Horoskop: Dvojčka

Horoskop za astrološko znamenje Dvojčka traja od 21.05 do 21.06. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Dvojčka, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Na finančnem področju so vidni odlivi. Ne pozabi, da se moraš zavedati svojih denarnih zmogljivosti. Na čustvenem področju se ti nakazujejo manjše ovire.

Mesečni horoskop

Praznične dneve bo zaznamovalo razpoloženje na tisočerih obratih. Venera v Kozorogu je namreč zvarila energetski napoj, katerega zdravilni učinek bo v tebi prebudil izvrstno gostiteljico. Obdobje božiča te bo spomnilo na brezskrbne stare čase in ti privoščilo zaslužen počitek. Kljub svojemu neoprostljivemu deloholizmu ne imej slabe vesti – za teboj je vratolomno leto in čas je, da si popihaš na dušo.

Splošno: Dvojčka

od 21.05 do 21.06

Med rjuhami: Dvojčice so med rjuhami veliko bolj ranljive, kot bi si upale priznati. Radovedne, radožive in voljne poskusiti vsakršne novosti potrebujejo predvsem partnerja, ki jim bo v vsem tem kos.

Dražljiva posebnost: Vedno pripravljena na seks! Zato glede enonočnih avantur in podobnih mimobežnih srečanj nimaš in ne rabiš imeti prav nobenih predsodkov.

Moški, ki jo bo zadovoljil: Živahne dvojčice ob sebi ne bodo trpele dolgočasnega partnerja. Kos ji bo le tisti moški, s katerim bosta lahko do onemoglosti klepetala in razpravljala.

Več o horoskopu Dvojčic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!