Horoskop: Oven

Horoskop za astrološko znamenje Oven traja od 20.03 do 19.04. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Oven, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Planeti obetajo dobro počutje. Z marsikom si lahko celo povesta, kaj vaju je mučilo v preteklosti. Tudi nove zgodbe so pod srečnimi vplivi, obetajo se prijetna presenečenja in zasuki.

Mesečni horoskop

Vibracije rib so tokrat naravnane umirjeno. Večino časa te želijo zazibati v dremež, vendar bodo tvoje telo s približujočo se dobo ovna v kratkem oživile in mu vlile elan. Živahno bo tudi v socialnem spektru življenja – pričakuj ljubezenske trikotnike in vroče obraze v zasebnih sporočilih.

Splošno: Oven

od 20.03 do 19.04

Med rjuhami: Vedno voljna! Ker ti po glavi stalno rojijo nore erotične domislice, ga boš vedno znova presenečala s čutno-zabavnimi igricami. Ko bo čas za mesene aktivnosti, boš rada prevzemala inciativo.

Dražljiva posebnost: To ni ogenj! To je pravi vulkan! A kakor hitro se vnaš, tako hitro se tvoj libido spet ohladi. Na srečo je potrebna le iskrica, da se vnameš spet in spet in spet …

Moški, ki te bo zadovoljil: Ovnice ste izredno strastna bitja, zato mora biti tvoj partner najmanj enako sposoben ognjevitega odziva. Idealna izbira, ker nisi ljubosumne sorte: Casanova!

Več o horoskopu Oven in Ovnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!