Horoskop: Rak

Horoskop za astrološko znamenje Rak traja od 21.06 do 21.07. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Rak, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Strahovi, ki so se ti nakopičili te bodo preganjali vse do večera, ko se boš z nekom, ki ti je blizu odkrito pogovorila in dorekla določene zadeve.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Julij bo v tvoje življenje prinesel malce več dinamičnosti. Občutila boš strah, da se ne boš zmogla spopasti z vsem dogajanjem. Brez skrbi, rakica. Spoznala boš nove ljudi in ob sebi boš imela prijatelje, ki bodo znali pobožati tudi tvojo ranljivo dušo.

Splošno: Rak

od 21.06 do 21.07

Med rjuhami: Najprej ga rotiš, da naj bo bolj nežen s tabo, da bi ga že v naslednjen trenutku prosila, naj te z lisicami priveže na posteljo. Prav to, da si zanj prava mistična uganka, je to, po kar se vedno znova vrača.

Dražljiva posebnost: Izžarevanje pristne erotike. Zavedaš se, da so tvoje prsi pojem senzualnosti, zato se z njimi rada privijaš k njegovemu junaškemu torsu.

Moški, ki te bo zadovoljil: Kot izjemno čustvena ženska potrebuješ ob sebi človeka, ki ti ne bo zameril občasnih muhavosti in ki bo s tabo delil sanje o stabilnem in varnem družinskem življenju.

Več o horoskopu Rakic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!