V katerem znamenju sta rojeni najbolj potrpežljiva in najbolj nestrpna ženska? 😉

29. 5. 2024
V katerem znamenju sta rojeni najbolj potrpežljiva in najbolj nestrpna ženska? 😉 (foto: Profimedia)
Profimedia

Nihče ne mara čakanja, ne glede na to, ali stojiš v vrsti za kavo na poti v službo ali obtičiš v prometu, ko si tako zelo lačna in te čakajo nove obveznosti. 

Mnoge ženske znate biti potrpežljive vedno in v vsaki situaciji, druge pa ste bolj nestrpne narave in vam čakanje predstavlja velik problem. Nepotrpežljive ženske pričakujejo takojšnje zadovoljstvo ali rešitev in so razdražene, če morajo čakati. V katerem znamenju je rojena najbolj nepotrpežljiva in v katerem tista, ki s potrpežljivim čakanjem nikoli nima težav?

Bikica je znana kot najbolj potrpežljivo znamenje

Za žensko rojeno v znamenju bika življenje ni tobogan, skozi katerega mora drveti z vrtoglavo hitrostjo, ampak počasna in premišljena vožnja, ki jo je treba uživati. Spremljajo jo velike rezerve potrpežljivosti in zadržanost do prehitrega opuščanja česar koli se loti. Potrpežljivost je za bikico način življenja, saj je prepričana, da se nima smisla prehitro razburjati. Prav tako je prepričana, da bo vse kar si zastavi lažje rešila, če bo počakala na pravi trenutek. Zaradi njene izjemne predanosti vsemu, kar počne, ji čakanje ne predstavlja nobene težave, saj se zaveda, da vse dobre stvari potrebujejo čas, zato je vse, česar se loti, narejeno brez nestrpnih korakov. Ne glede na to, ali gre za učenje, vrtnarjenje, kuhanje ali slikanje, vse, kar rada počne, počne z milino in marljivostjo. Potrpežljivost je bistvenega pomena v njenem vsakdanjem življenju. Preveliko tveganje in sprejemanje nepremišljenih odločitev je zanjo nekaj najhujšega. Ko nastane v vrsti v trgovini nepopisna gneča se bikica ne vznemirja, v bistvu je med najbolj umirjenimi kupci, ki so tudi v gneči sposobni nameniti kakšno prijazno besedo.

Ne spreglej:

Ovnica je znana kot najbolj nestrpno znamenje

Ovnica je ženska, ki je znana po temu, da najprej ukrepa in šele nato razmišlja. Mars, njen vladar, je tisti, ki še stopnjuje njeno nestrpnost, še posebej takrat, ko si nekaj zaželi in tega ne dobi takoj. Ko želi nekaj povedati, ne razmišlja o spodobnosti, povedala bo točno, kaj si misli o nečem, direktno, hitro in brezkompromisno. Rada deluje tako kot ji ustreza, zato postane, ko ji kdo želi pametovati zelo nestrpna. Nobenega potrpljenja nima do ljudi, ki na svet gledajo drugače, saj pričakuje, da se bodo vsi strinjali z njenim mnenjem. Njena nenehna nestrpna narava lahko oteži odnose in prijateljstva, če je nasprotna stran ne sprejme takšne kot je. Ovnici ni tuje sprejemanje nepremišljenih odločitev in skok v nove podvige, ne da bi se ozirala nazaj. Vedno deluje prenagljeno, ne zna počakati da se nekaj reši samo od sebe, ampak raje stvari takoj vzame v svoje roke. Naloge, ki zahtevajo potrpežljivost so zanjo težek zalogaj, saj ne razume, zakaj bi morala čakati, ko pa se lahko takoj zapodi v akcijo. Nemiren um hrepeni po pestrosti in dogajanju tudi na področju ljubezni, zato bo, če je zainteresirana namesto čakanja takoj naredila korak, tudi če bo usoden.

Pripravil: Horoskop.si

Preberi tudi:

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave