Horoskop: Devica

Horoskop za astrološko znamenje Devica traja od 23.08 do 22.09. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Devica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

V dnevu, ki je pred tabo se boš veliko zabavala. Povabil bo veliko, ti pa se boš morala odločiti, kje se najboljše počutiš. Ljudi, ki niso na tvoji valovni dolžini boš težko prenašala.

Mesečni horoskop

Poletje je odličen čas za potovanja! Če si jih kar nekaj časa odrivala na stranski tir, je zdaj pravi trenutek, da prebudiš popotnico v sebi. Mogoče na plesnih tleh, na eni od zabav v Španiji, kamor si želiš že dolgo, spoznaš še sorodno dušo, ki se ne bo mogla upreti tvoji nalezljivo dobri energiji.

Splošno: Devica

od 23.08 do 22.09

Med rjuhami: Si prava supersenzitivka (v smislu čutnosti), ker vložiš veliko časa in energije, da pri svojem ljubimcu odkriješ vse njegove sprožilce strasti. Najbolj ga razvname, ko ugotovi, da mu 'bereš' poredne misli!

Dražljiva posebnost: Klic morske sirene. Vodna para in milni mehurčki so tvojim ženskim čarom še posebno naklonjeni. Ni čudno, da redkokdaj zdržita še do spalnice …

Moški, ki te bo zadovoljil: Pridne in natančne device ob sebi ne trpijo gizdalinov, zato naj se zaveda, da bo njene želje najbolj zadovoljil moški, ki bo samozavesten, urejen in zanesljiv.

Več o horoskopu Device: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!