"Rekla sem mu, da mi lahko počne, kar hoče, on pa mi je naredil TO" (vroče zgodbice naših bralk)

"Zavezal mi je roke in prevezo preko oči. Še nikoli nisem bila tako vzburjena kot takrat, ko nisem vedela, kaj sledi."

"Rekla sem mu, da mi lahko počne, kar hoče, on pa mi je naredil TO" (vroče zgodbice naših bralk) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 8. 2022

Potrebujeta malo vzpodbude? Cosmo je zate zbral najbolj vroče zgodbice naših bralk, ki bodo poskrbele za ščemeč občutek tam spodaj. 😉

1. "Seksala sva dobrih 45 minut, naredila kratko pavzo, se osvežila v kopalnici, nato pa nadaljevala še eno uro."

–Andrea, 21

2. "Analni seks v kombinaciji z vibratorjem, prislonjenim ob moj klitoris, je bila najbolj intenzivna izkušnja, ki sem jo kadarkoli doživela."

–Emilija, 22

3. "Vprašal me je: 'A je v redu?' Mislim, da je bilo to prvič, da me je tip vprašal, če mi je všeč to, kar mi počne in kaj si še želim. Celotna izkušnja je postala še boljša prav zaradi tega, ker sva odkrito drug drugemu priznala, kaj naju vzburja, kaj nama je všeč in česa si želiva."

–Emanuela, 20

4. "Tip, s katerim sem trenutno v zvezi, me obožuje grickati in to počne dobesedno po celem telesu, še posebej pa med oralnim seksom. Počutim se neverjetno, ko pogledam proti svojemu mednožju ter ga zagledam, kako uživa in nestrpno čaka na mojo reakcijo."

–Leona, 24

Preberi še:

5. "Bila sva pod tušem, ko me je iznenada dvignil in prislonil ob steno. To je bil verjetno najboljši seks v mojem življenju, in to ravno zato, ker je bil spontan, nepričakovan in agresiven."

–Karmen, 26

6. "Rekla sem mu, da mi lahko počne kar hoče, on pa mi je zavezal roke in prevezo preko oči. Še nikoli nisem bila tako vzburjena kot takrat, ko nisem vedela, kaj sledi."

–Silvija, 21

7. "Od nekdaj sem bila malenkost negotova, ko gre za goloto, potem pa je prišel en tip, ki me je, ko sem se slekla, najprej nekaj sekund intenzivno gledal in nato rekel: 'kakšen srečnež sem'. Še nikoli nisem bila bolj vzburjena!"

–Sara, 20

8. "Nič posebnega nisva delala, sva pa bila gola in jaz sem sedela na njemu. Naenkrat me je sredi pogovora povlekel proti sebi, dokler se ni moja vagina znašla direktno nad njegovim obrazom. Bilo je uau!"

–Matea, 25

9. "Obožujem, ko me dragi poljublja po hrbtu in vratu ter se hkrati igra z mojimi bradavičkami. Ne predstavljam si boljšega občutka!"

–Ema, 23

Preberi še: Strokovnjaki razkrivajo: Kar 76 % žensk si želi TAKŠNEGA moškega (tudi ti?)

Priporočamo tudi: Top SEKS pripomočki za vroooče igrice (ki jih imaš 100 % DOMA)