Ljudem z močnejšo postavo najbolj paše seksati TAKO (razkriva strokovnjakinja!)

Seks ne pozna omejitev, a obstajajo položaji, ki ga lahko naredijo še boljšega!

Ljudem z močnejšo postavo najbolj paše seksati TAKO (razkriva strokovnjakinja!) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 3. 2022

Pa kaj če imaš (ali imata) nekaj kilogramov viška? To še ne pomeni, da morata omejiti svoje spolno življenje. Že samo z nekaj prilagoditvami bosta lahko uživala v intimnem, vznemirljivem in izpopolnjenem spolnem življenju, po katerem gotovo oba hrepenita!

Najbolj pomembno je, da se osredotočita na položaje, pri katerih vaju teža (posameznika ali pa obeh) ne bo obremenjevala.

In to so top 3 seks položaji, v katerih najraje seksajo tisti z močnejšo postavo:

Po pasje

Klasika – vsi ga obožujemo in pri njem resnično ni pomembno, koliko kilogramov imaš. Je udoben, učinkovit in nudi ogromno užitka. Za še večje udobje si lahko pod glavo in prsi podstaviš blazine in odeje.

Obrnjeno jahanje

Partner, ki penetrira, leži na hrbtu (kot pri običajnem "jahanju"), druga oseba pa se s pokrčenimi koleni na postelji usede nanj tako, da gleda proti njegovim stopalom, tj. vstran od njega. Tvoja naloga kot naloga osebe, ki "jaha", je, da se rahlo nagneš naprej in poskakuješ gor in dol, levo in desno, kakorkoli ti ugaja.

Klečanje v V

Ulezi se na hrbet in si pod noge podstavi blazine tako, da jih razpreš v širok V. Partner nato poklekne v ta V in začne s penetracijo. Za večji užitek (stimulacijo točke G) si tudi pod boke lahko podstaviš blazino.

Poleg seks položajev si lahko posteljne igrice "olajšata" tudi na druge načine:

1. Uporabita pripomočke

To so že omenjene blazine in odeje, lahko tudi zvite brisače. S pomočjo njih bosta ohranila ravnotežje, zmanjšala bolečino v sklepih in se prepustila kreativnosti. Podstavita si jih pod glavo, kolena, boke ali kamorkoli, kjer potrebujeta dodatno podporo ali udobje.

2. Ne bojta se uporabiti seks igračk

Na trgu obstaja število igračk, ki lahko osebam z nekoliko več kilogrami seks olajšajo. Poskusita lahko s podaljškom za penis, vibracijski obroč za penis in razni trakovi (bodisi za telo ali za pripeti kam drugam), s katerimi lahko preizkušata nove položaje.

3. Pogovorita se o svojih željah in potrebah

To je pomembno tudi sicer v vsakem (spolnem) razmerju in vajino ni nikakršna izjema.

Zapomnita si, da je seks veliko več kot "porivanje" penisa v vagino. Za večji užitek uporabita karkoli, kar vama srce poželi – roke, usta, igračke – ni važno, kaj, dokler vama nudi zadovoljstvo.

Po predlogi Kait Scalisi

Preberi še: Iz 50 odtenkov: To je ena od najbolj vzburjajočih spolnih POZ 'ever'!

Priporočamo tudi: Baje bo žensko življenje VELIKO lažje, če bomo masturbirale kot moški (to je razlog!)