Horoskop: To so 4 astro PARI, ki bodo v 2021 zelo verjetno šli narazen

O, ne! 😱 Preveri, če se tudi vidva nahajata na seznamu astroloških parov, ki jih v letu 2021 zelo verjetno čaka konec. 🙄

Horoskop: To so 4 astro PARI, ki bodo v 2021 zelo verjetno šli narazen (foto: Profimedia) Profimedia
4. 1. 2021

Prihajajoče leto bo nekaterim astrološkim znamenjem prineslo ogromne in hkrati uničujoče spremembe v ljubezenskem življenju.

In žal glede tega, kar je zapisano v zvezdah, ne moreš kaj veliko narediti. Lahko zgolj preveriš, ali se tudi vidva s partnerjem nahajata na seznamu astroloških parov, ki jih v letu 2021 zelo verjetno čaka konec razmerja.

BIK in STRELEC

Saj veš, kako eksplozivne znajo biti vajine posteljne igrice, kajne? No, ta eksplozija se bo preselila v resnično življenje, in to ne v pozitivnem smislu.

Vajino razmerje se je znašlo na robu prepada – na točki, od koder ni poti nazaj. Najslabše pri tem pa je, da lahko pride celo do zlorabe, v kolikor se ne razideta pravočasno.

Zakaj? Preprosto zato, ker imata drug drugega dovolj.

Na eni strani se nahaja bik, ki pravzaprav ne prenese nobenega vidika strelčeve osebnosti. Njegova nemirna narava ga naravnost živcira in dovolj ima čakanja na to, da se končno umiri.

Na drugi strani se nahaja vznemirjen strelec, ki se pod nobenim pogojem ne želi spremeniti. Pravzaprav bi raje umrl, kot da bi se odločil ukrotiti svojo pravo naravo.

Se sliši poznano, kajne? V tem primeru teci kolikor te noge nesejo, dokler še imaš čas.

Horoskop: TO astro znamenje se bo v letu 2021 vrnilo k BIVŠI ljubezni

DVOJČKA in RAK

Ironično, ampak resnično: oseba, rojena v znamenju dvojčkov, in oseba, rojena v znamenju raka, nimata čisto nič skupnega, čeprav se v horoskopu nahajata eden poleg drugega.

Dvojčkova iskrenost pogosto prestopi mejo brutalnosti, medtem ko je rak zelo občutljiv in včasih celo preveč čustven.

Tudi takrat, ko je dvojček noro zaljubljen, se ne bo odpovedal svojemu družabnemu življenju. Nobena romanca ne more ustaviti njegove pustolovske in družabne plati.

Kakšna je definicija zabave po mnenju dvojčkov? Skok z elastiko z mostu, izleti po divjini ali pa vsaj zabavanje po klubih dolgo v noč.

Po drugi strani pa so sanje vsakega raka, da najde osebo, s katero se bo ustalil in svoje večere preživljal udobno nameščen na kavču med gledanjem televizije v paru.

Roko na srce: kako hudiča sta se vidva sploh znašla v razmerju?! Namreč, že od prve sekunde je bilo slednje obsojeno na propad in letošnje leto bo pokazalo prav to.

Naj se še tako trudita, preprosto nista kompatibilna in nikoli ne bosta. Sprijaznita se s tem in nadaljujta s svojim življenjem ločeno, namesto, da vlagata svoj čas in energijo v nekaj, kar vama že od samega začetka ni bilo usojeno.

Astro: TO je tisto, kar si tvoje znamenje ISKRENO ŽELI za leto 2021 (še čisto malooo!)

TEHTNICA in ŠKORPIJON

V kolikor si tehtnica in si poročena ali v razmerju s škorpijonom, ti moramo žal povedati, da te bo tvoj partner zelo verjetno v letošnjem letu zapustil.

Odpri oči, takšna je bila vajina usoda že od začetka: on(a) je bil(a) tisti oziroma tista, ki te je klical(a), zato bo tudi on(a) tisti/-a, ki bo izrekel/-a zadnje slovo.

Bodimo realni: še kako se zavedaš, da je vajin razhod edina pravilna rešitev – a vendar preprosto nimaš dovolj poguma, da bi to storil(a) sam(a). Ali pa je možno, da si enostavno spregledal(a) morje težav, v katerih se vajino razmerje že en čas utaplja?

Resnica je takšna, da vidva pač nimata veliko skupnega. Pravzaprav drug drugega privačita le fizično in to je vse. A žal zdrava razmerja ne morejo sloneti zgolj na privlačnosti. Vidva preprosto nista kompatibilna in prej ko bosta to sprejela, boljše bo za vaju.

Horoskop: Temu znamenju se moraš v letu 2021 izogibati (če ne želiš KATASTROFALNE zveze)

LEV in KOZOROG

Stvar številka 1, ki vaju je medsebojno privlačila že od začetka, je to, da si delita željo po moči. Uspeh in denar sta pri vama zmeraj na prvem mestu. Skupno vama je to, da sta oba ambiciozna in zagnana, zaradi česar vaju mnogi vidijo kot popoln par.

Poleg tega med vama vlada tudi močna kemija, zato nista imela druge izbire, kot se preizkusiti v razmerju. Vse je šlo zelo gladko, dokler na plano ni privrela medsebojna tekmovalnost.

In prav ta stvar, ki vaju je na začetku združila, bo postala glavni razlog za razhod. Oba sta namreč "alfi", ne glede na vajin spol.

Ko obe osebi v razmerju hrepenita po dominantnosti tako močno kot vidva, ju nikoli ne čaka skupna prihodnost. Kar naenkrat se vsaka najmanjša stvar sprevrže v tekmovanje.

Še preden se bosta zavedla, drug v drugem več ne bosta videla partnerja, ampak se bosta začela obračati drug proti drugemu ter postala močna nasprotnika.

Vir: herway.net

Preberi še: VELIKI letni horoskop za leto 2021: Preberi NAPOVED za svoje znamenje in se pripravi

Priporočamo tudi: 🔥 SEKS horoskop za leto 2021 je tukaj (preveri, kaj napoveduje za tvoje znamenje)