Horoskop: Devica

Horoskop za astrološko znamenje Devica traja od 23.08 do 22.09. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Devica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Neka zamisel bo izredno privlačna in potrebuješ le malo, da bi se odločila. Tudi glede zasebnih zadev bo pestro, nekaj bi lahko sprejela kot dobro priložnost in iztočnico za pogovor.

Mesečni horoskop

Planeti se bodo v septembru nagajivo razvrstili v položaj, ki bo poskrbel za ščepec negativnih vibracij na področju odnosov. Čeprav se ti ne bo uspelo jim izogniti, bodi potrpežljiva, saj se bo na vidiku za vse prikazala tudi rešitev. Psst, še tole: nekdo, ki mu nisi posvečala veliko pozornosti, se bo izkazal za tvojega velikega zaupnika. Ne izpusti ga iz rok.

Splošno: Devica

od 23.08 do 22.09

Med rjuhami: Si prava supersenzitivka (v smislu čutnosti), ker vložiš veliko časa in energije, da pri svojem ljubimcu odkriješ vse njegove sprožilce strasti. Najbolj ga razvname, ko ugotovi, da mu 'bereš' poredne misli!

Dražljiva posebnost: Klic morske sirene. Vodna para in milni mehurčki so tvojim ženskim čarom še posebno naklonjeni. Ni čudno, da redkokdaj zdržita še do spalnice …

Moški, ki te bo zadovoljil: Pridne in natančne device ob sebi ne trpijo gizdalinov, zato naj se zaveda, da bo njene želje najbolj zadovoljil moški, ki bo samozavesten, urejen in zanesljiv.

Več o horoskopu Device: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!