"Moja žena si želi seksa v troje in jaz ji ne upam priznati, da ..." (zapis bralca)

"Lahko si predstavljate, kako zelo me je to šokiralo. A vendar moram biti iskren in vam priznati, česar njej nisem ..."

"Moja žena si želi seksa v troje in jaz ji ne upam priznati, da ..." (zapis bralca) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 1. 2022

Poročena sva deset let. Sva mlada starša, oba v svojih 30-ih. Žena mi je priznala, da zadnje tri, štiri leta fantazira o seksu v troje, ki vključuje mene in še enega moškega. Lahko si predstavljate, kako zelo me je to šokiralo.

A vendar moram biti iskren in vam priznati, česar njej nisem, da tudi mene ta fantazija in ideja na nek način zelo vzburjata že od samega začetka najinega razmerja (skupaj sva 15 let).

Že sama misel na to, da si ženo delim z drugim moškim, me zelo vzburja – misel na to, da jo gledam, medtem ko seksa z drugim. Težko razložim, zakaj me to vzburja. Na primer seks z dvema ženskama me sploh ne zanima.

In zdaj je zadeva sledeča: ženi ne morem priznati, da tudi mene to vzburja, ker me je sram.

Po drugi strani pa je to moja najbolj vznemirljiva fantazija, ki mi nudi veliki užitek. Pogosto se samozadovoljujem ob misli na to. Trenutno sva v fazi realizacije, pri čemer je izbiro tretje osebe prepustila meni.

Težava je v tem, ker sem sicer zelo dominanten, patriarhalen in ljubosumen. A vendar me ta ideja vzburja že leta in mislim, da se ji ne bom mogel upreti. Resnično vem, da to ni normalno, niti moralno, ampak občutek je enostavno premočen.

Že prej sem čutil, da si to želi, še posebej med seksom.

Ne vem, kako naj to opišem, ampak začutil sem njeno potrebo po še eni moški osebi. Vse to je zaenkrat samo fantazija, ampak zdi se, da bi morala narediti korak naprej. (Opisano fantazijo sva doslej simulirala s pomočjo seksualnih igračk.)

Nisem prepričan, kaj naj naredim. Ali naj tvegam zakon in se trudim vse to zadržati na ravni fantazije. Želel bi ohraniti dejstvo, da nikoli nisva imela izvenzakonskih afer. To je, vsaj mislim tako, prišlo z leti – morda zaradi nekakšnega nasičenja v najinem seksu.

–Anonimni Cosmo bralec

Preberi še: "Najboljši seks svojega življenja sem doživela v trojčku z možem" (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: "Najboljši seks sem doživela, ko se mi je neznanec v baru približal in mi zašepetal ..." (vroča izkušnja dekleta)