Horoskop: Vodnar

Horoskop za astrološko znamenje Vodnar traja od 20.01 do 17.02. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Vodnar, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Imaš dovolj časa za vse, zato ni razloga za naglico. Poskusi se vživeti v namene drage osebe. Morda razmišljata enako, zato je med vama vsekakor še nekaj možnosti, da zadeve uredita.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Planet Mars v znamenju dvojčkov prinaša obetavna spogledovanja in hitrejši srčni utrip. V prihajajočih dneh boš namreč zasijala v novi, še samozavestnejši luči in osvojila naklonjenost številnih. Naj to ne preslepi tvojega nezmotljivega šestega čuta: ne podarjajo vsi potencialni izbranci iskrenih komplimentov.

Splošno: Vodnar

od 20.01 do 17.02

Moški, ki te bo zadovoljil: Vodnarke le težko navežejo tesno ljubezensko razmerje. Najlažje bi ti to uspelo z živahnim dvojčkom ali s plemenitim levom.

Kaj so tvoje prednosti? Odlikujejo te izvirnost, optimizem, vesela narava in velika mera prijaznosti. Vodnarke ste navkljub čustveni neodvisnosti lahko tudi veliki romantiki. Ko se zaljubiš, so lahko tudi zelo zvesta.

Kakšna si v postelji? Tvojim izbrancem ne more biti dolgčas, saj ti drznih idej nikoli ne zmanjka!

 

Več o splošnih značilnostih, ljubezni in intimi horoskopa Vodnark.