MasterChef: Sodnikom se je pridružil nov sodnik - kdo je majhen deček in zakaj je bil na snemanju?

29. 5. 2024

Ja pa iiii! ❤️

Včeraj je bil za kuharsko oddajo MasterChef prav poseben dan, saj se jim je pridružil še četrti sodnik. Sodniki so tekmovalce razdelili v štiri pare in njihova naloga je bila kuhanje s prestižno sestavino - jastogom. Znanje o tej sestavini je z njimi delil prav poseben gost. Tokrat se jim je pridružil sin Luke Jezerška Urh, ki je svojega jastoga suvereno razkosal in pokazal, kje vse se skriva meso.

Ne spreglej:

Gledalci, pa tudi tekmovalci so bili navdušeni nad odnosom, ki ga imata oče in sin. Najprej bomo videli, kako si bosta pomagala pri zavezovanju predpasnikov. "Da bova lepo videti, veš, ko bodo gledali doma, da ne bo kakšnih pripomb," se bo pri tem pošalil Luka. Res sta uigrana ekipa!

Voyo
Voyo

Urh Jezeršek je pokazal, da tudi on čuti ljubezen do kuhanja. Nastopil je suvereno in tekmovalce naučil nekaj novega. "Jaz sem bila kar presenečena. Zagrabil, stisnil klešča, nas opozoril na klešče. Okej, tamali ima tudi mišice," je bila navdušena tekmovalka Lidija. Vmes je Urh očeta prosil za pomoč: "Ali mi lahko tole pomagaš? Bom moral še malo žgančkov pojest," se je pošalil Urh in pokazal, da ima tudi on svojo šaljivo stran. "Tole je res trdo, zato mu bom jaz pomagal," je potrdil Luka. 

Tekmovalci so se strinjali, da je Urh zelo spreten, ko pa se je sprehajal med njimi in jih gledal, kako se trudijo z jastogom, je podal pametne komentarje in znova dokazal, da obvlada. Luka Jezeršek ni mogel bolj žareti od ponosa. Mojmir Šiftar je delil fotografijo iz zakulisja in zapisal: "Jezeršek team!" Jezeršek pa je pokazal utrinek, kako se je njegov Urh pred snemanjem učil scenarij.

Instagram/Screenshot/Masterchef

Kot kaže je tekmovalcem izziv ustrezal, saj so včeraj predstavili ene izmed najboljših krožnikov do zdaj. Mojmir Šiftar je ganjeno dejal: "Kar zjokal bi se od sreče, ko vidim tak krožnik. Luka je prav tako dodal: "Malo sem ganjen. Tako, zelo iskreno." Karim Merdjadi pa bo dve jedi kar fotografiral: "Kaj takega, jaz mislim, da v tej kuhinji še nisem videl."

Preberi tudi:

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave