"S fantom sva najraje intimna MED MENSTRUACIJO, razlog za to pa je ..." (resnična zgodba)

"Lahko si celo drznem reči, da je seks med menstruacijo verjetno boljši od seksa v katerikoli drugi fazi mojega cikla."

"S fantom sva najraje intimna MED MENSTRUACIJO, razlog za to pa je ..." (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 2. 2023

S fantom obožujeva seks med menstruacijo.

Lahko si celo drznem reči, da je seks med menstruacijo verjetno boljši od seksa v katerikoli drugi fazi mojega cikla.

Naj ti povem, zakaj. A najprej malo zgodovine.

V starodavnih plemenih je ženska menstrualna kri veljala za sveto, mogočno in vir ženske moči, ki je povečala naše psihične sposobnosti.

Obred "rdečega šotora", pri katerem so bile ženske z menstruacijo ločene od preostalih članov plemena, so izvajali, ker so jih moški imeli za preveč nevarne in povezane z duhovnim svetom. 

Ta ideja se mi zdi v bistvu pravi rdeči alarm. Po mojem mnenju so nas imeli za nevarne samo zato, ker je naša ženska energija v tem obdobju meseca zastrašujoča za moške, ki so šibki in ne razumejo ženske ali njenega cikla.
Imam srečo, da imam popolnoma razumevajočega fanta, ki na svoji lastni poti odkrivanja vidi lepoto in moč, ki jo ženske prinašajo s svojimi mesečnimi krvavitvami.

Ne le, da je seks v času menstruacije za naju prijeten, ampak naju tudi globoko povezuje.

Menstrualna kri deluje kot lubrikant. Verjetno je najboljši lubrikant, ki ga lahko dobimo poleg naše naravne vlažnosti nožnice, saj ga proizvaja človeško telo. Med menstruacijo imamo tudi večji pretok krvi v nožnico, maternični vrat in maternico, zato je naša občutljivost povečana. Upam si trditi, da boš drugi dan menstruacije doživela orgazem ... lahko se mi zahvališ kasneje.

6 razlogov, zakaj SEKSATI med menstruacijo (TRIKI in položaji, ki ti bodo ZMEŠALI glavo)

Seks med menstruacijo je lahko spolna čarovnija, če to počneš s pravim namenom. Z duhovnega vidika je kri naš odtis. Je bistvo življenja, zato je seks ob menstruaciji v bistvu deljenje jedra in duha tega, kar smo, na globoki ravni duše.

Zaradi seksa v času menstruacije se je najino razmerje izboljšalo. Pika. Med menstruacijo se je najina povezanost resnično zelo poglobila.

V čustvenem smislu je med nama odprla popolnoma nov kanal komunikacije in razumevanja. Moj fant skupaj z mano spoštuje in praznuje mojo krvavitev in nimam občutka, da je to del mene, ki ga moram skrivati ali se ga sramovati, ker mi z intimnostjo aktivno kaže, da ima rad mene kot celoto.

Menstruacijski seks ima tudi intenziven prvinski in animalistični prizvok, ki nama je obema všeč.

Če moj partner ne bi želel seksati z mano med menstruacijo, bi to nezavedno v mojih mislih ustvarilo pripričanje, da sem umazana in da ga med krvavitvijo ne privlačim. Menim, da je prav ta neizraženi občutek prispeval k temu, da so nekateri menstruacijo označili za tabu, nečistočo in nadlogo, ter ustvarili nepovezanost nekaterih žensk s svojim ciklom.

Ja, s fantom obožujeva seks v času menstruacije, saj ne le, da je občutek neverjeten, ampak je zavedanje, da me ima rad v celoti, med nama ustvarilo globljo intimnost in okrepilo najin odnos.

Poskusi, ne boš razočarana.

Po predlogi Jess Mann

'Moj partner ima STRAŠLJIV fetiš - bi me moralo skrbeti?' (ODGOVOR strokovnjakinje)