Horoskop: Lev

Horoskop za astrološko znamenje Lev traja od 22.07 do 22.08. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Lev, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Če dejanja govorijo zase, se ne prenagli. Opazuj reakcije ljudi. Prisoten pa bo tudi nekdo, ki bo pospešil tvojo pot k dolgo želenim spremembam.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Aprila se bosta iz sna prebudila intuicija in občutek za mediacijo. Imela boš moč razvozlati še tako zavozlane vozle in jahati valove složnega sodelovanja s sodelavci in preostalo okolico. Dovoli, da ti zvezde na uho prišepnejo zlata vredno modrost: prijazna beseda lepo mesto najde.

Splošno: Lev

od 22.07 do 22.08

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Več o horoskopu Levinje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!