Horoskop: Kozorog

Horoskop za astrološko znamenje Kozorog traja od 21.12 do 19.01. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Kozorog, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Danes ne boš preveč komplicirala, ampak se boš med dvema zadevama raje odločila za tisto, ki ti ponuja prednost in boljše zaključke zate.

Mesečni horoskop

Nekatere nedavne odločitve, ki si jih le s težavo sprejela, se bodo začele obrestovati. V prihajajočih dveh mesecih bo tvoje življenje prevetril svež veter, ki ti bo prinesel možnost napredovanja, preobrat na romantičnem področju in nasploh nov pogled na svet. Brezskrbno se prepusti toku dogajanja in pusti, da te odpelje v neznano.

Splošno: Kozorog

od 21.12 do 19.01

Med rjuhami: Kar nekaj časa potrebuješ, da se ogreješ. A ti gre priznati, da ima tvoj libido kvalitete najboljše žerjavice. Ko se razgreje, greje skoraj večno. Tudi v postelji si perfekcionistka, zato se boš vsakič znova skrajno potrudila!

Dražljiva posebnost: Pripomočki strasti. Njegova hrepenenja znaš spodbuditi s tisoč in eno malo čarovnijo. Pri tem so ti v veliko pomoč pripomočki, kot so segreto olje za telo ali druge senzualne igračke. Čudeže dela tudi gosje pero.

Moški, ki te bo zadovoljil: Ambiciozna, kot si, potrebuješ predvsem moškega s polno denarnico, ki ti bo omogočil visok položaj v družbi. Podjetni Bik bi bil zato ravno pravi, relativno dobro pa bi se ujela tudi z občutljivim Rakom.

 

Več o horoskopu Kozoroginje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!