Na FB je objavil, da ga žena vara z njegovim bratom. Ko se je oglasila ONA, je bilo vsem jasno, zakaj!

Ženska je sicer res prevarala svojega moža, a to, kar je povedala na Facebooku, je spremenilo čisto vse!

Na FB je objavil, da ga žena vara z njegovim bratom. Ko se je oglasila ONA, je bilo vsem jasno, zakaj! (foto: Profimedia) Profimedia
10. 12. 2020

Neki moški je ugotovil, da ga žena vara z njegovim bratom, zato je storil to, kar bi storil marsikdo, ki živi v današnji družbi. O tem je napisal objavo na svojem Facebook profilu.

A sledilo je presenečenje, saj se je na zapis odzvala tudi njegova žena, in to s priznanjem, ki je moža zelo verjetno vrglo s stola!

"Danes sem izvedel, da je ljubezen mojega življenja imela afero z mojim bratom. Reči, da me je to popolnoma uničilo, je premilo. Moje srce je zlomljeno in počutim se izgubljeno. Kako naj živim naprej vedoč, da nikoli nisem bil ljubljen?" je zapisal na svojem Facebooku, a takšnega 👇 odgovora zagotovo niti v sanjah ni pričakoval.

"Srce me boli, ker si moral izvedeti na takšen način, in zadnja stvar, ki sem si jo želela, je, da te prizadenem. A morava biti odkrita glede tega, pri čem sva. Že dolgo časa nisem ljubezen tvojega življenja in tudi ti mojega ne. 

Po moji lanskoletni nesreči sem trpela za depresijo in se počutila popolnoma izgubljeno. Prav tako sem bila osamljena, saj si odhajal ven pit s prijatelji ali pa te preprosto ni bilo ob meni. To je trajalo 6 mesecev.

Po tem sem se pobrala in našla službo, s katero sem lahko oba podpirala. S tem nisem imela nobenih težav, a vendar sem pričakovala pomoč na drugih področjih. Seveda si namesto naju ponovno izbral zabavo in prijatelje.

Nato pa sem en dan v tvoji zgodovini brskanja našla punco iz Kalifornije, s katero sta si že 8 mesecev pošiljala seks sporočila. Kot, da to še ne bi bilo dovolj, si ji celo pošiljal denar in podpiral njene narkomanske navade. Da ne omenjam, da je šlo za moj denar, saj sem bila edina, ki je v najinem gospodinjstvu služila. Tako, da, ja – na nek sprevržen način sem bila v finančnem odnosu z narkomanko iz Kalifornije.

Mislim, da mi ni treba razlagati, kako ponižano in zlomljeno sem se počutila.

Ko sva dobila obvestilo, da morava izprazniti stanovanje (ker si porabil denar, namenjen za najemnino), sem morala prositi svoje starše za najemnino. Starše, pred katerimi sem te ves čas morala zagovarjati. To je bilo super.

Kar želim povedati, je to, da si bil neverjetno slaba oseba v vseh možnih pogledih.

Ja, prevarala sem te s tvojim bratom in s tem bom morala za vedno živeti. Ampak, če je to cena, ki jo moram plačati za to, da se zbudim iz te nočne more, potem hvala, bogu! To bi ponovila še 1000 krat, če bi bilo potrebno.

Upam, da bova iz tega oba zrasla močnejša. Upam, da se boš naučil obravnavati tiste, ki jih imaš rad, z vsaj najnižjo mero dostojanstva. Zase pa upam, da se bom naučila, da so slabi ljudje preprosto slabi in da imam le jaz lahko nadzor nad tem, kako vplivajo name. Nikoli ne bi niti smelo iti tako daleč, pa ne govorim o tvojem bratu in meni, ampak o naju.

Ampak, ja, izpostavi me in povej vsem svojim 'prijateljem', kaj sem storila – obstaja velika verjetnost, da mi dolgujejo denar."

Pripravila: N. Š.

Preberi še: "To so stvari, ki jih me je očetovstvo naučilo o MOŠKOSTI" (iskrena izpoved očeta)

Priporočamo tudi: "TO je razlog, zakaj je moj bivši še vedno moj najboljši PRIJATELJ" (resnična zgodba)