Horoskop: Škorpijon

Horoskop za astrološko znamenje Škorpijon traja od 23.10 do 21.11. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Škorpijon, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Z Luno, ki ti še vedno nasprotuje, boš danes spremenljivega počutja in občasno tudi občutljiva. Morda je vse to le izid trenutnega nezadovoljstva zaradi trenutnega partnerjevega umika.

Mesečni horoskop

V nabiralnik dobe rib vrzi zahvalno pisemce, saj bo tokrat zadolžena za plovbo po razburkanih valovih ljubezenskega življenja. Naužij se morja čustev, dišečih vrtničnih cvetov, besed, ki pobožajo dušo in … orgazmov. Predajaj se užitku, dokler traja – ko bo na vrata potrkala doba ovna, bo namreč častni stolček ponovno zasedla kariera.

Splošno: Škorpijon

od 23.10 do 21.11

Moški, ki te bo zadovoljil: Škorpijonke so ena sama primarna, vulkanska energija, zato potrebujejo vodnika. Stabilni bik je zato lahko tvoja najboljša izbira, po drugi strani pa ni bolj strastne zveze kot tiste med škorpijonom in rakom.

Kaj so tvoji atributi? Ko se za nekoga odločiš, se pogosto zanj odločiš za vedno. Težko se je upreti tvoji magnetični privlačnosti: si namreč nadzemeljsko odločna, energična, čustvena in predvsem zelo zelo strastna.

Kakšna si v postelji? Tvojo izredno zalogo energije ti tu štejemo v pozitivno. Tako ognjevito spolnost, kot jo lahko doživi med nogami prave škorpijonke, bo le težko našel kje drugje.

 

Več o horoskopu Škorpijon: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!