Horoskop: Lev

Horoskop za astrološko znamenje Lev traja od 22.07 do 22.08. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Lev, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Se ti ne zdi, da si postala zelo zadovoljna in da tudi globoko v sebi občutiš, da prihaja tvoj čas. Tudi zvezde so na vaši strani in obdana boš s čarom ljubezenske energije.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Juhu, vse najboljše! Počutila se boš seksi, sproščeno in spogledljivo, a za to ne bo kriv le tvoj rojstni dan. Jupiter, planet, ki prinaša srečo, bo ta mesec namreč končno vstopil tudi v tvoje ljubezensko življenje.

Splošno: Lev

od 22.07 do 22.08

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Več o horoskopu Levinje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!