Horoskop: Oven

Horoskop za astrološko znamenje Oven traja od 20.03 do 19.04. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Oven, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Doma moraš poskrbeti za nekaj, kar te ne navdušuje preveč. Naenkrat potrebuješ nekaj več počitka, ne moreš se odločiti tako hitro kot po navadi. Ustavlja te nekaj nerazumevanja s tvojimi bližnjimi.

Mesečni horoskop

Okej, dovolimo ti, da se pregrešiš za en dan, a tvoja želja, da se umakneš od okolice in se pokriješ z blazino čez glavo, ne bo prinesla ničesar dobrega. Položaj zvezd narekuje, da bo tvoja jesen bolj cvetoča od pomladi, zato napni možgane in pripravi načrt: kaj te ovira, da ne dosežeš zastavljenih ciljev? Pometi pred pragom in zavihaj rokave!

Splošno: Oven

od 20.03 do 19.04

Med rjuhami: Vedno voljna! Ker ti po glavi stalno rojijo nore erotične domislice, ga boš vedno znova presenečala s čutno-zabavnimi igricami. Ko bo čas za mesene aktivnosti, boš rada prevzemala inciativo.

Dražljiva posebnost: To ni ogenj! To je pravi vulkan! A kakor hitro se vnaš, tako hitro se tvoj libido spet ohladi. Na srečo je potrebna le iskrica, da se vnameš spet in spet in spet …

Moški, ki te bo zadovoljil: Ovnice ste izredno strastna bitja, zato mora biti tvoj partner najmanj enako sposoben ognjevitega odziva. Idealna izbira, ker nisi ljubosumne sorte: Casanova!

Več o horoskopu Oven in Ovnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!