Horoskop: Dvojčka

Horoskop za astrološko znamenje Dvojčka traja od 21.05 do 21.06. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Dvojčka, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Zavračaš srčne priložnosti, prepričana si, da to ni tisto, česar si želiš, toda verjetno se motiš. Skrivaš nekaj negotovosti, namesto da bi odločneje obrnila novi list in začela srečnejše poglavje.

Mesečni horoskop

Tvoj rutinski delovnik ti vliva občutek, da si nikakor ne moreš privoščiti ventila za sprostitev. Prikloni se planetu Marsu, trenutno bivajočem v tvojem znamenju, ki ti bo marca podaril bolj vzdržljive baterije. Njihov stranski učinek: vse obveznosti pod streho in povečana spolna sla. Bingo!

Splošno: Dvojčka

od 21.05 do 21.06

Med rjuhami: Dvojčice so med rjuhami veliko bolj ranljive, kot bi si upale priznati. Radovedne, radožive in voljne poskusiti vsakršne novosti potrebujejo predvsem partnerja, ki jim bo v vsem tem kos.

Dražljiva posebnost: Vedno pripravljena na seks! Zato glede enonočnih avantur in podobnih mimobežnih srečanj nimaš in ne rabiš imeti prav nobenih predsodkov.

Moški, ki jo bo zadovoljil: Živahne dvojčice ob sebi ne bodo trpele dolgočasnega partnerja. Kos ji bo le tisti moški, s katerim bosta lahko do onemoglosti klepetala in razpravljala.

Več o horoskopu Dvojčic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!