Horoskop: Rak

Horoskop za astrološko znamenje Rak traja od 21.06 do 21.07. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Rak, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Mučijo te mešani občutki. Preprosto ne najdeš pravih besed, da bi izrazila svoje mnenje. Zdi se ti, da te zavirajo na vsakem koraku, resnica pa je kot vedno nekje vmes.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Draga predstavnica najbolj čustvenega nebesnega znamenja: v izteku leta pričakuj soočenje s čustveno nestabilnostjo. Preplavila te bo namreč melanholija zaradi neuresničenih zastavljenih ciljev in nikakor ti ne bo uspelo odrešiti se vsiljenih misli. Napočil je odličen trenutek, da na lastni koži preizkusiš tehnike sproščanja, akupunkturo ali masažo, ki ti jo je priporočila prijateljica.

Splošno: Rak

od 21.06 do 21.07

Med rjuhami: Najprej ga rotiš, da naj bo bolj nežen s tabo, da bi ga že v naslednjen trenutku prosila, naj te z lisicami priveže na posteljo. Prav to, da si zanj prava mistična uganka, je to, po kar se vedno znova vrača.

Dražljiva posebnost: Izžarevanje pristne erotike. Zavedaš se, da so tvoje prsi pojem senzualnosti, zato se z njimi rada privijaš k njegovemu junaškemu torsu.

Moški, ki te bo zadovoljil: Kot izjemno čustvena ženska potrebuješ ob sebi človeka, ki ti ne bo zameril občasnih muhavosti in ki bo s tabo delil sanje o stabilnem in varnem družinskem življenju.

Več o horoskopu Rakic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!