Horoskop: Škorpijon

Horoskop za astrološko znamenje Škorpijon traja od 23.10 do 21.11. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Škorpijon, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Neki dogodek bo prebudil prijetna čustva. Mogoče je, da boš našla nekaj, na kar si že pozabila. Popoldne pričakuj zanimivo sporočilo, odločitev bo dokaj naporna, zato boš nekoliko zamišljena.

Mesečni horoskop

Po nekaj tednih neprespanih noči in utrujenih oči od računalniškega zaslona je čas, da vstaneš kakor Feniks iz pepela. Vse škorpijonke z ustvarjalno žilico namreč čaka uspeh na področju lastnih projektov. Nasvet vsemogočnih zvezd: naj te pri tem ne premaga strah. Energije bodo delovale v tvojo korist, zato bo september tvoje življenje zasukal na glavo.

Splošno: Škorpijon

od 23.10 do 21.11

Moški, ki te bo zadovoljil: Škorpijonke so ena sama primarna, vulkanska energija, zato potrebujejo vodnika. Stabilni bik je zato lahko tvoja najboljša izbira, po drugi strani pa ni bolj strastne zveze kot tiste med škorpijonom in rakom.

Kaj so tvoji atributi? Ko se za nekoga odločiš, se pogosto zanj odločiš za vedno. Težko se je upreti tvoji magnetični privlačnosti: si namreč nadzemeljsko odločna, energična, čustvena in predvsem zelo zelo strastna.

Kakšna si v postelji? Tvojo izredno zalogo energije ti tu štejemo v pozitivno. Tako ognjevito spolnost, kot jo lahko doživi med nogami prave škorpijonke, bo le težko našel kje drugje.

 

Več o horoskopu Škorpijon: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!