Kaj ti napoveduje tedenski horoskop med 3. in 9. junijem? Preveri, saj prihajata sreča in ljubezen ✨

10. 6. 2024
Kaj ti napoveduje tedenski horoskop med 3. in 9. junijem? Preveri, saj prihajata sreča in ljubezen ✨ (foto: Profimedia)
Profimedia

Kaj napovedujejo zvezde za teden, ki je pred nami?

OVEN

V začetku tedna, ko boste polni pričakovanj, vas bo k temu, da se zaženete v nekaj novega spodbujalo Sonce v znamenju dvojčkov. Tudi če niste popolnoma prepričani vase, ni na vidiku nobenih težav. Pomembno bo, da si pridobite podporo, saj bo ravno to tisto, kar vam bo podarilo moč. Bodite v petek bolj premišljeni, saj se stroški nenadzorovano nabirajo, razmišljate pa o temu, kaj bi si lahko še privoščili. Ne vlagajte energije v stvari in ljudi, ki so trenutno daleč vstran od vaših želja. 

BIK

Izogibajte se v začetku tedna, ko boste tako nemirni, da lahko nekaj pomembnega izpustite tveganim ter naglim odločitvam. Pustite vsaki stvari, naj dozori, prav tako vas bodo določeni posamezniki počakali. Zaradi lune v znamenju device boste v sredo, v kolikor se ne bo vse odvijalo tekoče zelo nepotrpežljivi in nekateri celo ostri in nesramni. V domačem okolju se lahko, če se ne boste v določeni situaciji strinjali ter prilagodili vznemirjenje pretvori v stres. S direktno komunikacijo ne boste imeli najboljše izkušnje. 

DVOJČKA

V ponedeljek in torek, ko se bo luna nahajala v levu, se zaradi borbenosti, ki se bo v vas prebujala izogibajte konfliktnim tematikam. V službi boste delovali svojeglavo, zato je priporočljivo, da se posvetite individualnim nalogam. Nič ne bo narobe, če predlagate svoje zamisli, saj je nesmiselno, da se oklepate tistih navad, ki vas ustavljajo pred napredkom.  Partnerski odnos bo v soboto v fazi nihanja, vendar se potrudite, da si ne jemljite vsega, kar boste slišali toliko k srcu. 

Ne spreglej:

RAK

S svojo očarljivostjo, ter z energijo lune v znamenju leva boste v ponedeljek rešili toliko zadev, da se vam bo tudi v naslednjih dneh kar smejalo. Nekdo vam bo naravnost povedal, da nekaj resnično obvladate. Morda se sploh ne zavedate situacije, v kateri ste se znašli, zato boste počakali še na dodatne potrditve. Odložite v nedeljo, ko vam bo naklonjena energija lune v tehtnici čustveno prtljago in se soočite. Osvobojeni se prepustite novim zgodbam in zaupajte vase. 

LEV

Venera v znamenju dvojčkov prinaša, ne glede na to ali ste samski ali vezani odlične priložnosti, še več prijetnih stvari lahko pričakujete če boste povsem iskreni. Prepustite se nežnim strastem, kajti ne bo se jim mogoče upreti. V petek boste na področju kariere razčiščevali o stvareh, ki jih v resnici ne poznate dovolj dobro. S pomočjo intenzivnega poglabljanja boste prišli do pomembnih ugotovitev v zvezi z denarjem. Prosti čas boste v nedeljo večinoma posvečali dejavnostim na prostem. 

DEVICA

V teden boste stopili dobrega počutja, saj boste vitalni in usmerjeni v športne dejavnosti, ki vam vračajo izgubljeno energijo. Pomembno pa bo, da ne pozabite, kje so meje vaših zmogljivosti. Bolečine ter bolezni bodo daleč vstran in niti malo ne boste razmišljali v tej smeri, saj se boste počutili, kot da bi lahko premikali gore. V nedeljo se boste soočali sami s sabo, ter s svojimi globokimi občutki. Že napačen pogled vas bo razjezil, vendar se skušajte malce držati nazaj, ter se raje umakniti.

Preberi tudi:

TEHTNICA

Ni še pravi trenutek za akcijo na področju kariere, zato se osredotočite na vse faktorje, ki vam še niso povsem jasni. Od srede dalje, ko se bo luna nahajala v devici, se boste odločali brez težav, kljub temu upoštevajte še dejstva, povezana s preteklimi spodrsljaji. V zadnjih dneh tedna se boste intenzivno ukvarjali z notranjo napetostjo, ki bo nastala zaradi zoprnih reakcij na čustvenem področju. Konfliktov se izogibajte, saj ne prinašajo skladnosti, raje skušajte z odgovorom še malce počakati.

ŠKORPIJON

Kljub temu, da se Sonce, Venera in Merkur nahajajo v razigranih dvojčkih, se boste podali v teden v resnih dvomih, posebno glede denarja. Apetiti glede nakupov naraščajo, stanje na računu pa ne bo ravno zavidanja vredno. Če vas bo nekdo nekaj vprašal, se lahko v nemirnem stanju obregnete, zato pazite na ton svojega glasu. Poglejte v soboto na zadevo, ki vam že nekaj časa krade energijo z razdalje, saj boste le tako bolj mirni in prepričani, da ste se pravilno usmerili. 

STRELEC

Neodločnost ter omahljivost v ljubezenskih odnosih vas lahko v začetku tedna, ko se bo luna nahajala v znamenju leva drago stane.  Spoznali boste, da ste bili morda premalo pozorni na določene zadeve. Umirjen pristop prepleten z iskreno noto bo tisti, ki bo uredil zmedo. Konec tedna boste želeli ali ne obremenjeni z domačimi obveznostmi, saj bodo od vas pričakovali, da se posvetite njihovim težavam. Po začetnem nelagodju se boste sprijaznili z dejstvi in prisluhnili.

Ne spreglej:

KOZOROG

Z energijo dvojčkov, ki vas bo prijetno prebudila, boste končno našli smernico, o kateri sanjate ter razmišljate že nekaj časa. Ko se boste odločili za spremembo, stopate v bolj umirjen čas. V kolikor ste pravkar končali razmerje, je pomembno, da se ne smilite sami sebi, ampak da se sestavite. Vzemite si čas za razmislek in nikar preveč ne hitite. Okrepite čez vikend, ko vas bo zasledovala rahla utrujenost imunski sistem z zelenjavo in daljšimi sprehodi v dvoje. Predvsem pa bodite čim bolj sproščeni.

VODNAR

Na vprašanja, ki jih boste v službi deležni s strani sodelavcev boste v ponedeljek, ko bo luna v levu odgovarjali odločno. Imeli boste občutek, da vas želijo vključiti v nekaj, kar je povezano z zadevami, ki vas bremenijo. V petek pričakujte neverjetno spretnost z besedami ter počasen, vendar zelo obetaven napredek. Izredno motivirani boste za vsako delo, dodatne obveznosti si boste sami poiskali, s čimer boste nekoga navdušili. Svojo občutljivost boste znali preleviti v simpatično šaljivost. 

RIBI

V ponedeljek in torek, ko se bo luna nahajala v levu, se boste spretno izogibali konfliktom, napetim situacijam in ljudem, ki iščejo razlog za prepir. Bolj intenzivno se boste poglobili vase, z željo, da se notranje umirite. V petek se prebuja samozavest, zato boste z malo truda v službi ter v domačem okolju veliko postorili. Z navdušenjem boste sprejeli odločitve, ki vas bodo popeljale na novo pot. Zanimiv dogodek bo v nedeljo prebudil čustva, ter vam omogočil, da še bolj zaupate.

Pripravil: Horoskop.si

Preberi še:

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan