To so trije najbolj kompatibilni pari astroloških znamenj (ki bodo skupaj za vedno!)

Iščeš, iščeš, pa ne najdeš? Prave ljubezni, namreč. Morda pa je vse odvisno od kompatibilnosti vajinih astroloških znamenj!

To so trije najbolj kompatibilni pari astroloških znamenj (ki bodo skupaj za vedno!) (foto: Unsplash.com/Azul Aziz) Unsplash.com/Azul Aziz
29. 12. 2020

Če si že sita iskanja svoje sorodne duše, ti lahko poznavanje tvojega horoskopa in astrološkega znamenja prinese precej dober vpogled v to, katero znamenje je kompatibilno s taboj in tvojim stilom življenja ter s katerim – obstaja velika verjetnost – boš ostala do konca življenja.

Tukaj so trije najbolj kompatibilni pari:

OVEN in VODNAR

Ta par astroloških znamenj je tako dober skupaj zato, ker drug drugega uravnotežita.

Močna in uspešna zveza je odvisna samo od enakovrednega dajanja in jemanja. Kar pomeni, da je v tem primeru oven tisti, ki jemlje, med tem ko je vodnar prav srečen, če lahko daje.

Oven stremi k temu, da je najboljši, vendar priti do tega ni vedno najlažje. Tisto, kar je njegova šibka točka, so njegova muhavost, nepotrpežljivost in občasna agresivnost.

Vendar pa ima vodnar neverjetne socialne spretnosti in je najboljši razreševalec težav od vseh astroloških znamenj.

Kar pomeni, da ni boljše kombinacije, kot sta ovnov temperament in vodnarjeva zmožnost, da ga umiri.

Sta kot jin in jang in bosta ostala skupaj za vedno.

DVOJČKA in LEV

Ti dve znamenji sta si tako podobni, da ni variante, da bi se njuno razmerje končalo slabo. Morda se sploh nikoli ne bo končalo!

Lev zahteva pozornost in si želi biti občudovan in oboževan, dvojček pa je to pripravljen tudi narediti. Izjemno ga privlači samozavest.

Vidva si tudi delita veliko skupnih vrednot, kar je pomembno za močne temelje vsakega razmerja. In oba se strinjata s tem, da se je zelo pomembno zabavati!

Nobenemu od vaju ne bo nikoli treba drugega prositi za zabavno noč zunaj, saj sta oba že oblečena in pripravljena pred vrati na odhod.

Vajino razmerje drugi vidijo kot življenje, polno zabave, in vama zavidajo na vajini povezavi.

Vajina zveza je "obsojena" na dolgotrajno življenjsko zabavo.

TEHTNICA in TEHTNICA

Zelo redko vidimo astrološki znak, ki je kompatibilen s "samim seboj", vendar pa tehtnica dokazuje, da je mogoče.

Razlog, da sta tehtnica in tehtnica tako kompatibilni druga z drugo izhaja iz njune dobre komunikacijske zmožnosti. Tehtnice spoštujejo vse, zato je njuna zmožnost in pripravljenost, da se medsebojno spoštujeta neprimerljiva.

Tehtnica ne bo nikoli dovolila, da jo kaj preveč časa mori. Prav tako ne bo dolgo ostala tiho, kar pomeni, da je pripravljena na to, da pove vse in našteje vse pripombe, ki jih ima do druge tehtnice – seveda z namenom, da razčistita stvari in dosežeta srečno razmerje.

In, vsekakor, glede na to, da si delita isti astrološki znak, imata prav tako enake vrednote. Vajine medsebojne predanosti ne gre zlahka zlomiti.

Vir: yourtango.com

Preberi še: Horoskop: To je zate popolna destinacija za medene tedne (glede na tvoj astro znak)

Priporočamo tudi: "Večina porničev je posnetih tako, da kažejo njegov užitek - in ne njen!" (ženske o XXX filmih)