Horoskop: Dvojčka

Horoskop za astrološko znamenje Dvojčka traja od 21.05 do 21.06. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Dvojčka, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Ljudje okoli tebe bodo zagovarjali svoje mnenje, ti pa svojega. Na koncu ti bo zmanjkalo besed, saj boš ugotovila, da si le trmasta in nisi vedno tista, ki imaš prav.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Poletje se bo zate odvijalo tako, kot si si vedno želela. Pripravi se tudi na nekaj sprememb. V prostem času pojdi na kakšno zabavo, koktajl s prijateljico ali poslovno družabno srečanje. Ob koncu dneva boš najbolj uživala v udobju doma, kjer se boš sproščala in prebujala vse svoje čute.

Splošno: Dvojčka

od 21.05 do 21.06

Med rjuhami: Dvojčice so med rjuhami veliko bolj ranljive, kot bi si upale priznati. Radovedne, radožive in voljne poskusiti vsakršne novosti potrebujejo predvsem partnerja, ki jim bo v vsem tem kos.

Dražljiva posebnost: Vedno pripravljena na seks! Zato glede enonočnih avantur in podobnih mimobežnih srečanj nimaš in ne rabiš imeti prav nobenih predsodkov.

Moški, ki jo bo zadovoljil: Živahne dvojčice ob sebi ne bodo trpele dolgočasnega partnerja. Kos ji bo le tisti moški, s katerim bosta lahko do onemoglosti klepetala in razpravljala.

Več o horoskopu Dvojčic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!