Astro: TO je definicija dobrega SEKSA glede na njegovo znamenje

Zdaj, ko to veš, mu boš v hipu zmešala glavo! 🤯😉

Astro: TO je definicija dobrega SEKSA glede na njegovo znamenje (foto: Profimedia) Profimedia
26. 12. 2020

OVEN

Seks, o katerem ne more nehati razmišljati.

Ovni imajo radi tako mentalno kot fizično stimulacijo. Zato jih moraš, da bi jih očarala, zmeraj pustiti nekoliko radovedne. Da bi jim popolnoma zmešala glavo, se moraš torej nekoliko bolj posvetiti njihovemu umu in ne toliko telesu.

Ovni si želijo, da je seks izkušnja tako drugačna oziroma nepričakovana, da še naslednjih nekaj dni ne bodo mogli razmišljati o ničemer drugem.

BIK

Seks z vzdušjem.

Pri biku gre za celotno izkušnjo: kakšna je večerja pred tem, katero vino pijeta, kako so svečke razporejene in podobno. V kolikor želiš nanj narediti vtis v postelji, se osredotoči na vse malenkosti, ki vodijo k temu. Namreč, zapeljati ga boš morala tako, da boš zajela vsa njegova čutila.

DVOJČKA

Nepričakovan seks.

Dvojček mora imeti občutek, da zmeraj preizkuša meje sprejemljivega, in to je še kako resnično v postelji. Če želiš nanj narediti vtis, poskusi narediti nekaj neobičajnega, drugačnega in morda izven spalnice.

Astro: Ima tvoje znamenje raje DIVJI ali bolj UMIRJENI seks? Zvezde pravijo ...

RAK

Varen seks.

Raki se želijo čutiti ljubljene in čeprav jim kdaj zapaše tudi nekoliko grobji seks, se zmeraj na nek način želijo počutiti varno in biti prepričani, da so edini, ki jih njihova oseba ljubi.

Pravzaprav raki lahko postanejo precej divji in brez zadržkov, ko vedo, da so v družbi osebe, ki jih ima resnično rada. Pomembno jim je, da se pri seksu počutijo varno in zaščiteno.

LEV

Seks, ki daje občutek moči.

V kolikor se lev ob tebi počuti še bolj seksi kot sicer, imaš prosto pot do njegovega srca. Lev se rad počuti samozavestno in obožuje občutek, ko ima vse pod nadzorom.

Za leva je seks dober le, če se med njim počuti seksi. Vse, kar jim vzbuja neprijeten občutek in jih ne predstavlja v najboljši luči, bo učinilo trenutek.

DEVICA

Seks, ki nekaj pomeni.

Morda se na prvi pogled zdijo hladne in da jim je vseeno za vajin skupni čas, a vendar globoko v sebi osebe v znamenju device želijo vedeti, da se za tem, da sta skupaj, skriva nek globji namen.

In prav zavedanje, da ima razmerje nek pomen, je tisto, kar jih najbolj vzburja.

Horoskop: Kako tvoj znak vpliva na tvoje seksualno življenje?

TEHTNICA

Romantičen seks.

No, to je pa bilo za pričakovati, kajne? Tehtnice so namreč kralji in kraljice ljubezni in romantičnosti, kar pomeni, da je za njih dober seks popolnoma poglobljena, čustvena izkušnja.

Želijo si, da jim spodneseš tla pod nogami. Seks je za njih holistično doživetje: ne gre zgolj za to, kaj čutijo fizično, ampak predvsem čustveno.

ŠKORPIJON

Intenziven, napet seks.

Bodisi, da je temačen in skrivnosten ali strasten in čustven, škorpijoni karkoli seksualnega povezujejo z globjim, temačnim občutkom. Dober seks za škorpijona pomeni napetost (v dobrem smislu), ne glede na to, ali je ta fizična, čustvena ali celo mentalna.

Včasih se to manifestira zgolj kot želja po tem, da se počutijo popolnoma in 100 % zaželeni s strani partnerja.

STRELEC

Skrivnostni seks.

Strelci so radi skrivnostni, in to še posebej velja za njihov seksualen odnos. Biti mora nekoliko tišji, skrivnostnejši, celo nepričakovan. A hkrati tudi subtilen.

Ne vzburja jih nekaj, kar je zelo očitno. Oni si želijo, da jih najprej zapelješ na mentalni ravni.

Ženske, ki so rojene v tem ASTRO znamenju, je nemogoče LJUBITI 💔

KOZOROG

Seks, ki je le majhen korak izven njihove cone udobja.

Ne glede na vsa pravila in strukturo, ki se jih kozorogi tako trudijo ohraniti v svojem življenju, jih najbolj vzburjajo ravno stvari, ki so le korak izven njihove cone udobja. Želijo si, da jih nekdo spodbudi (četudi na rahlo), da raziščejo nove stvari in doživetja.

A vendar, največ od vsega kozoroge vzburja ravno tisto, kar vzburja njihove partnerje.

VODNAR

Erotičen seks.

Vodnar potrebuje eno od teh dveh stvari: seks, ki jim da spiritualno izkušnjo, ali pa seks, ki potrdi njihova čustva do druge osebe (in obratno). Ne glede na to, za katero različico gre, je ta noro erotičen in na čase celo nekoliko čudaški.

RIBI

Strasten seks.

Glede na to, da so ribe od vseh znamenj najbolj čustvene in kreativne, verjetno ni potrebno posebej poudarjati, kakšen seks si želijo. Pomembno je le, da se jim partner v celoti preda ter da je njuna izkušnja vrhunec strasti in intimnosti.

Želijo si, da se med seksom izrazi njihovo telesno poželenje, ne glede na to, ali gre za dolgoročno ljubezen ali seks za eno noč. Privlači jih tisto, kar se zdi neustavljivo (in včasih celo neodgovorno).

Po predlogi Brianne Wiest

Preberi še: Horoskop: To je VSE, kar za SREČNO razmerje potrebuje tvoje znamenje

Priporočamo tudi: HOROSKOP: To astro znamenje je največkrat NEISKRENO (zato mu nikoli ne 100% zaupaj!)