Horoskop: Devica

Horoskop za astrološko znamenje Devica traja od 23.08 do 22.09. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Devica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

V ne najbolj prijetni situaciji se bodo prebudila tvoja čustva. Včasih potrebujemo neke vrste simbolični sunek v rebra, da se spomnimo, kaj je zares pomembno.

Mesečni horoskop

V prvih marčevskih dneh, takoj po izteku meseca zaljubljenih, bo atmosfera kot nalašč zadišala po izkazovanju nežnosti. Če bosta skupni jezik ujela s šarmantnim tipčkom, ki si ga spoznala prek prijateljice, bo druga polovica meseca ugodna za skok v 'dejting' manijo. Se ti že svita, kdo bo zabrenkal na tvoje srčne strune?

Splošno: Devica

od 23.08 do 22.09

Med rjuhami: Si prava supersenzitivka (v smislu čutnosti), ker vložiš veliko časa in energije, da pri svojem ljubimcu odkriješ vse njegove sprožilce strasti. Najbolj ga razvname, ko ugotovi, da mu 'bereš' poredne misli!

Dražljiva posebnost: Klic morske sirene. Vodna para in milni mehurčki so tvojim ženskim čarom še posebno naklonjeni. Ni čudno, da redkokdaj zdržita še do spalnice …

Moški, ki te bo zadovoljil: Pridne in natančne device ob sebi ne trpijo gizdalinov, zato naj se zaveda, da bo njene želje najbolj zadovoljil moški, ki bo samozavesten, urejen in zanesljiv.

Več o horoskopu Device: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!