Horoskop: Kozorog

Horoskop za astrološko znamenje Kozorog traja od 21.12 do 19.01. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Kozorog, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Izvedela boš vse novosti in to je predpogoj za uspeh. Razpolagaš s pravimi aduti. Nikar ne oklevaj, posebno glede dela ali z denarjem. Imaš še veliko priložnosti, da se izkažeš.

Mesečni horoskop

Napočil je veliki finale. Družinski običaji te bodo zvabili iz varne cone udobja in te iz vreče nelagodnih vibracij ob srečanju s sestrično, s katero nista spregovorili že od 10. leta, z močjo Merkurja prelevili v zvezdo večera. Decembra boš na vseh področjih življenja v središču pozornosti. S ponosom se boš ozirala nazaj na vse uspešno izpeljane projekte.

Splošno: Kozorog

od 21.12 do 19.01

Med rjuhami: Kar nekaj časa potrebuješ, da se ogreješ. A ti gre priznati, da ima tvoj libido kvalitete najboljše žerjavice. Ko se razgreje, greje skoraj večno. Tudi v postelji si perfekcionistka, zato se boš vsakič znova skrajno potrudila!

Dražljiva posebnost: Pripomočki strasti. Njegova hrepenenja znaš spodbuditi s tisoč in eno malo čarovnijo. Pri tem so ti v veliko pomoč pripomočki, kot so segreto olje za telo ali druge senzualne igračke. Čudeže dela tudi gosje pero.

Moški, ki te bo zadovoljil: Ambiciozna, kot si, potrebuješ predvsem moškega s polno denarnico, ki ti bo omogočil visok položaj v družbi. Podjetni Bik bi bil zato ravno pravi, relativno dobro pa bi se ujela tudi z občutljivim Rakom.

 

Več o horoskopu Kozoroginje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!