Horoskop: Rak

Horoskop za astrološko znamenje Rak traja od 21.06 do 21.07. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Rak, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Naenkrat te bodo presenetila lastna čustva. Vzemi si nekaj časa za premislek. Nimaš dovolj moči, da bi se ukvarjala prav z vsem. Pazi s prihranki, posebno če bi rada odpotovala.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Živce ti načenja čisto vse: muhast šef, še bolj muhast partner in najbolj muhasta prijateljica. Pripravi se na trenutek meditacije: naredi globok vdih in izdihni vso negativno energijo, ki se ti je nabrala v prsih. Raje kot v nesoglasja jo usmeri v osredotočenost na cilje, ki si si jih zadala že na začetku leta. Cosmo nasvet: Zavetje pred nevihto najdi v novem hobiju, ki čaka nate.

Splošno: Rak

od 21.06 do 21.07

Med rjuhami: Najprej ga rotiš, da naj bo bolj nežen s tabo, da bi ga že v naslednjen trenutku prosila, naj te z lisicami priveže na posteljo. Prav to, da si zanj prava mistična uganka, je to, po kar se vedno znova vrača.

Dražljiva posebnost: Izžarevanje pristne erotike. Zavedaš se, da so tvoje prsi pojem senzualnosti, zato se z njimi rada privijaš k njegovemu junaškemu torsu.

Moški, ki te bo zadovoljil: Kot izjemno čustvena ženska potrebuješ ob sebi človeka, ki ti ne bo zameril občasnih muhavosti in ki bo s tabo delil sanje o stabilnem in varnem družinskem življenju.

Več o horoskopu Rakic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!