Horoskop: Lev

Horoskop za astrološko znamenje Lev traja od 22.07 do 22.08. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Lev, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Tudi v današnjem dnevu boš pokazala strast do dela. Pričakuj podaljšan delovnik, ki te lahko zelo utrudi. Svetujemo ti, da se izogibaš stresnim situacijam pri delu.

Mesečni horoskop

Na tvojem predpražniku se bohotijo službene obveznosti, vendar nikakor ne dopusti, da ti preprečijo ohraniti praznično tradicijo. December ti namreč vsako leto vliva zdravilno moč – letos jo izkoristi za introspekcijo, nahrani telo z redno vadbo, dušo pa regeneriraj z meditacijo. Če te pestijo moralna vprašanja zaradi krivice, ki se ti je nedavno pripetila, jih razreši še pred skokom v januar.

Splošno: Lev

od 22.07 do 22.08

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Več o horoskopu Levinje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!