Horoskop: Dvojčka

Horoskop za astrološko znamenje Dvojčka traja od 21.05 do 21.06. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Dvojčka, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Všeč ti je bilo, dokler so bile stvari jasne, sedaj, ko so nastopile nejasnosti, te bo vse skupaj začelo pošteno skrbeti. Poskrbi zase tako kot si zaslužiš.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Po spogledljivem juliju te zdaj čaka veliko bolj umirjen začetek meseca, saj boš hrepenela po miru in sprostitvi. V akcijo se boš vrnila po 16. avgustu, ko boš spet totalno pripravljena na 12 zmenkov v tednu dni.

Splošno: Dvojčka

od 21.05 do 21.06

Med rjuhami: Dvojčice so med rjuhami veliko bolj ranljive, kot bi si upale priznati. Radovedne, radožive in voljne poskusiti vsakršne novosti potrebujejo predvsem partnerja, ki jim bo v vsem tem kos.

Dražljiva posebnost: Vedno pripravljena na seks! Zato glede enonočnih avantur in podobnih mimobežnih srečanj nimaš in ne rabiš imeti prav nobenih predsodkov.

Moški, ki jo bo zadovoljil: Živahne dvojčice ob sebi ne bodo trpele dolgočasnega partnerja. Kos ji bo le tisti moški, s katerim bosta lahko do onemoglosti klepetala in razpravljala.

Več o horoskopu Dvojčic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!