Horoskop: Temu znamenju se moraš v letu 2021 izogibati (če ne želiš KATASTROFALNE zveze)

Ne, k sebi ga ne spusti niti za vročo seks avanturo!

Horoskop: Temu znamenju se moraš v letu 2021 izogibati (če ne želiš KATASTROFALNE zveze) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 1. 2021

Da bo tvoje leto 2021 čim boljše, dovoli, da ti pri tem s svojimi modrimi napotki pomagajo zvezde!

Večji katastrofi se lahko izogneš že samo s tem, da upoštevaš nasvet, s katerim astrološkim znamenjem se v novem letu pod nobenim pogojem, ampak res niti približno, ne smeš zaplesti!

Hej, razkrivamo ti znamenje, ki nikakor ni tvoja sorodna duša:

#OVNICA

Na daleč se izogni trmastemu in velikokrat zadržanemu kozorogu. Za leto 2021 si želiš, da bo to leto avantur, dogodivščin, spontanosti in igrivosti, kozorog pa te bo pri tem samo omejeval. 

#BIKICA

Trmasta in temperamentna bikica, vsa astro znamenja lahko osvajaš, samo vodnarja pusti raje pri miru. Vajini osebnosti sta naveza iz grozljivk in tega ti res ni treba!

#DVOJČICA

Ti si v novem letu želiš predvsem veliko raziskovanja in zabave, kar pa se ne ujema s vizijo raka. Rak potrebuje stabilnost, ti pa mu tega v tem trenutku niti ne želiš dati.

#RAKICA

Ti si v letu 2021 pripravljena na ljubezen, zvezo in vse, kar pride zraven. Želiš si stabilnosti, biti ljubljena in vračati to ljubezen. Tehtnica ti v tem primeru ne bo ustrezala, saj je on trenutno v nestabilnem in neodločnem obdobju svojega življenja.

#LEVINJA

Levinja, ti boš morala v novem letu poslušati predvsem svoje srce in glavo, ne pa svojih - khm - poželenjskih delov. Izogniti se moraš namreč seksi škorpijonu, s katerim sta v postelji noro kompatibilna, povsod drugje pa nikakor.

#DEVICA

Ker je bilo leto 2020 težko leto, si želiš predvsem miru in prijetnih trenutkov. Bik ti tega ne bo zagotovil, v tvoje življenje bo prinesel zgolj in samo dramo, pa še kakšno bivšo za povrh.

#TEHTNICA

Tehtnica, ti si trenutno čisto izgubljena, zato se na daleč izogni dvojčku, ki je tudi sam predvsem v oblakih. Vajina neprizemljenost ne bo nič kaj romantična in ko bodo strasti v spalnici ponehale, kar se bo zgodilo zelo hitro, bodo ostali zgolj prepiri in očitki.

#ŠKORPIJONKA

Čeprav nisi velik romantik, si v letu 2021 želiš ljubezni. Hrepeniš po nekom, ki ga boš spustila zeloooo blizu, mu zaupala 100% in z njim jadrala na valovih zaljubjenosti. Žal strelec ni ta oseba, saj je njegova duša po dolgi karantenski suši predvsem pustolovska.

#STRELKA

Tvoj pustolovski duh bo letos na stopnji 10000%. Za novo leto imaš velike načrte, nora pričakovanja in zveza z devičnikom bo tvojim načrtom zgolj v napoto.

#KOZOROGINJA

Če bi ti morali podariti zgolj en nasvet, bi ti zaupali, da se na daaaleč izogni ovnu. Vajina zveza bo spominjala na bojno stanje, ki vaju bo zgolj in samo čustveno uničil. Tudi seks ne bo dober, žal. 

#VODNARKA

Vodnarka, v letu 2021 se izogni romantičnemu in zasanjanemu ribaku. Enostavno ti bo njegova narava šla tako na živce, da se boš počutila utesnjeno v zvezi, ki te ni osrečila niti za trenutek.

#RIBICA

Lev je zate, draga zasanjana ribica, najslabša možna izbira partnerja 'ever'. Že res, da je vroč v postelji, a njegova globina je žal na nivoju čajne žličke, ti pa jo nujno potrebuješ od partnerja, veliko bolj kot divji seks.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Ženske, rojene v TEM znamenju, obožujejo BOŽIČ in praznike (si to tiiiii?) 🎄

Priporočamo tudi: Veliki decembrski HO-HO-HOROSKOP ❤️  (zvezdna napoved za ljubezen, zdravje, denar in srečo)