Horoskop: Kozorog

Horoskop za astrološko znamenje Kozorog traja od 21.12 do 19.01. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Kozorog, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Prepusti se in počakaj, stvari se postopoma razpletajo. Uvidela boš, da vse poteka po nekem ustaljenem vrstnem redu. Vse boš izvedela, ko bo napočil čas. Pazi doma, posebno glede večjih nakupov in naložb.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Plutonov ognjeviti temperament je zanetil iskrice. Ne verjameš? Bodi pozorna, na katerih življenjskih področjih se dogajajo potresi, in vzemi v zakup zaključek planetovega retrogradnega gibanja 3. oktobra. Zvezde ti polagajo na srce, da v prihajajočih tednih v ospredje postaviš prijaznost, ključno za dolgoročen dobrobit. Gre za dobro karmo – in preprosto matematično formulo.

Splošno: Kozorog

od 21.12 do 19.01

Med rjuhami: Kar nekaj časa potrebuješ, da se ogreješ. A ti gre priznati, da ima tvoj libido kvalitete najboljše žerjavice. Ko se razgreje, greje skoraj večno. Tudi v postelji si perfekcionistka, zato se boš vsakič znova skrajno potrudila!

Dražljiva posebnost: Pripomočki strasti. Njegova hrepenenja znaš spodbuditi s tisoč in eno malo čarovnijo. Pri tem so ti v veliko pomoč pripomočki, kot so segreto olje za telo ali druge senzualne igračke. Čudeže dela tudi gosje pero.

Moški, ki te bo zadovoljil: Ambiciozna, kot si, potrebuješ predvsem moškega s polno denarnico, ki ti bo omogočil visok položaj v družbi. Podjetni Bik bi bil zato ravno pravi, relativno dobro pa bi se ujela tudi z občutljivim Rakom.

 

Več o horoskopu Kozoroginje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri