Moški razkrili najbolj SEKSI načine, kako so jih ženske povabile k seksu (če morda iščeš idejo)

Vsaka ženska ima svojo "taktiko". No, moške najbolj prepriča TOLE. 👇

Moški razkrili najbolj SEKSI načine, kako so jih ženske povabile k seksu (če morda iščeš idejo) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 9. 2021

Ženske običajno ne želimo narediti prvega koraka, in to je večinoma zato, ker se bojimo bodisi zavrnitve ali pa tega, da se bomo osramotile. Žalostno, ampak resnično.

A to ne velja za vse. Nekatere ženske so preprosto dovolj samozavestne, da jih ni strah narediti prvega koraka. Če bi se tej skupini neustrašnih zapeljivk želela pridružiti sama, beri naprej.

Novinarka spletni strani readunwritten.com je namreč vprašala milenijske moške, kateri je bil najbolj seksi način, na katerega jih je ženska povabila v posteljo.

Tukaj so njihovi odgovori:

"Punco, s katero sem se občasno videval, sem povabil na filmski večer – seveda nisem bil prepričan, kako nama bo sploh šlo, saj je bila prvič pri meni. Namesto, da bi se v zadregi usedla na drugo stran kavča in se tekom filma počasi pomikala bližje, se je takoj usedla tik ob meni. Nato se je želela crkljati. Ena stvar je vodila k drugi in, ker sva že tako ali tako sedela zelo blizu, podzavestno dala pobudo za seks. Njen prvi korak je hkrati spodbudil mojega."

– Justin, 25

"S to punco sva bila že osem let prijatelja. Zmeraj se mi je zdela prikupna in občasno, ko sva se napila, sva flirtala. Eno noč pa mi je poslala sporočilo, v katerem je pisalo: 'verjetno bo neprimerno in povej mi, če se ti bo tako zdelo, ampak trenutno sem noro potrebna.' Takoj sva nadaljevala z opolzkimi sporočili, v hipu se mi je vstal in že nekaj ur kasneje sva se dobila. Zdaj sva v zvezi, pred tem pa sploh nisem vedel, da sem ji všeč."

– Cam, 26

Preberi še:

"Neka punca, s katero sva celo noč flirtala v baru, mi je v zadnji žep vtaknila robček. Mislil sem, da je njena številka ... In je tudi bila, ampak zraven je pisala še ura njenega odhoda, skupaj s povabilom, da bi si delila taksi do njenega doma. Čeprav je šlo za seks za eno noč, se mi je to od nje zdelo neverjetno pogumno in seksi."

– Jordan, 28

"Ker ve, da obožujem serijo Kako sem spoznal vajino mamo, me včasih moja punca, ko se vrnem domov, preseneti tako, da na kavču ali postelji leži popolnoma gola. Je nepričakovano, ampak deluje."

– Brendan, 26

"Ko sem bil na zmenku z neko punco, me je podražila s stavkom: 'Seks z menoj bo najboljši, kar si jih kadarkoli doživel'. Tik zatem me je odpeljala k sebi domov."

– Sulaiman

"Medtem ko mi je na zabavi sedela v naročju, je v ritmu glasbe s svojimi boki drgnila ob moje mednožje. Ko sem postal trd, je šla stran in celo noč držala distanco. Do konca zabave sem si jo že tako močno želel, a me je ignorirala tudi celo pot do doma, kar me je prav frustriralo. No, še isto sekundo, ko sva prišla domov, je bilo to to. Najbolj eksploziven seks do zdaj."

– Liam, 24

Pri zapeljevanju ti torej ni potrebno biti pretirano kreativna. Ključ je, da med tem, kar počneš, pokažeš svojo samozavest. Že samo z njo se mu boš zdela noro seksi!

Preberi še: 'Moj ščegetavček je videti POVEČAN – bi me moralo skrbeti?' (ODGOVOR strokovnjakinje)

Priporočamo tudi: "S svojo slabo samopodobo sem uničila vsako razmerje, dokler nisem naredila TEGA" (osebna izpoved)