Hahah, saj ni res! Poglej, s čim je Shaquille O'Neal Dončića spravil v neukrotljiv smeh (VIDEO)

28. 5. 2024
Hahah, saj ni res! Poglej, s čim je Shaquille O'Neal Dončića spravil v neukrotljiv smeh (VIDEO) (foto: Profimedia)
Profimedia

Oglej si video, ki te bo nasmejal do solz. 😂

Ameriški košarkarski superzvezdnik Shaquille O'Neal je med ogrevanjem pred tretjo tekmo finala zahodne konference proti Minnesoti poskrbel za smeh in dobro vzdušje. Ekipa Dallas Mavericks se je namreč ponovno soočila z ekipo Minnesota Timberwolves in pred tekmo se je ogreval tudi Luka Dončić, ki je trenutno eno izmed prvih imen sveta košarke. 

Ne spreglej:

Medtem ko se je Dončić ogreval na igrišču, se je iz zvočnikov slišala pesem Prazan stan priljubljene hrvaške skupine E. T. Luka si namreč pogosto za motivacijo in spodbudo med ogrevanjem zavrti svoje najljubše hrvaške, slovenske in srbske uspešnice. Shaquille, ki je med ogrevanjem sedel v prvi vrsti, pa je začel prepevati in odpirati usta ob besedilu pesmi, kar je Luka močno nasmejalo. 

Video si poglej tukaj:

Luka in Shaquille se odlično razumeta in skupaj pogosto poskrbita za številne smešne trenutke. Shaquille O'Neal je že leta 2022 povedal, kako zelo uživa ob gledanju igre superzvezdnika Mavericksov, Luko pa je razglasil za enega svojih najljubših igralcev.

Ob koncu takratnega intervjuja je O'Neal Dončića vprašal, kako se v slovenščini reče "da si opravil odlično delo". Dončić mu je ustregel, O'Neal pa je povedano oponašal v polomljeni slovenščini. Dončić se je temu nasmejal in se ponudil, da bo Shaqa naučil "vseh slabih besed" v slovenščini. 

Video si poglej tukaj:

Preberi tudi:

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave