Peachy Beachy Summer Make-Up: Hailey Bieber predstavila 'it' videz za letošnjo sezono

9. 6. 2024
Peachy Beachy Summer Make-Up: Hailey Bieber predstavila 'it' videz za letošnjo sezono (foto: Instagram/Hailey Bieber)
Instagram/Hailey Bieber

Vsako sezono Hailey Bieber predstavi nov 'must-have' make-up videz, ki ga preprosto moraš poskusiti. 

Letošnje poletje ni izjema, saj je ustanoviteljica znamke Rhode na svojem YouTube in TikTok profilu delila zelo preprost videz, imenovan "peachy beachy summer makeup". Hailey začne z nanašanjem prodajne uspešnice svoje znamke - Glazing Milk. Kot pravi Hailey, se dober make-up vedno začne z odlično pripravo kože. "Glazing Milk je tako sijoč, vlažilen in dober za kožno bariero, pa še ni pretežek," je povedala bodoča mamica, ki je nedavno najavila, da pričakuje svojega prvega otroka. Nato nanese Peptide Glazing Fluid in začne z obraznim konturiranjem z uporabo izdelka Dolce Glow's Contour Self-Tanning Sculpt and Glow. "To ni le bronzer v stiku – prav tako daje bronasti videz in deluje kot samoporjavitveni izdelek," je pojasnila v videu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Za korekcijo uporabi korektor Hourglass Vanish, o katerem pravi, da se lepo zlije s kožo. Nato nanese vlažilno obarvano kremo iste znamke, ki jo Hailey opisuje kot "popolno stvar za poletje", za konec pa še puder v prahu, ki koži da sijaj brez mastnega videza. Zaključni dotik 'peachy beachy poletnega make-upa' je malce skrivnosten. Medtem ko skriva izdelek pred kamero, Hailey najprej nanese izdelek v terracotta odtenku, nato pa še v rožnato-oranžni barvi, ki je verjetno navdih za ta poletni videz.

Čeprav to še ni uradno potrjeno, domnevamo, da je to majhen vpogled v nov Rhode izdelek – večnamenski izdelek. Hailey je najavila izdajo novega izdelka že prejšnji mesec, in oboževalci komaj čakajo na novitete iz Rhode.

Celoten postopek si poglej tukaj:

Preberi še:

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan