Kaj ti horoskop napoveduje za JUNIJ 2024? Preveri tudi, na kateri dan moraš biti pozorna ✨

1. 6. 2024
Kaj ti horoskop napoveduje za JUNIJ 2024? Preveri tudi, na kateri dan moraš biti pozorna ✨ (foto: Profimedia)
Profimedia

Danes smo vstopili v mesec junij, ki s seboj prinaša energijo poletja, nove priložnosti in sveže začetke. Astrologi napovedujejo mesec poln sprememb, osebne rasti in čustvenih preobratov za vse zodiakalne znake. Več pa izveš spodaj ... 💫

Oven (21. marec - 20. april)

Mesečni horoskop za ovne napoveduje uspešen začetek junija. Bodite previdni okrog 11. junija, saj vam takrat trma lahko povzroči težave. Okoli 21. junija pa vas lahko intuicija pripelje do finančnih koristi. Ta mesec bo tudi čas za preučitev  odnosov in iskanje ravnotežja med delom in prostim časom​.

Bik (21. april - 20. maj)

Biki bodo v začetku meseca privlačni in elokventni. 16. junija bodite pozorni pri večjih nakupih, saj lahko nekaj preplačate. Konec meseca boste izjemno dobri v razumevanju perspektiv drugih ljudi, kar vam bo pomagalo pri reševanju konfliktov​.

Dvojčka (21. maj - 20. junij)

Dvojčkom lahko junij prinese pomembna osebna spoznanja že 2. junija. Takrat bodite pozorni tudi na svoje sanje ponoči. Izogibajte se avtoritetam okrog 12. junija za najboljše rezultate. Okrog 26. junija pa bodo vaše ideje za izboljšanje kariere na vrhuncu​.

Rak (21. junij - 22. julij)

Raki boste lahko imeli zelo prijetno dogodivščino s prijatelji okrog 4. junija. Nekaj vam bodo prineslo veliko veselja okrog 18. junija. Pretekla dejanja pa vam lahko prinesejo koristi okoli 23. junija​. 

Lev (23. julij - 22. avgust)

Levi boste lahko okrog 4. junija dosegli napredek v karieri. Prijatelji bodo imeli veliko povedati 12. junija. 20. junija pa bodite previdni pri tem, kaj verjamete, saj vse informacije ne bodo zanesljive​. 

Devica (23. avgust - 22. september)

Devicam bodo pogovori s partnerjem lepo tekli že 2. junija. 12. junija se izogibajte avtoritetam na delovnem mestu. Družina in prijatelji bodo želeli preživeti čas z vami 26. junija​​.

Tehtnica (23. september - 22. oktober)

Tehtnicam se lahko povrnejo naložbe že 4. junija. 16. junija bodite previdni pri informacijah, ki jih prejmete. S partnerjem se lahko zabavate na potovanju okrog 29. junija​. 

Škorpijon (23. oktober - 21. november)

Škorpijoni se lahko izognete prepiru s partnerjem z delom na samostojnem projektu 11. junija. Ideja za povečanje prihodkov pri delu se lahko pojavi konec meseca​. 

Strelec (22. november - 21. december)

Strelcem bo junij prinesel dobre pogoje za kariero. Harmonija bo prevladovala v delovnem okolju, vendar pazite na konflikte s kolegi. Pri zdravju bo potrebne nekaj dodatne pozornosti, zato poskrbite za dobro prehrano in gibanje​.

Kozorog (22. december - 19. januar)

Kozorogi boste imeli izzive v poklicnem življenju zaradi konfliktov s starejšimi. Premislite, preden naredite pomemben korak. V družinskem okolju lahko pride do nesoglasij, zato si prizadevajte za mir. Konec meseca boste samski imeli več sreče v ljubezni​. 

Vodnar (20. januar - 18. februar)

Vodnarji boste napredovali s pomočjo sodelavcev. Mesec je ugoden za zamenjavo službe po temeljitem premisleku. Družinsko okolje bo pozitivno, vendar bodite pozorni na finančne težave, ki lahko vplivajo na harmonijo v zakonu​. 

Ribi (19. februar - 20. marec)

Ribam bo šlo v karieri odlično s pomočjo sodelavcev in nadrejenih. Izogibajte se špekulativnim naložbam. Za srečo v zakonu bo potrebno več časa preživeti s partnerjem. Zdravje bo potrebno dodatne pozornosti, zato se izogibajte stresu​. 

Vir: Almanac.com in SunSigns.org/Sensa.si

Preberi tudi:

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave