje drugje.

 

Več o horoskopu Škorpijon: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!