Preveri, katere SEKS IGRAČKE so ti pisane na kožo (glede na tvoj ljubezenski jezik)

Za vse ljubiteljice fizičnih dotikov bodo stvari hitro postale zelo zanimive.

Preveri, katere SEKS IGRAČKE so ti pisane na kožo (glede na tvoj ljubezenski jezik) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 2. 2022

Če si slučajno spregledala, po internetu kroži test, s katerim ugotoviš, kateri je tvoj jezik ljubezni (najdeš ga na 5lovelanguages.com). To je v bistvu precej pomemben podatek, saj ti pomaga ne le pri zmenkih in krojenju dolgotrajnejših romantičnih odnosov, ampak zna biti koristen tudi za razumevanje tvojega seksualnega življenja. Ker si, draga prijateljica, unikatna.

Edinstvena v vseh pogledih. To pa pomeni, da če želiš imeti eksplozivne orgazme večkrat kot le ob vsakem sončevem mrku, moraš igro obrniti tako, da ustreza tvojemu telesu in tvoji duši. Tule je seznam, ki te bo zadovoljil v vseh pogledih.

Fizični dotik

Vidiš Meghan in Harryja, kako se po vsej aktualni kraljevi drami vseeno radostno poljubljata v javnosti in v trebuhu dobiš metuljčke, ker ti fizično dotikanje s partnerjem pomeni najbolj iskren izraz privlačnosti?

Womanizer Duo, womanizer.com

Tale simpatični pripomoček vibrira kot ubrisan, medtem ko poleg tvojega ščegetavčka zagotavlja še intenziven objem okoliške intime.

Bič Swoon Kink, thepleasurechest.com

Pripravljena, da zajahaš tanko mejo med 'au!' in 'aaah!'? Naj lahkotno igrivemu bičanju sledi nežno božanje z repom biča, izdelanim iz paščkov usnja in kašmirja. Se sliši mikavno, kajne?

Pohvale in potrditve

Ko se tvoja sveža simpatija prvič z besedami strasti odzove na tvoje sporočilo, je to zate zlata zmaga. So ključ do tvojega srca čutno kovane besede in dolgi pogovori v živo?

Aplikacija Dipsea, diseastories.com

62 odstotkov Cosmo bralk ima veliko raje avdio pornografijo kot eksplicitne video posnetke. Zato ne spreglej odlične ponudbe, ki vključuje redno dostavo kakovostnih erotičnih zgodb, branih naravnost v tvoje slušne sprejemnike.

Sportsheets Bikini Strap-On, sportsheets.com

Nič ne bo sprožilo daljšega pogovora s tvojim partnerjem kot trenutek, ko mu pred nos pomoliš na bikini spodnjice montirani rožnati dildo, katerega edini namen je, da tudi on vsaj enkrat doživi penetracijo.

Tole bo nedvomno dodobra testiralo tvoje konverzacijske sposobnosti. Če ga prepričaš, pa s tem dobiš vir za še mnogo zanimivih pogovorov.

Usluge

V bistvu si #PuncaLeta, ker ti ni bil noben problem dostavljati toplo juhico k njemu domov tisti teden, ko je revež bolehal za neko sumljivo virozo. Nekateri pravijo, da si preveč prijazna, ampak kaj, ko je to tvoja običajna delovna temperatura.

Sistem za privezovanje Sportsheets, sportsheets.com

Pripni svoje roke in noge ob posteljo, da bo tvoja uslužnostna narava vsaj za trenutek paralizirana in bo enkrat za spremembo on skrbel za vse tvoje uživaške trenutke. Dobrodošla v svetu pokornosti.

Naprstnik Hot Octopuss, hotoctopuss.com

Tale mali vibratorček si namestiš na prst in nato svojim najnežnejšim kotičkom ponudiš prav takšno draženje, kot ti najbolj ustreza. Pozneje naj to isto igračko na tebi uporabi še partner.

Darila

Vsi vedo, da tvoj bivši še vedno nosi tisto peklensko drago ročno uro, ki si mu jo kupila za božič leta 2012 (on je takrat tebi kupil nogavice).

Unbound Palma, unboundbabes.com

Ta popolnoma prenosni vibratorček lahko mirno nosiš le kot zanimiv prstan. Poženeš ga, kadar potrebuješ hitro zadovoljitev na poti (ali pa le nežno masažo … česarkoli že).

Nizkotemperaturne sveče Manfly, amazon.com

Sveča, namenjena intimnim igricam, gori na telesu prijazni temperaturi, da lahko partnerju podariš vroče in seksi presenečenje namesto opeklin prve stopnje. Preprosto jo prižgeš in potem topel vosek zlivaš na njegovo telo.

Skupni čas

Tvoj idealni zmenek se začne na večerji in kmalu zatem konča na kavču, kjer se odvije vse, od seksa in crkljanja do skupaj preživete noči in posledičnega zajtrka. Pa še načrte za naslednji dan naredita na kavču.

Empire Labs Clone-a-Willy Kit, cloneawilly.com

Tudi ko s partnerjem nista fizično skupaj, imaš pri roki skorajda identično repliko njegovega salutirajočega betiča, saj silikonski pripravek, ki ga naročiš po spletu, ponuja točno to, kar ime pove – kloniranje moških udov. Lahko si kar doma izdelata kopijo njegovega uda. Daleč od oči, a ne tudi daleč od kloniranega tička, a?

We-Vibe Melt, we-vibe.com

Ko te on radostno obdeluje, naj vmes vskoči še tale vibrator. Istočasno. Dvojna doza. Prisloni si ga ob ščegetavček, ko je on v tebi, in ker ga lahko sama držiš na mestu, nihče ne bo čutil pomanjkanja zabave.

Po Predlogi Candice Jalili

Prevedel In Priredil Darjo Hrib,

Fotografija: Shutterstock