Horoskop: Lev

Horoskop za astrološko znamenje Lev traja od 22.07 do 22.08. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Lev, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Če dejanja govorijo zase, se ne prenagli. Opazuj reakcije ljudi. Prisoten pa bo tudi nekdo, ki bo pospešil tvojo pot k dolgo želenim spremembam.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Včasih ko se pojavi nekaj dobrega, to spustite mimo. Morda ste dovolj srečni, kjer ste, ali pa čutite, da bi lahko, če naredite korak vstran, padli naravnost v prepad. Tako vam občasno planeti ne dajejo le priložnost, da se premikate naprej, ampak vam dajo tudi zagon, da to izkoristite – in ta mesec je eden od takih obdobij. Čas je za spremembe ali pa vsaj kakšno dogodivščino.

Splošno: Lev

od 22.07 do 22.08

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Več o horoskopu Levinje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!