Horoskop: Škorpijon

Horoskop za astrološko znamenje Škorpijon traja od 23.10 do 21.11. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Škorpijon, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Tako doma kot v službi pokaži več razumevanja, posebno v odnosih z mlajšimi. Z denarjem boš imela srečno roko, ostane pa še najtežja ovira, to so čustva.

Mesečni horoskop

V pozitivnem decembrskem duhu so te zvezde posule z zlatim prahom. Na plan bo pokukala tvoja človekoljubna plat in hrabro boš dlan pomoči ponudila vsem, ki jo bodo potrebovali. Napolnila te bosta občutka motivacije ter samozavesti, in čeprav ti slednje ne primanjkuje že vrsto let, ji bo zaradi manjših trenj v medsebojnih odnosih tokrat ponagajalo ljubosumje. Pst, že vemo, da je ta popolnoma odveč.

Splošno: Škorpijon

od 23.10 do 21.11

Moški, ki te bo zadovoljil: Škorpijonke so ena sama primarna, vulkanska energija, zato potrebujejo vodnika. Stabilni bik je zato lahko tvoja najboljša izbira, po drugi strani pa ni bolj strastne zveze kot tiste med škorpijonom in rakom.

Kaj so tvoji atributi? Ko se za nekoga odločiš, se pogosto zanj odločiš za vedno. Težko se je upreti tvoji magnetični privlačnosti: si namreč nadzemeljsko odločna, energična, čustvena in predvsem zelo zelo strastna.

Kakšna si v postelji? Tvojo izredno zalogo energije ti tu štejemo v pozitivno. Tako ognjevito spolnost, kot jo lahko doživi med nogami prave škorpijonke, bo le težko našel kje drugje.

 

Več o horoskopu Škorpijon: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!