Horoskop: Dvojčka

Horoskop za astrološko znamenje Dvojčka traja od 21.05 do 21.06. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Dvojčka, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Energije bo izredno veliko in tako boš v ljubezni uživala v valovih ljubezni. Na pravilen način se lahko postaviš zase in narediš red. Med drugim te bo vleklo med prijatelje!

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Po spogledljivem juliju te zdaj čaka veliko bolj umirjen začetek meseca, saj boš hrepenela po miru in sprostitvi. V akcijo se boš vrnila po 16. avgustu, ko boš spet totalno pripravljena na 12 zmenkov v tednu dni.

Splošno: Dvojčka

od 21.05 do 21.06

Med rjuhami: Dvojčice so med rjuhami veliko bolj ranljive, kot bi si upale priznati. Radovedne, radožive in voljne poskusiti vsakršne novosti potrebujejo predvsem partnerja, ki jim bo v vsem tem kos.

Dražljiva posebnost: Vedno pripravljena na seks! Zato glede enonočnih avantur in podobnih mimobežnih srečanj nimaš in ne rabiš imeti prav nobenih predsodkov.

Moški, ki jo bo zadovoljil: Živahne dvojčice ob sebi ne bodo trpele dolgočasnega partnerja. Kos ji bo le tisti moški, s katerim bosta lahko do onemoglosti klepetala in razpravljala.

Več o horoskopu Dvojčic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!