Preveri, kaj ti tokrat napoveduje tedenski horoskop od 3. do 9. junija: Prihajajo vzponi in padci ✨

3. 6. 2024
Preveri, kaj ti tokrat napoveduje tedenski horoskop od 3. do 9. junija: Prihajajo vzponi in padci ✨ (foto: Profimedia)
Profimedia

Kaj napovedujejo zvezde za prihajajoči teden? 💫

OVEN

Nenehno boste v ponedeljek, ko Merkur prehaja v znamenje dvojčkov gledali na uro, saj ste si nakopali preveč obveznosti. Žal bo potrebno, če želite ustreči vsem nekatere zadeve enostavno črtati. Na področju ljubezni vam z energijo Venere v znamenju dvojčkov ne bo težko, saj se boste z veseljem prepustili spontanim čustvom, ter se imeli lepo, brez da bi preveč načrtovali. Samski ovni in ovnice, podajte se ob večerih v mesto, morda se vas bo simpatičen pogled dotaknil. 

BIK

Z grenkim občutkom si boste priznali, da ste z nekom, ki je obljubljal veliko izgubljali čas. Sprejmite svojo odgovornost in zaupanja vredne odnose negujte, ostalim pa se iznajdljivo umaknite. Situacija, ki vas bo doletela v sredo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Uranom bo prepletena z močnimi čustvi, ki pa jih ne boste znali niti razumeti, niti izraziti. Če ne boste samozavestni, boste obtičali zmedeni in nezadovoljni. V nedeljo se boste posvetili družini.

DVOJČKA

Napetosti na delovnem mestu, ki jih prinaša Merkur v vašem znamenju lahko spremenijo pogled na določeno situacijo, ki je na prvi pogled izgledala zelo prijazna. Bolj zbrano se posvetite reševanju zadev in se vsaj čez teden odpovejte prostemu času. Z urejanjem finančnih zadev ne boste ravno najbolj optimistični, saj vas bo ves čas spremljal občutek, da bi lahko zaslužili več. Z domačimi se boste v nedeljo težje soočali, saj se boste nahajali v svojem svetu. 

Preberi tudi:

RAK

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v biku boste reševali težave, ki se vam bodo zdele na trenutke nesmiselne, vendar se jim nikar ne izogibajte, saj bo od njih odvisno več stvari v prihodnosti. Zaradi vpliva Sonca v znamenju dvojčkov se boste znali na vseh področjih, kjer se vam bo zdelo, da vam nekdo pametuje rešiti z odlično komunikacijo. Prijetne vibracije se bodo konec tedna prepletale na področju ljubezni, manjše nihanje pa pričakujte na področju financ. 

LEV

Kritično opazovanje situacij, ki so vas želeli ali ne doletele, vas bo popeljalo do odločitve, da sprejemate vse bolj na podlagi razuma. S kančkom diplomacije boste v torek, ko nastopi konjunkcija med Soncem in Venero rešili zapleteno situacijo. V soboto, ko bo na voljo več prijetnih možnosti, se ne boste znali odločiti, kakšno pot ubrati v smeri uresničitve skritih želja. Nekaj, kar se bo zgodilo doma, bo razlog za spremembo odločitve.

DEVICA

Če boste stali za svojimi besedami, ter vztrajno dokazali da zmorete nadaljevati tisto kar od vas pričakujejo, sledi pohvala. Če boste pozitivno naravnani ter nasmejani, vas bodo težavni posamezniki nehali obremenjevati z neprestanim nerganjem. Tisto, kar vas po tihem muči, vprašajte brez ovinkarjenja, saj vas bo odgovor razbremenil. Upoštevajte čez vikend na področju čustev smerokaze ljubljene osebe. Samski, ne zamudite strastne priložnosti.

Ne spreglej:

TEHTNICA

Prilagodljivost vam že v ponedeljek, ko Merkur prehaja v znamenje dvojčkov prinaša napredek in ustreznejše pogoje, tam kjer ste že skoraj obupali. Če že dlje časa razmišljate o tem, da bi nekaj naredili drugače, se prebujajo odlične možnosti. Z energijo Venere v znamenju dvojčkov boste na čustvenem področju boste raztreseni, vendar vas lahko rešijo srečna naključja. Samozavestni boste, saj vam bo pohvala omogočila, da delujete še bolj zagnano. 

ŠKORPIJON

Ob prvi priložnosti se prijatelju, ki je v zadnjem času pokazal, da mu ni vseeno za vas ter da vam želi stati ob strani, oddolžite. Preizkušnja, ki vam v prihodnje lahko spremeni pogled na določene zadeve bo sredi tedna grenko spoznanje, preko katerega lahko pridobite moč. Posvetite se čez vikend v ljubezni predano, vendar hkrati ne pozabite na svoje prioritete. Nesporazumi v družinskem okolju bodo rešeni hitreje, če boste znali priznati del svoje krivde. 

STRELEC

Težki pogovori, ki jih boste deležni v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Marsom, bodo dobra podlaga za nadaljevanje nečesa, kar vas navdihuje. Po daljšem premisleku se boste v sredo odločili za tisto možnost, ki lahko dolgoročno pozitivno vpliva na finančno stanje. Strateška vloga bo odlična izbira, saj boste videli več kot ostali. V nedeljo si boste želeli biti sami s sabo, brez obremenitev in ljudi, ki nekaj zahtevajo od vas, ključnega pomena bo notranji mir. 

Preberi še:

KOZOROG

Z energijo Sonca in Venere v znamenju dvojčkov, se boste želeli čim bolj izpostaviti, prav tako boste, ko boste razmišljali na glas naleteli na nekaj somišljenikov. Odločen korak boste storili ne glede na to, kako se boste v pomembnem trenutku počutili. Spontanost in pogum vas lahko rešita tudi ko boste urejali zadeve povezane z denarjem.  Zaradi osebnega razočaranja boste v nedeljo, ko se bo luna nahajala v raku notranje nemirni ter občutljivi. 

VODNAR

Razvedril vas bo predlog, ki vam prinaša možnosti, da se na področju kariere ali izobraževanja v bližnji prihodnosti postavite v ospredje. Vse kar bo teklo gladko brez zapletov, vam bo povrnilo zaupanje. Brez težav se boste v petek, ko bo moč na najvišji stopnji soočili tudi z najbolj napornimi nalogami. To bo teden, v katerem boste brezkompromisno pripravljeni na zmago. Luna v raku vam bo v nedeljo pomagala počistiti zadeve povezane s preteklostjo. 

RIBI

Simpatični pogovori v katerih se boste odprli brez zadržkov, lahko zaradi energije Sonca v znamenju dvojčkov razkrijejo pomembne informacije. Skozi kramljanje boste vedno bolj prepričani, da bi morali nekaj spremeniti. Čeprav ste po naravi previdni, v petek ne bo razlogov za predolgo razmišljanje. V nedeljo, ko bo luna v znamenju raka boste deležni iznajdljivosti, s katero boste v domačem okolju premagali še tako spretnega sogovornika. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberi še:

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave