Ali to, da sanjaš orgazem, pomeni, da si ga RES DOŽIVELA? (Strokovnjaki pravijo ...)

Se tudi tebi dogaja, da sanjaš, da doživljaš orgazem, nato pa nisi prepričana, ali se je tudi zares zgodilo? 🙈 Tole 👇 ti bo dalo odgovor.

Ali to, da sanjaš orgazem, pomeni, da si ga RES DOŽIVELA? (Strokovnjaki pravijo ...) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 2. 2023

Se ti je kdaj zgodilo, da si v sanjah doživljala tako intenziven orgazem, da ko si se zbudila, nisi bila prepričana, ali so bile le sanje ali pa se je tudi v resnici zgodilo? Nisi edina. In medtem ko pri moških to imenujemo "mokre sanje", pa ženske nimamo specifičnega izraza za ta pojav.

Za razliko od moških, ki imajo 'dokaz', se namreč ženske običajno spominjamo le erotičnih sanj, zato se lahko zbudimo nekoliko zmedene. Se je res zgodilo ali so bile le zelo intenzivne sanje?

Te pogosto srbi tam spodaj? Težava se lahko skriva v TOALETNEM papirju

A orgazem v spanju je pri ženskah veliko pogostejši, kot bi morda pričakovali.

Kot pravi seks strokovnjakinja Annabelle Knight, ga vsaj enkrat v življenju doživi kar 40 % žensk, pri čemer se to pogosteje zgodi tistim, ki v danem obdobju niso spolno aktivne, in starejšim ženskam (med 40 in 50 letom). Prav tako nekatere lažje doživijo orgazem v spanju kot v budnem stanju. Knightova to pripisuje odsotnosti zunanjih motilcev in stresa.

Takšni orgazmi so pogostejši tudi, če je ženska zelo utrujena in spi na trebuhu, pravi dr. Clare Morrison. "Ta položaj ščegetavčku nudi največ stimulacije in je povezan z najbolj 'živimi' sanjami," dodaja.

Obstaja TOP način, ki te lahko pripravi, da v SPANJU doživiš ORGAZEM!

Orgazem v spanju se najpogosteje zgodi med erotičnimi sanjami.

Možno je, da erotične sanje spodbudijo pretok krvi v 'občutljiva' območja, kar vodi do erekcije in orgazma. Prav tako je možno, da se zgodi obratno: povečan krvni pretok lahko dejansko sproži erotične sanje, ki vodijo do orgazma.

Zaključek? V kolikor se zbudiš in je tvoje telo še zmeraj preplavljeno s tistim dobro poznanim, čudovitim toplim občutkom, si zagotovo doživela orgazem v spanju.

Si sanjala, da varaš svojega partnerja? To v resnici pomeni, da se moraš ... (ne, ne raziti)