Horoskop: Oven

Horoskop za astrološko znamenje Oven traja od 20.03 do 19.04. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Oven, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Dopoldne boš postorila zadeve, s katerimi že nekaj časa zaostajaš. Veliko boljše se boš počutila, ko bodo glavne zadeve, ki so te bremenile na poslovno finančnem področju za tabo.

Mesečni horoskop

Julija boš imela veliko moči in energije za svoje ljubezenske pustolovščine, saj bodo poletni večeri popolni za romantične zmenke. Kljub novim obrazom, ki bodo prihajali v tvoje življenje, se posveti tudi svojim starim prijateljem, s katerimi boš v tem mesecu zgradila še močnejše prijateljske vezi.

Splošno: Oven

od 20.03 do 19.04

Med rjuhami: Vedno voljna! Ker ti po glavi stalno rojijo nore erotične domislice, ga boš vedno znova presenečala s čutno-zabavnimi igricami. Ko bo čas za mesene aktivnosti, boš rada prevzemala inciativo.

Dražljiva posebnost: To ni ogenj! To je pravi vulkan! A kakor hitro se vnaš, tako hitro se tvoj libido spet ohladi. Na srečo je potrebna le iskrica, da se vnameš spet in spet in spet …

Moški, ki te bo zadovoljil: Ovnice ste izredno strastna bitja, zato mora biti tvoj partner najmanj enako sposoben ognjevitega odziva. Idealna izbira, ker nisi ljubosumne sorte: Casanova!

Več o horoskopu Oven in Ovnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!