"Moja žena ves čas domov vabi svoje FANTE in najina otroka sta popolnoma zmedena" (izpoved moškega)

"Spomnim se večera, ko je navzdol po stopnicah prišla najina hčerka in me vprašala: 'Kdo je z mamico v postelji?' Povedal sem ji, da je to njen prijatelj. Kaj pa naj bi ji rekel?"

"Moja žena ves čas domov vabi svoje FANTE in najina otroka sta popolnoma zmedena" (izpoved moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 10. 2021

Moja otroka plačujeta grozljivo ceno za moje varanje.

Moja žena ju namreč predstavlja kopici neodgovornih fantov, ki se v naši hiši izmenjujejo že skoraj na tedenski ravni.

Jaz pa moram vse to spremljati iz jedilnice, ki je preurejena v mojo spalnico. Izseliti se ne morem, saj si tega ne moreva privoščiti, hkrati pa je bolje, če imata najina otroka v teh letih ob sebi oba starša.

Star sem 35, moja žena pa 32. Imava osem- in petletnika. Vedno sem vedel, da če bom svojo ženo prevaral, bo med nama konec. A vendar sem globoko v sebi še zmeraj mislil, da mi bo dvodnevni izlet s prijatelji v Ibizo oproščen. Zdelo se je tako daleč nazaj.

Konkretno sem se napil in svojo čudovito ženo prevaral z žensko, ki je bila tam na počitnicah s svojimi prijatelji. Odšla sva v mojo hotelsko sobo in eden od mojih prijateljev naju je zalotil. Kasneje je to izblebetal svoji punci, ona pa je seveda povedala moji dragi. Vem, da sem resnično zamočil, in na to se spomnim čisto vsak dan.

Po hudem prepiru mi je žena rekla, da je z nama konec. Zdaj že mesece spim na zložljivi postelji. Od takrat naprej je začela vedno pogosteje hoditi ven in ko je s seboj domov na pijačo pripeljala nekaj moških, se nisem pretirano pritoževal.

Nato pa je začela z njimi celo spati. Spomnim se večera, ko je navzdol po stopnicah prišla najina hčerka in me vprašala: "Kdo je z mamico v postelji?" Povedal sem ji, da je to njen prijatelj. Kaj pa naj bi ji rekel?

O tem sem se s svojo ženo skušal tudi pogovoriti, a vendar je vztrajala, da se to mene "ne tiče".

Zdaj sem tudi sam spoznal 31-letno žensko, ki je naravnost čudovita. Zdi se mi, da imava dobre možnosti, da bi nama uspelo, a vendar čakava, da bo čas pravi tudi za moje otroke.

Želim si le, da bi bila moja žena tako previdna kot jaz in najinima otrokoma ne bi povzročala zmede.

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Ženi sem rekel, da mi je vseeno, če me prevara - zdaj je zaljubljena v drugega" (klic na pomoč moškega)

Priporočamo tudi: "Soseda mi je ponudila svojega moža za seks - ali naj sprejmem?" (izpoved poročene ženske)