Horoskop: Oven

Horoskop za astrološko znamenje Oven traja od 20.03 do 19.04. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Oven, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

V današnjem dnevu bo opazen tvoj premik proti sodelovanju z drugimi in reševanju nalog ter težav skupaj z njimi. Na prvem mestu bo sposobnost prilagajanja.

Mesečni horoskop

Nedokončane zadeve iz preteklosti vas zadržujejo. Morda ste vsem povedali, da je zdaj za vami vse in da ste šli naprej, vendar očitno niste. Izčrpavata vas čas in denar ter vam preprečujeta napredek v prihodnosti. Če je za vas še vedno pomemben, si to priznajte in mu v življenju naredite prostor; če ne, potem to pustite za sabo. Lahko naredite eno ali drugo, ne pa obojega.

Splošno: Oven

od 20.03 do 19.04

Med rjuhami: Vedno voljna! Ker ti po glavi stalno rojijo nore erotične domislice, ga boš vedno znova presenečala s čutno-zabavnimi igricami. Ko bo čas za mesene aktivnosti, boš rada prevzemala inciativo.

Dražljiva posebnost: To ni ogenj! To je pravi vulkan! A kakor hitro se vnaš, tako hitro se tvoj libido spet ohladi. Na srečo je potrebna le iskrica, da se vnameš spet in spet in spet …

Moški, ki te bo zadovoljil: Ovnice ste izredno strastna bitja, zato mora biti tvoj partner najmanj enako sposoben ognjevitega odziva. Idealna izbira, ker nisi ljubosumne sorte: Casanova!

Več o horoskopu Oven in Ovnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!