Horoskop: Devica

Horoskop za astrološko znamenje Devica traja od 23.08 do 22.09. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Devica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Nekdo ti bo povrnil spomin na dogodke iz oddaljene preteklosti, ki pa se še vedno ni povsem zacelil. Zelo malo možnosti je, da bi to storil nalašč.

Mesečni horoskop

Spomladanski vetrič bo tvoj vsakdan prepihal z možnostmi za odebelitev denarnice, nastopil pa bo tudi astrološko ugoden čas za brisanje zaprašenih knjižnih polic in urejanje garderobne omare. Sveža energija in lično urejen domači kotiček predstavljata glavni oporni steber pri doseganju ciljev. Le pogumno!

Splošno: Devica

od 23.08 do 22.09

Med rjuhami: Si prava supersenzitivka (v smislu čutnosti), ker vložiš veliko časa in energije, da pri svojem ljubimcu odkriješ vse njegove sprožilce strasti. Najbolj ga razvname, ko ugotovi, da mu 'bereš' poredne misli!

Dražljiva posebnost: Klic morske sirene. Vodna para in milni mehurčki so tvojim ženskim čarom še posebno naklonjeni. Ni čudno, da redkokdaj zdržita še do spalnice …

Moški, ki te bo zadovoljil: Pridne in natančne device ob sebi ne trpijo gizdalinov, zato naj se zaveda, da bo njene želje najbolj zadovoljil moški, ki bo samozavesten, urejen in zanesljiv.

Več o horoskopu Device: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!