VROČEEE: To je 5 najpogostejših fantazij ZASEDENIH žensk

Upamo si staviti, da se katera od teh fantazij znajde tudi na tvojem seksi seznamu!

VROČEEE: To je 5 najpogostejših fantazij ZASEDENIH žensk (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
17. 9. 2022

Morda se njihova kreativnost prebuja prav zaradi tega, ker seks zdaj prakticirajo samo z enim partnerjem, ali pa se nekatere stvari preprosto nikoli ne spremenijo. Kakorkoli, seksualne fantazije ne izginejo kar tako, ko se enkrat odločiš biti z nekom v resni zvezi ali zakonu.

Prav nasprotno, to je popolno obdobje za uresničevanje vseh tvojih drobnih in skritih seks(i) želja.

To je 5 najpogostejših fantazij zasedenih žensk:

1. Izguba nadzora

Lahko to poimenuješ učinek "Petdesetih odtenkov sive", ampak mnoge ženske (skrivaj) želijo nadzor prepustiti moškemu. Pravzaprav so to želele storiti že veliiiko pred omenjeno filmsko uspešnico.

V kolikor si pri volji za privezovanje in prevezovanje, naj ti ne bo nič nerodno. Morda ti tvoje zasedene prijateljice tega ne bodo priznale, ampak stavimo, da jih večina kdaj pa kdaj pomisli na te zabavne seksi igrice!

2. Seks na nekem neobičajnem mestu

"Klasični" seks v spalnici je popolnoma okej, ampak včasih ženske sanjamo tudi o seksu na nekoliko manj vsakdanjih mestih.

Visoko na seznamu najbolj zaželenih lokacij je gotovo seks v hotelski sobi z razgledom na morje ali pa seks na plaži, seks na kuhinjskem pultu, pa tudi čutno raziskovanje partnerjevega telesa v banji z mehurčki.

Preberi še:

3. Seks z neznancem

Četudi s(m)o v razmerju, ženske tu in tam fantazirajo (no, fantaziramo ;)) o seksu s postavnim tujcem oziroma vročih igricah brez obveznosti in pritiskov vsakdana.

Deli svojo željo s partnerjem in prepustita se temu sočnemu scenariju kar skupaj. Pretvarjajta se, da sta popolna tujca, ki se prvič vidita, in morda celo najamita sobo v kakšnem cenejšem hotelu. Vročeee!

4. Igranje vlog

Ženske obožujemo uniforme in tista prava, razvita, moška telesa, kjer vse stoji na svojem mestu.

Ne glede na to, ali gre za privlačnega zdravnika, ki te je pripravljen pregledati, seksi profesorja ali trenerja iz telovadnice, lahko že z malo domišljije (in kostumov) vse tri gostiš v lastni spalnici.

5. Seks v javnosti

Po poročanju Cosmopolitana je neka študija razkrila, da kar 60 odstotkov žensk fantazira o seksu na javnem mestu. In medtem ko bodo le redke svojemu partnerju prišepnile, da si želijo seks na stranišču nabito polne restavracije, jih večina nima nobenih zadržkov pred fantaziranjem o seksu nekje, kjer vaju lahko v vsakem trenutku nekdo zasači. Arrrr!

Gifi: Giphy.com

Preberi še: Ženske, ki so srečno zaljubljene, imajo skupno ENO (nepričakovano) lastnost

Priporočamo tudi: PRAVI razlog, zakaj nikoli ne pozabimo svoje PRVE ljubezni (razkrivajo strokovnjaki)