Horoskop: Vodnar

Horoskop za astrološko znamenje Vodnar traja od 20.01 do 17.02. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Vodnar, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Pazi na svojo zahtevnost. Tvoje finančne težave bodo danes v ospredju. Naj te zapravljanje ne premami. Zmanjšaj stroške, ki jih imaš sama s seboj.

Mesečni horoskop

Kot običajno neukročena in impulzivna vodnarka si prihrani nastrojen odnos do nekaterih sodelavcev, saj utegnejo nesoglasja privesti do negativnih premikov na delovnem mestu. Tokrat pri odločitvah namesto srca poslušaj razum ter se po svojih najboljših močeh potrudi ohraniti ravnovesje tudi na zasebnem področju. Naj ti na prvi pogled siva napoved ne povzroča sivih las: 2021 bo tvoje leto, pravijo zvezde.

Splošno: Vodnar

od 20.01 do 17.02

Moški, ki te bo zadovoljil: Vodnarke le težko navežejo tesno ljubezensko razmerje. Najlažje bi ti to uspelo z živahnim dvojčkom ali s plemenitim levom.

Kaj so tvoje prednosti? Odlikujejo te izvirnost, optimizem, vesela narava in velika mera prijaznosti. Vodnarke ste navkljub čustveni neodvisnosti lahko tudi veliki romantiki. Ko se zaljubiš, so lahko tudi zelo zvesta.

Kakšna si v postelji? Tvojim izbrancem ne more biti dolgčas, saj ti drznih idej nikoli ne zmanjka!

 

Več o splošnih značilnostih, ljubezni in intimi horoskopa Vodnark.