Top pripomočki za VROOOČE igrice (ki jih imaš 100 % DOMA)

Bi rekla, da lahko toooliko domačih predmetov uporabiš kot "igračke"? 🤩 Pa ni za kaj! 😉

Top pripomočki za VROOOČE igrice (ki jih imaš 100 % DOMA) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 8. 2022

Pretvorita seks v popolnoma novo, drugačno, zabavno in predvsem nepozabno izkušnjo! To lahko storita tudi s pomočjo seks igračk, ki jih najdeta kar v udobju svojega doma. Cosmo je zate zbral nekaj TOP predlogov ...

1. Kocka ledu in vroči čaj

On naj se uleže na hrbet, ti pa poskrbi za njegov užitek (vlogi lahko seveda tudi zamenjata). Kocko ledu pomikaj navzdol po njegovem hrbtu, nato pa po isti liniji pojdi še s svojim vročim jezikom.

Isti trik lahko uporabiš tudi pri oralnem seksu. Zmešalo se mu bo!

2. Žlica

Navadno žlico daj za kratek čas v zamrzovalnik, nato pa jo uporabi za draženje partnerja. S žlico se premikaj po njegovem telesu; po ustnicah, vratu, bradavicah in postopoma navzdol ...

Še večji učinek bosta dosegla, če bo medtem imel zavezane oči. Tako ne bo niti slutil, kje lahko pričakuje naslednji dotik, kar ga bo noro vzburilo.

Preberi tudi: Moški si med seksom želijo, da z njihovimi JAJČKI počneš TOLE (utrgalo se mu bo!)

3. Biserna ogrlica

Pravzaprav katerakoli ogrlica, ki spominja na biserno. Z njo se nežno kotrljaj po njegovem trebuhu in stegnih ter vsem, kar je vmes. Lahko jo tudi oviješ okoli penisa in nežno premikaš gor in dol ...

4. Omelo iz perja za čiščenje prahu

Dobro ga umij in uporabi za žgečkanje njegovega telesa. Če se želiš dodatno poigrati, se obleci kot seksi francoska sobarica in mu zapleši striptiz, ki ga še dolgo ne bo pozabil.

Priporočamo še: 5 seksi stvari, ki mu bodo spodnesle tla pod nogami (in na katere 100 % ne bo pripravljen)

5. Pepermint

V kolikor boš tik pred oralnim seksom pojedla ekstra močen pepermint (bonbon s poprovo meto), bo njegov hladilni učinek in rahlo pekoč občutek tam spodaj gotovo začutil. Spodbudi ga, naj isto poskusi tudi on, ko bo zadovoljeval tebe.

6. Blazina

Pred seksom si pod zadnjico postavi blazino in mu tako omogoči globjo penetracijo. Lahko preizkusita tudi malo drugačen položaj po pasje, kjer si pod klitoris nastaviš kup blazin in si tako omogočiš dodaten užitek.

Te morda zanima tudi: 'Poskočna žlička' je položaj, v katerem boš dosegla najbolj INTENZIVEN orgazem doslej

7. Svilena kravata

Uborabita jo lahko na mnoge načine; kot dodatek pri striptizu (kravato oviješ okoli njegovega vratu in ga povlečeš proti sebi ter 'prisiliš', da te začne poljubljati po telesu), kot prevezo za oči ali pa mu zavežeš roke, da se ne bo mogel premakniti, dokler se ga ne usmiliš in dovoliš, da začne tudi sam aktivno sodelovati.

8. Silikonski kuhinjski pripomočki

Ti so idealni za šeškanje, saj so fleksibilni in mehki. In gotovo boš našla vsaj en dober razlog, zakaj si je zaslužil kakšno po 'ta zadnji'. No, morda pa si ti tista, ki ni bila pridna ...

Preber še: Ženske poročajo o vrtoglavem ORGAZMU, ko se moški osredotoči na TA del (in NI točka G)

Priporočamo tudi: Študentka razkrila, kakšno je v resnici delo na VROČI LINIJI in kaj vse je SLIŠALA (pretresljiva izkušnja)