Horoskop: Kozorog

Horoskop za astrološko znamenje Kozorog traja od 21.12 do 19.01. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Kozorog, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Ponudi svojo roko in podpri prijatelja, ki potrebuje pomoč. Polna si ljubezni in vsem, ki jih imaš rada, želiš le najboljše. Izogibaj se stresnim situacijam.

Mesečni horoskop

Večen topel značaj kozorogov se bo v pomladnih dneh kakor kameleon prelevil v prepirljivo preobleko. Čeprav se morda zdi, da ohranjaš vroče točke nesporazumov pod nadzorom, je položaj planetov ugodno naravnan za dramatične zasuke. Bodi previdna, da v vrtincu zapletov ne pozabiš na svoje drage osebe.

Splošno: Kozorog

od 21.12 do 19.01

Med rjuhami: Kar nekaj časa potrebuješ, da se ogreješ. A ti gre priznati, da ima tvoj libido kvalitete najboljše žerjavice. Ko se razgreje, greje skoraj večno. Tudi v postelji si perfekcionistka, zato se boš vsakič znova skrajno potrudila!

Dražljiva posebnost: Pripomočki strasti. Njegova hrepenenja znaš spodbuditi s tisoč in eno malo čarovnijo. Pri tem so ti v veliko pomoč pripomočki, kot so segreto olje za telo ali druge senzualne igračke. Čudeže dela tudi gosje pero.

Moški, ki te bo zadovoljil: Ambiciozna, kot si, potrebuješ predvsem moškega s polno denarnico, ki ti bo omogočil visok položaj v družbi. Podjetni Bik bi bil zato ravno pravi, relativno dobro pa bi se ujela tudi z občutljivim Rakom.

 

Več o horoskopu Kozoroginje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!