Horoskop: Devica

Horoskop za astrološko znamenje Devica traja od 23.08 do 22.09. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Devica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Imaš opravka z nekom, ki očitno ve več kot ti. Vsekakor ostani mirna in obzirna, le tako boš pravočasno izvedela vse, kar te zanima. V ljubezni ti bo uspelo tam, kjer nisi pričakovala.

Mesečni horoskop

Za teboj je leto preobratov, zato se decembru globoko prikloni kot nagradi za osebnostno rast, ki si jo doživela zaradi vpliva okolice. Planeti sicer naklonjeno pozdravljajo tvoje odločitve, vendar ti tokrat polagajo na srce, da si zdaj privoščiš vse, po čemer hrepeniš. Za nekaj dni pozabi na nadležno dieto in sama sebi privošči darilo, ki si ga že dalj časa želiš. Zajemi praznike s polno žlico!

Splošno: Devica

od 23.08 do 22.09

Med rjuhami: Si prava supersenzitivka (v smislu čutnosti), ker vložiš veliko časa in energije, da pri svojem ljubimcu odkriješ vse njegove sprožilce strasti. Najbolj ga razvname, ko ugotovi, da mu 'bereš' poredne misli!

Dražljiva posebnost: Klic morske sirene. Vodna para in milni mehurčki so tvojim ženskim čarom še posebno naklonjeni. Ni čudno, da redkokdaj zdržita še do spalnice …

Moški, ki te bo zadovoljil: Pridne in natančne device ob sebi ne trpijo gizdalinov, zato naj se zaveda, da bo njene želje najbolj zadovoljil moški, ki bo samozavesten, urejen in zanesljiv.

Več o horoskopu Device: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!