Horoskop: Škorpijon

Horoskop za astrološko znamenje Škorpijon traja od 23.10 do 21.11. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Škorpijon, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Bodi nevtralna, posebno v službi, najbolje bo tako. Ob koncu dneva boš največ naredila, če boš neki osebi ponudila svojo pomoč, saj bodo drugi ponujali samo kritiko.

Mesečni horoskop

V tem mesecu boš naredila zelo dober vtis na ljudi okoli sebe, prav tako pa se boš še bolj povezala sama s sabo. Odločila se boš prekiniti svoje nepremišljeno zapravljanje, in tu te Cosmo dekleta stoodstotno podpiramo. Tudi zvezde ti sporočajo, da si na dobri poti k stabilnejšemu življenju.

Splošno: Škorpijon

od 23.10 do 21.11

Moški, ki te bo zadovoljil: Škorpijonke so ena sama primarna, vulkanska energija, zato potrebujejo vodnika. Stabilni bik je zato lahko tvoja najboljša izbira, po drugi strani pa ni bolj strastne zveze kot tiste med škorpijonom in rakom.

Kaj so tvoji atributi? Ko se za nekoga odločiš, se pogosto zanj odločiš za vedno. Težko se je upreti tvoji magnetični privlačnosti: si namreč nadzemeljsko odločna, energična, čustvena in predvsem zelo zelo strastna.

Kakšna si v postelji? Tvojo izredno zalogo energije ti tu štejemo v pozitivno. Tako ognjevito spolnost, kot jo lahko doživi med nogami prave škorpijonke, bo le težko našel kje drugje.

 

Več o horoskopu Škorpijon: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!