"Moja 60-letna mama je bolj spolno aktivna kot jaz!" (klic na pomoč Slovenke)

Ne boš verjela, kakšen je bil odziv na njen zapis. 🙈 Kako bi pa to komentirala ti?

"Moja 60-letna mama je bolj spolno aktivna kot jaz!" (klic na pomoč Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 2. 2023

"Danes sem po dolgem času obiskala svojo mamo. Po večurnem čvekanju sem ugotovila, da moja 60-letna mama več seksa kot jaz. Ona si je našla 20 let mlajšega prijatelja z ugodnostmi. Ma da ti pamet stane. Pa kaj nekatere ženske v letih res ne zdržijo enega dneva brez f**a," je na slovenskem forumu zapisala neka ženska.

To so ji odgovorili nekateri uporabniki:

1.

"Saj je prav, naj si da duška, dokler ji zdravje služi. Z leti so ženske res vedno bolj strgane na tem področju. Opažam tudi pri sebi. 🙂 Pa glede na vse odrekanje, dokler otroke spravijo gor, si zaslužijo tudi malo užitka v življenju, je tako? 🙂"

"Odkar sem mu povedala, s kolikimi sem seksala, mi ves čas govori TO" (klic na pomoč Slovenke)

2.

"Zdi se mi, da te bolj moti dejstvo, da to počne TVOJA mati. Da njihovi starši celo seksajo, je za mnoge nesprejemljivo."

3.

"Odvisno od vsakega posameznika. Seks je najlepša stvar v življenju. Daleč najbolj zdrava. In hvala bogu, da je mama aktivna. Naj bo čim dlje, pa ni važno s skom in kdaj. Vprašajte se, mlade aktivne ženske, zakaj toliko skrbi, problemov in depresije. Zato, ker ste zagrenjene in ne seksate. Ne zavedate se, koliko se sprošča telo, predvsem psihološko, pri seksu. Najboljše zdravilo. Čim več seksa želim vsem, predvsem pa ljudem v naljepših letih, tam od 50 naprej. Vsi zagrenjeni ljudje pa boste celo življenje taki, ker ne seksate. Zakaj toliko ločitev, prevar in ostalih problemov? Ker ni seksa, samo zato."

Kako bi pa zapis ženske komentirala ti?

"Svojemu možu redno pošiljam fotke svoje vagine, in TO je razlog, zakaj" (priznanje ženske)