Saša Lendero brez sreče v ljubezni: Zdaj se je razšla še z novim fantom - že veš, kdo je osvojil njeno srce?

7. 6. 2024
Saša Lendero brez sreče v ljubezni: Zdaj se je razšla še z novim fantom - že veš, kdo je osvojil njeno srce? (foto: Instagram/Saša Lendero)
Instagram/Saša Lendero

Joj, Saša res nima sreče v ljubezni. 😞

Preteklo leto smo slovenski mediji veliko pisali o koncu velike ljubezni med glasbnikoma Sašo Lendero in Miho Hercogom. Da se njune poti razhajajo sta sicer naznanila začetek lanskega leta, kot je videti, pa sta tudi po ločitvi ohranila odlične prijateljske in poslovne odnose, saj smo ju na družabnih omrežjih že večkrat ujeli med skupnim ustvarjanjem. 

POsnetek zaslona Facebook Saša Lendero

Kot zdaj poroča portal Zurnal24, pa je Saša pred dobrim letom znova našla srečo v ljubezni, saj naj bi ji srce do zdaj grel holistični terapevt Dražen Dimnik, a kot so iz zanesljivih virov izvedeli novinarji omenjenega portala, naj bi bilo tudi te ljubezni zdaj konec. Čeprav pevka uradno nikoli ni potrdila ljubezni z Draženom, novic o njegovem zasebnem življenju pa ni želel komentirati niti sam, so številni prepričani, da so bili njuni odzivi na novinarska vprašanja v resnici dovolj zgovorni.

Da se njuna ljubezen na koncu vseeno ni obnesla, je sicer namignila že začetek lanske jeseni, ko so jo v oddaji Miljonar na Planet TV vprašali o njenem ljubezenskem življenju. "Moram vprašati o novi ljubezen. Verjetno to tudi sama rada zadržiš zase ..." jo je vprašala novinarka, Saša pa je odgovorila: "Nimam kaj zadržati zase ... Ne morem nič povedati na to temo (smeh)."

Včeraj sta Saša in Miha prvič skupaj spregovorila o ločitvi, saj sta skupaj nastopila v oddaji 'Dnevna Soba' s Karin Sabadin. Kot je pred le nekaj dnevi na Instagramu naznanil Miha, je v oddaji beseda tekla predvsem o njunem prijateljskem odnosu po ločitvi, za katerega številni mislijo, da je preprosto nemogoč.

OA

"Kot lahko vidite sva cela (predvsem jaz 😅) tako, da vsi tisti, ki mislite, da prijateljstvo po razhodu ni mogoče, razmislite še enkrat … Predvsem naj zaradi vašega ega ne trpijo otroci!!! In, če je na odnosu v partnerstvu potrebno delat, je po razhodu to delo še veliko bolj pomembno … In ja, splača se, ker je življenje samo eno!" je na družabnem omrežju zapisal Miha.

Ne spreglej:

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave