Saša Lendero in Miha Hercog skupaj v javnosti v objemu - kaj sta počela? (FOTO)

10. 6. 2024
Saša Lendero in Miha Hercog skupaj v javnosti v objemu - kaj sta počela? (FOTO) (foto: OA)
OA

Bivša zakonca očitno ostajata v zelo dobrih odnosih.

Minulo leto smo slovenski mediji veliko pisali o koncu velike ljubezni med glasbnikoma Sašo Lendero in Miho Hercogom. Da se njune poti razhajajo, sta sicer naznanila na začetku minulega leta, kot je videti, pa sta tudi po ločitvi ohranila odlične prijateljske in poslovne odnose, saj smo ju na družabnih omrežjih že večkrat ujeli med skupnim ustvarjanjem. 

Ne spreglej:

POsnetek zaslona Facebook Saša Lendero

Zdaj pa sta se pojavila tudi skupaj v javnosti, in sicer v družni hčerke Arije. Nekdanja zakonca in njuna hčerka so se namreč udeležili tradicionalnega dogodka Lady piknik pod klobuki, kjer so bili naravnost čudovito. Na dogodek so prišli dobre volje in z velikimi nasmeškom, z veseljem pa sta bivša zakonca pozirala tudi zbranim fotografom. Pozneje pa so se vsi trije, tudi njuna hčerka Aria, družili s številnimi prijatelji in kolegi.

Mediaspeed/Sandi Fišer

Pred nekaj dnevi sta Saša in Miha tudi prvič skupaj spregovorila o ločitvi, saj sta nastopila v oddaji 'Dnevna soba' s Karin Sabadin. Kot je pred le nekaj dnevi na Instagramu naznanil Miha, je v oddaji beseda tekla predvsem o njunem prijateljskem odnosu po ločitvi, za katerega številni mislijo, da je preprosto nemogoč.

"Kot lahko vidite, sva cela (predvsem jaz 😅), tako da vsi tisti, ki mislite, da prijateljstvo po razhodu ni mogoče, razmislite še enkrat … Predvsem naj zaradi vašega ega ne trpijo otroci!!! In če je na odnosu v partnerstvu treba delat, je po razhodu to delo še veliko bolj pomembno … In ja, splača se, ker je življenje samo eno!" je na družabnem omrežju zapisal Miha.

Preberi še:

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan