🔥 SEKS horoskop za leto 2021 je tukaj (preveri, kaj napoveduje za tvoje znamenje)

Uffff, če kaj, bo pa leto 2021 vroče kot še nikoli. 🔥🔥🔥

🔥 SEKS horoskop za leto 2021 je tukaj (preveri, kaj napoveduje za tvoje znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 1. 2021

2021 bo leto, polno sprememb, transformacij in strastnih trenutkov, ki nas bo s pomočjo vodnarjeve energije spodbudilo k temu, da raziščemo naše še nikoli odkrite fantazije in nevsakdanje želje.

Pa poglejmo, kakšen bo po napovedih astrologinje Susan Taylor seks v 2021 za posamezna znamenja:

OVEN: Ni počitka!

Ti resnično potrebuješ napetost, intenziteto v svojih čustvenih razmerjih, in četudi v tvojem letu 2021 ne bo veliko počitka, boš imela daljša obdobja intenzivnega poželenja.

Ljubljenje ostaja eden tvojih najljubših načinov izražanja, in to tudi takrat, ko gre za pobotanje s partnerjem.

BIK: Si pripravljena na eksperimentiranje?

V letu 2021 se boš podala na lov za užitkom in morda celo nečim novim. Če se nahajaš v razmerju, boš vajine seksi večere začinila z novimi eksperimenti.

V kolikor si samska, pa se ti zelo verjetno obeta avantura z osebo, ki te z močno privlači.

DVOJČKA: Stres te bo nekoliko oviral.

Si uspešna in lačna ljubezni v vseh njenih oblikah, tako verbalnem izmenjevanju kot čutnih debatah. Tvoja razmerja so polna veselja in dobrega humorja.

A vendar bo konec leta zate nekoliko težji, tvojo pozornost bodo preusmerile nekatere nadležne stvari in ti preprečile, da zasiješ v vsej svoji seksualnosti.

Astro: TO je definicija dobrega SEKSA glede na njegovo znamenje

RAK: Sladka kot še nikoli.

Tvoja seksualnost je polna romantičnosti in v letu 2021 boš še bolj pozorna do svojega partnerja kot sicer. Lahko morda postaneš celo idealna ljubimka? V vsakem primeru je pred teboj nekaj vznemirljivih mesecev. Pripravi se na izjemno malo počitka!

LEV: Čaka te seksualno prebujanje.

Zate je vse mogoče in čaka te kar nekaj vročih avantur. A vendar boš ob koncu leta nekoliko zajezila svoje impulze in se odločila osredotočiti na druge vidike svojega živlenja. Napetost ti bo onemogočala popolno sprostitev in predajanje užitkom fizične ljubezni.

DEVICA: Prebudi svoje čute!

Pričakuješ lahko, da boš v letu 2021 zelo poredna! Čeprav v postelji nerada eksperimentiraš, boš končno postala nekoliko bolj pustolovska in boš partnerja tu in tam presenetila. Sladki trenutki med crkljanjem se bodo pogosto sprevrgli v nekaj veliko bolj vročega!

HOROSKOP: To astro znamenje je v postelji ena velika NERODA 😬

TEHTNICA: Potrebovala boš nekaj ogrevanja.

Čeprav boš v začetku leta nekoliko zadržana, se boš kaj kmalu predala veselim trenutkom užitka. Po naravi si precej zapeljiva, zato se boš želela oddolžiti za nekoliko mračnejše leto, ki je za tabo. Ne glede na tvoj status se boš sprostila in se zabavala.

ŠKORPIJON: Močna spolna moč.

Čeprav življenje (in s tem mislimo leto 2020) ni zmeraj lahko, tvoj strastni temperament v ljubezni in tvoje seksualne potrebe ostajajo močni. Ni nujno, da se boš želela obvezati, a to še ne pomeni, da boš zavrnila seksualni užitek.

STRELEC: Odkrila boš globoka poželenja!

Brez zadržkov boš zapeljevala in uživala v darovih ljubezni. V kolikor se nahajaš v razmerju, boš naravnost sijala in se počutila bližje partnerju kot kdajkoli. Zvezde napovedujejo tudi, da boš v letu 2021 bolj romantična, kot si boš želela priznati!

Astro: TO je tisto, kar si tvoje znamenje ISKRENO ŽELI za leto 2021 (še čisto malooo!)

KOZOROG: Postala boš bolj čutna.

Žal ne boš imuna na padec libida, ki te bo spremljal skozi oktober in december. Sicer pa bo tvoje leto precej zadovoljujoče. Morda boš celo spoznala osebo, ki bo v tebi prebudila nove občutke. Svojo strast boš izražala bolj skozi čutne geste, in ne toliko besede.

VODNAR: Morda te čaka razočaranje.

V kolikor se nahajaš v razmerju, se s partnerjem ne bosta zmeraj strinjala glede izmenjevanja čustev in ljubezenskih igric, kar ti bo občasno povzročalo frustracijo, saj si želiš slediti svojemu poželenju.

Če si samska, pa ti bo tvoja svoboda popolnoma odgovarjala, prav tako pa boš to znala izkoristiti v seksualne namene.

RIBI: 2021 bo leto, ki si ga boš zapomnila za vedno.

Doživela boš trenutke fuzije, trenutke strasti in trenutke strašanske ljubezni. Po naravi si romantična in tvoja duša te ne bo silila v razne avanture, saj se boš raje predala osebi svojih sanj!

V kolikor si samska, pa bo morda neko pomembno srečanje zanetilo ogenj tako v tvojem telesu kot tvojem srcu.

Preberi še: To so trije najbolj kompatibilni pari astroloških znamenj (ki bodo skupaj za vedno!)

Priporočamo tudi: "Moja žena si želi seksa v troje in jaz ji ne upam priznati, da ..." (izpoved bralca)