Horoskop: Kozorog

Horoskop za astrološko znamenje Kozorog traja od 21.12 do 19.01. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Kozorog, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Dobro bi bilo, da se umiriš in počakaš na ugodnejši trenutek za drzne poteze. Pričakovanja okolice do tebe bodo dodatno obremenila. Dan bo vznemirljiv.

Mesečni horoskop

Brez skrbi, tudi mi smo opazili. Točiš gromozanske kapljice potu, da vsakodnevno zadovoljiš vse zadane cilje, zato ni nič čudnega, da želiš suhoparni delovni rutini pomahati v slovo in ji kupiti enosmerno vozovnico v neznano. Na tvojo srečo bo prihajajoča doba ovna tvojemu znamenju omogočila močno zaslužen globok vdih.

Splošno: Kozorog

od 21.12 do 19.01

Med rjuhami: Kar nekaj časa potrebuješ, da se ogreješ. A ti gre priznati, da ima tvoj libido kvalitete najboljše žerjavice. Ko se razgreje, greje skoraj večno. Tudi v postelji si perfekcionistka, zato se boš vsakič znova skrajno potrudila!

Dražljiva posebnost: Pripomočki strasti. Njegova hrepenenja znaš spodbuditi s tisoč in eno malo čarovnijo. Pri tem so ti v veliko pomoč pripomočki, kot so segreto olje za telo ali druge senzualne igračke. Čudeže dela tudi gosje pero.

Moški, ki te bo zadovoljil: Ambiciozna, kot si, potrebuješ predvsem moškega s polno denarnico, ki ti bo omogočil visok položaj v družbi. Podjetni Bik bi bil zato ravno pravi, relativno dobro pa bi se ujela tudi z občutljivim Rakom.

 

Več o horoskopu Kozoroginje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!