Horoskop: Rak

Horoskop za astrološko znamenje Rak traja od 21.06 do 21.07. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Rak, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Danes bodo tvoja ljubezenska čustva na preizkušnji. Po eni strani boš raznežena, po drugi pa te bodo razžirali dvomi in skrbi, kar pa za ljubezensko zvezo ni dobro.

Mesečni horoskop

Na obzorju se svetlika obdobje, ko bo tvoj osebnostni šarm sorazmerno naraščal s samozavestjo po uspešno izpeljanih projektih. Ravno karizmo odlikuje sposobnost, da ti pričara nove karierne priložnosti, ob katerih ne pozabi ohranjati neodvisnosti. Na vrh seznama prioritet zapiši lovljenje unikatnosti, recepta za uspeh.

Splošno: Rak

od 21.06 do 21.07

Med rjuhami: Najprej ga rotiš, da naj bo bolj nežen s tabo, da bi ga že v naslednjen trenutku prosila, naj te z lisicami priveže na posteljo. Prav to, da si zanj prava mistična uganka, je to, po kar se vedno znova vrača.

Dražljiva posebnost: Izžarevanje pristne erotike. Zavedaš se, da so tvoje prsi pojem senzualnosti, zato se z njimi rada privijaš k njegovemu junaškemu torsu.

Moški, ki te bo zadovoljil: Kot izjemno čustvena ženska potrebuješ ob sebi človeka, ki ti ne bo zameril občasnih muhavosti in ki bo s tabo delil sanje o stabilnem in varnem družinskem življenju.

Več o horoskopu Rakic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!