Horoskop: Dvojčka

Horoskop za astrološko znamenje Dvojčka traja od 21.05 do 21.06. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Dvojčka, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Zapletla se boš v spor s prijateljem, ki ga že nekaj časa ne moreš razrešiti in te čustveno obremenjuje. Izkoristi nesporazum in razčisti enkrat za vselej.

Mesečni horoskop

V prihajajočih tednih bodo višje sile tvojim ramenom oprtale težak nahrbtnik delovnih obveznosti. Črnogledost je popolnoma odveč – naposled ti bo uspelo zaključiti projekt, ki si mu posvečala več pozornosti kot svoji boljši polovici. Naj ti bo dosežek v poduk, da se v tebi skriva neskončen potencial. Udejanji ga.

Splošno: Dvojčka

od 21.05 do 21.06

Med rjuhami: Dvojčice so med rjuhami veliko bolj ranljive, kot bi si upale priznati. Radovedne, radožive in voljne poskusiti vsakršne novosti potrebujejo predvsem partnerja, ki jim bo v vsem tem kos.

Dražljiva posebnost: Vedno pripravljena na seks! Zato glede enonočnih avantur in podobnih mimobežnih srečanj nimaš in ne rabiš imeti prav nobenih predsodkov.

Moški, ki jo bo zadovoljil: Živahne dvojčice ob sebi ne bodo trpele dolgočasnega partnerja. Kos ji bo le tisti moški, s katerim bosta lahko do onemoglosti klepetala in razpravljala.

Več o horoskopu Dvojčic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!