Horoskop: Vodnar

Horoskop za astrološko znamenje Vodnar traja od 20.01 do 17.02. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Vodnar, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

S svojimi običajnimi zvijačami ne boš kaj dosti dosegla. Sicer so dobre, vendar jih prepogosto uporabljaš, zato bodo bližnji hitro spregledali tvoj namen.

Mesečni horoskop

Polagoma se tako, kot se spreminjajo letni časi, tudi izboljšujejo stvari. Če se vam je zdelo, da ste v zadnjih mesecih hodili po blatu, boste ugotovili, da postajajo tla pod vašimi nogami vse trdnejša. Prav tako vam ne bo treba nositi bremena vseh drugih, kot da je vaše. Čutite, da v službi vodite po poti, ne le sledite. Morda se zdijo stvari majhne, vendar se jih bo na koncu nabralo veliko.

Splošno: Vodnar

od 20.01 do 17.02

Moški, ki te bo zadovoljil: Vodnarke le težko navežejo tesno ljubezensko razmerje. Najlažje bi ti to uspelo z živahnim dvojčkom ali s plemenitim levom.

Kaj so tvoje prednosti? Odlikujejo te izvirnost, optimizem, vesela narava in velika mera prijaznosti. Vodnarke ste navkljub čustveni neodvisnosti lahko tudi veliki romantiki. Ko se zaljubiš, so lahko tudi zelo zvesta.

Kakšna si v postelji? Tvojim izbrancem ne more biti dolgčas, saj ti drznih idej nikoli ne zmanjka!

 

Več o splošnih značilnostih, ljubezni in intimi horoskopa Vodnark.