Ženska priznala, da z zaročencem seksata le 1x na LETO in razdelila splet (poglej, ZAKAJ!)

Mlada mamica je na spletu priznala, da s svojim zaročencem seksa le enkrat letno, in to na božični dan, 25. decembra. Poglej, kaj je botrovalo takšni odločitvi!

Ženska priznala, da z zaročencem seksata le 1x na LETO in razdelila splet (poglej, ZAKAJ!) (foto: Getty Images) Getty Images
11. 1. 2022

24-letna Angležinja Jen Stephens se je odločila za nekoliko nenavaden "podvig", in sicer seks enkrat letno, zaradi česar jo, vsaj tako trdi sama, njen 25-letni zaročenec Rob Walker še bolj ceni.

"Vem, da se sliši noro, ampak nama se tako obnese," je priznala za The Sun.

Pod zgornjo objavo so se zvrstili komentarji bralcev o najrazličnejših razlogih, zakaj je temu tako. Kot lahko sama ugotoviš, jih večina ni bila v podporo, nekateri so vendarle skušali razumeti.

TO pa je o svoji nenavadni odločitvi povedal par sam:

"Zaradi odločitve, da seks odloživa vse do božiča, sva v resnici kot par postala močnejša, zdaj si drug drugega želiva še bolj. To, da se preostanek leta le poljubljava in crkljava, je za naju dovolj in naju osrečuje."

Jen in Rob sta sicer že starša mali deklici Arabelli, ki je bila spočeta prav na božični dan leta 2019.

"Ne pričakujem, da bodo ljudje razumeli najina pravila. Midva pač to počneva na svoj način in nama je vseeno, kaj si drugi mislijo. Najino razmerje je zaradi tega še trdnejše in tega ne bi spremenila za nič na svetu."

"Moj izziv, da en mesec vsak dan doživim orgazem, je imel zelo presenetljiv konec" (resnična zgodba)

Kot pravi, je za njo seks z njenim moškim najlepše božično darilo.

"25. december ima za naju že tako poseben pomen, zato sva se ga odločila narediti še bolj posebnega. Roba sem spoznala na božični dan leta 2017, ko sva se oba udeležila prijateljeve zabave. Oba sva si želela iti počasi. Sama sem namreč pravkar končala enoletno zvezo, ki je imela zelo slab konec. Rob je imel podobno izkušnjo s prejšnjim dekletom, zato se je želel prepričati, da naslednjič, ko bo seksal, bo to naredil z osebo, ki je prava zanj.

V januarju leta 2018 se je Rob odpravil na enoletno izmenjavo v Ameriko, zato sta morala vzdrževati zvezo na daljavo.

"Ure in ure sva preživljala na telefonu, se pogovarjala preko spletne kamere, kar je najin odnos naredilo veliko trdnejši," je za The Sun povedala Jen. Ko se je Rob za božič leta 2018 vrnil domov, sta se odločila ves dan preživeti skupaj – in tudi prvič imela intimni odnos.

"Zdelo se mi je, kot da bi to storila že milijonkrat prej. Ogromno časa sva se pogovarjala – razpravljala sva o vsem, od seksa do najljubše hrane. Bila sva intimna na vseh ravneh, ne le seksualno."

Ljudje, ki seksajo pogosteje, so bolj INTELIGENTNI (strokovnjaki razkrivajo, ZAKAJ)

Teden kasneje jo je Rob na zadnji večer starega leta zaprosil. A vendar je že takoj po novem letu začel delati v tehnološkem podjetju, zaradi česar je ogromno potoval, medtem ko je Jen imela redno službo v domačem mestu.

"Seks nama nikoli ni bil prioriteta. Raje sva imela crkljanje in bližino. Robu sem predlagala, da ne bi seksala vse do naslednjega božiča, saj se nama je preteklo leto tako dobro obneslo. Iskreno ni bil niti malo šokiran, ko sem to rekla. Bila sva že zaročena, zato je vedel, da sem mu predana, in bila sva prepričana, da bi to naredilo božič še bolj poseben," je razkrila Jen.

"Ko sem to povedala nekaj prijateljem, ki so v dolgotrajnih zvezah, so mi tudi sami razkrili, da seksajo le nekajkrat na leto," je takrat presenečeno ugotovila.

"Večino časa sem preprosto preveč utrujena za seks, Rob pa je prav tako zelo zaposlen v službi, zato nama je dovolj že to, da imava drug drugega. Pretekli božič [leta 2019, op. a.] je bil najin seks neverjeten, seksala sva kar petkrat. Tri tedne kasneje sem izvedela, da sva spočela otroka in oba sva bila navdušena. Takrat sva vedela, da je bila ta odločitev, da seks odloživa do božiča, najboljša, kar sva jih kdaj sprejela."

Na FB je objavil, da ga žena vara z njegovim bratom. Ko se je oglasila ONA, je bilo vsem jasno, zakaj!

"Ponosen sem na najino predanost in zaobljubo, da bova seksala samo na božič. Resda me Jen pusti čakati, ampak je vredno. Na božič leta 2021 se imava namen poročiti in upam, da bova takrat imela že drugega dojenčka. Zaradi čakanja na seks je najino razmerje še toliko bolj posebno in vem, da bo Jen moja žena. Želiva si ustvariti svoja lastna pravila," je za omenjeni medij priznal Rob.

Ali sta tudi pretekli božič spočela otroka, sicer javnosti (še) ni znano, a vendar Jen in Rob nista edini par v njunih zgodnjih 20-ih, ki raje kot redni seks na prvo mesto postavljata staromodno romanco.

Namreč, številne novejše raziskave kažejo, da kar 40 % mladostnikov v starosti med 18 in 24 let še nikoli ni seksalo, 6 % pa jih seksa manj kot enkrat letno.

Milenijci za to krivijo pritiske v službi, izčrpanost in dejstvo, da bolj cenijo samo kvaliteto odnosa kot pa pogostost spolnih odnosov.

Preberi še: Obstaja 5 stopenj intimnosti - na kateri se nahajata vidva?

Priporočamo tudi: Horoskop: To so 4 astro PARI, ki bodo v 2021 zelo verjetno šli narazen