To so 3 znamenja, ki jih v tem tednu čakajo pomembne življenjske lekcije v odnosih

11. 4. 2024
To so 3 znamenja, ki jih v tem tednu čakajo pomembne življenjske lekcije v odnosih (foto: Profimedia)
Profimedia

Si med njimi?

Dvojčka

Včasih morda ne posvetite dovolj pozornosti svojim odnosom, v tem tednu pa boste dobili še bolj jasen vpogled v vse, kar ne funkcionira v vaših odnosih. Naenkrat boste bolje razumeli, zakaj vas določeni vaši odnosi ne izpolnjujejo in kako bi morali težavo rešiti. Prišli boste do pomembnega spoznanja: tudi sami nosite pol odgovornosti za svoje neuspešne odnose. Ste pripravljeni to odgovornost sprejeti in nekaj spremeniti?

Rak

Včasih se oklepate dinamike odnosov le zato, ker so vam edine poznane in domače. Nezavedno privlačite vedno enake ali podobne situacije. Zvezde pa vas v tem tednu spodbujajo, da se soočite s tem dejstvom in razmislite, česa vas je tako zelo strah. Zakaj ostajate v dinamikah, kjer v resnici niste zadovoljni? Zakaj vztrajate pri neizpolnjujočih odnosih, namesto da bi naredili prostor za nove oblike komunikacije in posledično za bolj izpolnjujoče odnose? Zdaj je čas, da se soočite s svojimi strahovi, si priznate, kateri odnosi ne funkcionirajo in kaj narediti, da bo prihodnost drugačna in predvsem... boljša. 

Lev

Hrepenite po spremembah v odnosih, vendar ne veste točno, kaj storiti, da se bo nekaj zares spremenilo. Za začetek je pomembno, da iskreno izrazite svoje občutke in postavljate meje, a ne pozabite, da odnosov ne morete graditi sami. Bistvo zdravega odnosa je to, da sta obe osebi upoštevani. V tem tednu vam vesolje pomaga, da se naučite sklepati kompromise, prisluhniti svojim bližnjim in v odnosih gojiti več potrpežljivosti. Le tako boste lahko ustvarili ljubeče odnose, v katerih se boste počutili sproščene, varne in slišane.

Preberi še:

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec