Horoskop: Oven

Horoskop za astrološko znamenje Oven traja od 20.03 do 19.04. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Oven, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

V  današnjem dnevu bo vztrajanje v različnih situacijah temeljno. Prišla boš do zaključka, da si se za nekatere stvari premalo potrudila in slepo pričakovala rezultate.

Mesečni horoskop

Darilni paket, ki sliši na ime December, ne skriva le praznikov, temveč tudi zvrhan koš pritiskov, ki ga diktirata božično nakupovanje in srečanje z daljnimi sorodniki, nad katerimi si v iskanju skupne točke pogovora obupala že pred davnimi časi. Zahvaljujoč Jupitrovemu položaju boš letos nanje naredila velik vtis in s svojim sanjarjenjem postavila temelje koristni vizualizaciji za uspešen skok v novo leto.

Splošno: Oven

od 20.03 do 19.04

Med rjuhami: Vedno voljna! Ker ti po glavi stalno rojijo nore erotične domislice, ga boš vedno znova presenečala s čutno-zabavnimi igricami. Ko bo čas za mesene aktivnosti, boš rada prevzemala inciativo.

Dražljiva posebnost: To ni ogenj! To je pravi vulkan! A kakor hitro se vnaš, tako hitro se tvoj libido spet ohladi. Na srečo je potrebna le iskrica, da se vnameš spet in spet in spet …

Moški, ki te bo zadovoljil: Ovnice ste izredno strastna bitja, zato mora biti tvoj partner najmanj enako sposoben ognjevitega odziva. Idealna izbira, ker nisi ljubosumne sorte: Casanova!

Več o horoskopu Oven in Ovnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!