TO je URADNO najboljši seks položaj, ki do orgazma pripelje VSAKO žensko!

Presenečenje: brez dvoma sta ga že preiskusila, morda ga le nista "pravilno" izvajala! 😉

TO je URADNO najboljši seks položaj, ki do orgazma pripelje VSAKO žensko! (foto: Profimedia) Profimedia
13. 2. 2022

Čeprav vsi vemo, da je klitoris ključ, ki odpira vrata do ženskega orgazma, ti danes predstavljamo (presenetljivo navaden) seks položaj, s pomočjo katerega boš zagotovo doživela orgazem!

Brez dvoma sta ga že preizkusila, a če ni bilo rezultata, sta ga morda le "nepravilno" izvajala.

Mesto najboljšega seks položaja namreč pripada 🥁🥁🥁 ...

... misionarskemu položaju!

Ja, prav si prebrala. Po besedah seksologinje Annabelle Knight je ta posteljna klasika najboljša, ko govorimo o užitku.

Čeprav se marsikomu ta zdi preveč nenavaden in morda celo dolgočasen, Annabelle pravi, da je eden redkih položajev, ki omogoča tako notranjo kot zunanjo stimulacijo, brez da bi vama bilo treba zraven uporabiti še prste ali razne seks igračke.

Kot pravi, misionarski položaj nudi močno kombinacijo čustvene intimnosti in fizične bližine, zaradi česar obstaja veliko večja verjetnost, da bo ženska dosegla orgazem.

Verjetno nam ni potrebno posebej razlagati, kako misionarski položaj izvedeta, je pa Cosmo zate prijazno pripravil še nekaj različic, ki jih vsekakor poskusita, v kolikor se vama "klasika" zdi preveč dolgočasna.

1. različica

Če je penis tvojega partnerja nekoliko krajši ali pa preprosto obožuješ "ekstra globoko" penetracijo, uporabita blazino. Nameščena pod tvojo zadnjico bo privzdignila tvoje boke, zaradi česar bo senzacija še boljša!

2. različica

Po drugi strani, če ti globja penetracija ne ugaja, lahko poskusita tako, da partner stoji, ti pa ležiš (na primer na mizi). Ta položaj je idealen za vznemirljiv seks v kuhinji. 😉

3. različica

Še zmeraj sta v misionarskem položaju, le da tokrat skrčiš noge proti svojim prsim, on pa te prime za gležnje ter prodre vate. Najbolje, da pri tem kleči ali pa kar stoji (kot pri različici št. 2).

4. različica

Medtem ko sta v misionarskem položaju, daj noge skupaj. Posledično bosta vse še bolj intenzivno čutila, poleg tega pa (če sta bolj lenobne sorte) vama ne bo treba pretirano "delati". Počasi začni krožiti z boki in ... no, saj bosta videla! 😉

5. različica

Poskusita tako, da svoje noge daš na njegova ramena (oziroma preko njih). To mu bo omogočilo, da bo vate penetriral še posebej globoko, sploh, če te bo hkrati za boljše ravnotežje zgrabil za boke!

Gif: Giphy.com

Preberi še: TAKO dolgo ženske v resnici rabimo, da doživimo ORGAZEM (moški, pozor! 😉)

Priporočamo tudi: Iz 50 odtenkov: To je ena od najbolj vzburjajočih spolnih POZ 'ever'!