Horoskop: Rak

Horoskop za astrološko znamenje Rak traja od 21.06 do 21.07. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Rak, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Tvoj pogum je zanimiv pojav. Ko se najbolj zanašaš nanj, ga izpodrineta negotovost in želja po umiku. Osredotoči se in ne pozabi, kaj bi rada dosegla. Zmoreš!

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Rakica, že vrabčki na drevju žvrgolijo, da v tvojih mislih odzvanjajo velike sanje, vendar se za dosego teh počutiš preveč ujeto v svoji varni lupinici. Nasvet: čisto v redu je, če hitiš po polžje. Gradi karierne temelje ter temelje osebne rasti v enakomernem ritmu, kar bo blagodejno vplivalo na vse življenjske vidike.

Splošno: Rak

od 21.06 do 21.07

Med rjuhami: Najprej ga rotiš, da naj bo bolj nežen s tabo, da bi ga že v naslednjen trenutku prosila, naj te z lisicami priveže na posteljo. Prav to, da si zanj prava mistična uganka, je to, po kar se vedno znova vrača.

Dražljiva posebnost: Izžarevanje pristne erotike. Zavedaš se, da so tvoje prsi pojem senzualnosti, zato se z njimi rada privijaš k njegovemu junaškemu torsu.

Moški, ki te bo zadovoljil: Kot izjemno čustvena ženska potrebuješ ob sebi človeka, ki ti ne bo zameril občasnih muhavosti in ki bo s tabo delil sanje o stabilnem in varnem družinskem življenju.

Več o horoskopu Rakic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!