Horoskop: Rak

Horoskop za astrološko znamenje Rak traja od 21.06 do 21.07. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Rak, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Tokrat boš presenetljivo pogosto iskala prijatelje in drage osebe, ki naj bi ti svetovali. Priznati pa si moraš, da ne potrebuješ nepristranskih opazk, temveč si bolj želiš slišati nekaj, kar ti bo potrdilo tisto, kar si se že odločila.

Mesečni horoskop

Če še nisi srečala svoje duše dvojčice, lahko ljubezenski čudež pričakuješ ta mesec. Avgusta bo torej čisto zares čas, da pokukaš iz svoje lupine, rakica!

Splošno: Rak

od 21.06 do 21.07

Med rjuhami: Najprej ga rotiš, da naj bo bolj nežen s tabo, da bi ga že v naslednjen trenutku prosila, naj te z lisicami priveže na posteljo. Prav to, da si zanj prava mistična uganka, je to, po kar se vedno znova vrača.

Dražljiva posebnost: Izžarevanje pristne erotike. Zavedaš se, da so tvoje prsi pojem senzualnosti, zato se z njimi rada privijaš k njegovemu junaškemu torsu.

Moški, ki te bo zadovoljil: Kot izjemno čustvena ženska potrebuješ ob sebi človeka, ki ti ne bo zameril občasnih muhavosti in ki bo s tabo delil sanje o stabilnem in varnem družinskem življenju.

Več o horoskopu Rakic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!