Horoskop: Lev

Horoskop za astrološko znamenje Lev traja od 22.07 do 22.08. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Lev, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Zdelo se ti bo škoda, da bi predolgo počivala, čeprav je bolje tako, kot da bi storila nekaj nepremišljenega. V ljubezni se bo končno zjasnilo, le ne igraj se z ognjem, bodi iskrena.

Mesečni horoskop

V tem mesecu si privošči malce več časa zase. Odloči se za športni vikend z družbo ali pa umirjen odklop od natrpanega vsakdanjika. Svoje obveznosti boš z lahkoto premagovala s čutom za kreativnost in intuicijo. Kot levinja se boš borila, da se čim bolje izkažeš v vsakem izzivu. Bravo, bejba!

Splošno: Lev

od 22.07 do 22.08

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Več o horoskopu Levinje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!