Horoskop: Lev

Horoskop za astrološko znamenje Lev traja od 22.07 do 22.08. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Lev, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Z nekom se boš videla še prej, kot upaš. Tokrat boš imela dovolj časa, da se mu posvetiš. Zaživeli bodo stari načrti. Gre za potovanje ali izlet.

Mesečni horoskop

Planet Mars v znamenju dvojčkov bo vso tvojo pozornost preusmeril v bližnje prijateljske stike. Z njimi si med karanteno in druženjem na daljavo spletla še globljo vez, za piko na i pa ti bo v kratkem uspelo izkoristiti dobre plati družbenih omrežij in prek njih spoznati nekoga posebnega.

Splošno: Lev

od 22.07 do 22.08

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Več o horoskopu Levinje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!