Horoskop: Oven

Horoskop za astrološko znamenje Oven traja od 20.03 do 19.04. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Oven, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

V današnjem dnevu bo opazen tvoj premik proti sodelovanju z drugimi in reševanju nalog ter težav skupaj z njimi. Na prvem mestu bo sposobnost prilagajanja.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Notranja intuicija je tvoj angel varuh in po vseh čereh, ki se ti jim je pomagala ogniti, je upravičeno čas, da vanjo položiš brezpogojno zaupanje. Prisluhni ji, ko ti želi nekaj prišepniti – planeti že vedo, da bo tokrat namigovala na dobra dejanja. Skok na pomoč bližnjemu se bo nekoč bogato obrestoval.

Splošno: Oven

od 20.03 do 19.04

Med rjuhami: Vedno voljna! Ker ti po glavi stalno rojijo nore erotične domislice, ga boš vedno znova presenečala s čutno-zabavnimi igricami. Ko bo čas za mesene aktivnosti, boš rada prevzemala inciativo.

Dražljiva posebnost: To ni ogenj! To je pravi vulkan! A kakor hitro se vnaš, tako hitro se tvoj libido spet ohladi. Na srečo je potrebna le iskrica, da se vnameš spet in spet in spet …

Moški, ki te bo zadovoljil: Ovnice ste izredno strastna bitja, zato mora biti tvoj partner najmanj enako sposoben ognjevitega odziva. Idealna izbira, ker nisi ljubosumne sorte: Casanova!

Več o horoskopu Oven in Ovnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!