Iz 50 odtenkov: To je ena od najbolj vzburjajočih spolnih POZ 'ever'!

26. 2. 2020
Iz 50 odtenkov: To je ena od najbolj vzburjajočih spolnih POZ 'ever'! (foto: Profimedia)
Profimedia

Spremenita vajino posteljo v igrišče za privezovanje in uživajte v navalu strasti in poželenja, ki te bo zajelo ob občutku gladkih satenastih trakov na tvoji koži.

"Christian se odmakne in zre vame, njegov pogled je zastrt, pohoten in mesen, jaz pa sem nemočna, z zvezanimi rokami, vendar postanem med nogami vlažna samo ob pogledu na njegov čeden obraz, na katerem berem njegovo potrebo in željo po meni." - Ana Steele

Namig: Če nimata postelje, primerne za privezovanje, priporočamo, da poiščeta hotel, za katerega vesta, da imajo sobo s tako posteljo. Nato se tam dogovorita za zmenek ob določeni uri in takoj, ko vstopita v sobo, naj se igra začne. Od takrat ga nagovarjaš samo še z gospod ...

Za položaj bosta potrebovala set za privezovanje na vzmetnico pernati žgečkalnik, nekaj domišljije in ti na sebi erotično spodnje perilo.

Kako izvedeta položaj?

S setom za privezovanje naj te zveže tako, da ležiš na trebuhu (kot kaže zgornja slika). Za začetek imej erotično spodnje perilo še na sebi. Nato naj vzame pernati žgečkalnik in se z njim 'sprehodi' po vseh delih tvojega telesa. Z vsakim dotikom perja boš bolj vzburjena in vzdražena, tako da bo nagrada na koncu še toliko bolj sladka.

Ko boš dovolj vzburjena, naj ti osvobodi noge, sleče spodnjice in si te vzame od zadaj. Ko se bosta približevala vrhuncu, naj te z občutkom(!) povleče za lase in zada prijetno bolečino, ki naj vaju spremlja, dokler se skupaj ne izlijeta v vrhunec naslade.

Ilustrirala: Jenny Yuen

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Če med samozadovoljevanjem še nisi poskusila teh 3 položajev, zamujaš VROČO SOLO akcijo

Priporočamo tudi: TAKO dolgo ženske v resnici rabimo, da doživimo ORGAZEM (moški, pozor! 😉)