Horoskop: Kozorog

Horoskop za astrološko znamenje Kozorog traja od 21.12 do 19.01. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Kozorog, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Proti koncu dneva bodo pritiski popustili, zato nikar ne zavrni prijaznega vabila na popoldanski sprehod. Ob pogovoru lahko izveš zanimive stvari, ki ti bodo zaposlile misli kar za nekaj časa.

Mesečni horoskop

Čas preživi z ljudmi, ki so ti posebej pri srcu. Ti so tisti, ki bodo igrali pomembno vlogo tudi v tvoji prihodnosti. Brez strahu se lahko z njimi pogovarjaš o vsem, kar ti pade na pamet – o svojih občutkih, prepričanjih in željah pa tudi o čem predrznem. Vse sanje so zdaj uresničljive!

Splošno: Kozorog

od 21.12 do 19.01

Med rjuhami: Kar nekaj časa potrebuješ, da se ogreješ. A ti gre priznati, da ima tvoj libido kvalitete najboljše žerjavice. Ko se razgreje, greje skoraj večno. Tudi v postelji si perfekcionistka, zato se boš vsakič znova skrajno potrudila!

Dražljiva posebnost: Pripomočki strasti. Njegova hrepenenja znaš spodbuditi s tisoč in eno malo čarovnijo. Pri tem so ti v veliko pomoč pripomočki, kot so segreto olje za telo ali druge senzualne igračke. Čudeže dela tudi gosje pero.

Moški, ki te bo zadovoljil: Ambiciozna, kot si, potrebuješ predvsem moškega s polno denarnico, ki ti bo omogočil visok položaj v družbi. Podjetni Bik bi bil zato ravno pravi, relativno dobro pa bi se ujela tudi z občutljivim Rakom.

 

Več o horoskopu Kozoroginje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!