"Imela sem čuden občutek glede fanta, s katerim se dobivam, nato pa sem ugotovila ..." (resnična zgodba)

Okeeeej, tako bizarne zgodbe pa še ne! Kako bi pa ti reagirala? 😳

"Imela sem čuden občutek glede fanta, s katerim se dobivam, nato pa sem ugotovila ..." (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 5. 2023

"Sem samska mama krasni punčki, ki sem jo dobila po avanturi za eno noč nekje štiri in pol leta nazaj. Tisti čas sem ravno zaključila študij in sem se morala preseliti, zato nisem iskala ničesar resnega. Prav tako sem se odpravljala na dvomesečne poštudijske počitnice.

[Zavrtimo čas naprej, op. a.] S tem moškim sem bila skupaj štiri mesece. Mojo hčerko je spoznal enkrat in zelo dobro sta se ujela. Pa vendar nisem dovolila, da se preveč družita (ne želim je namreč izpostavljati bežnim avanturam. In čeprav je omenil, da bi želel najin odnos nadaljevati, še nisva bila preveč 'resna'.).

Do nedavnega je le on ves čas hodil k meni, saj sem pred enim letom doživela slabo izkušnjo, ko sem šla k nekemu moškemu domov.

Tokrat sem torej bila prvič pri njem ... v isti stavbi kot pred leti. Tega se nisem zavedala, dokler se nisva ustavila v parkirni garaži in šla z liftom do stanovanja. V hipu sem prepoznala hodnik.

Stavba je prav tako imela znan vonj (ne vem, zakaj sem si to zapomnila, ampak mislim, da uporabljajo neko posebno vrsto čistil, ki diši po evkaliptusu in mošusu).

Tudi stanovanje je bilo podobno, a ker so minila štiri leta, se iskreno ne spomnim kaj preveč, razen njegove sobe, rdečega kavča in razporeditve, za katero sem predvidevala, da je podobna v večini stanovanj. Kavča ni bilo, razporeditev pa je bila ista in bila sem prepričana, da je bil tudi pogled skozi okno identičen.

Pred štirimi leti je imel moški, s katerim sem spala, valovite temne lase do ramen in gosto brado. Res je, da ima podoben ten kože. Moški, s katerim se videvam zdaj, ima kratko postrižene temne lase, pristriženo brado in očala.

Imata isto ime, ki je sicer tukaj zelo pogosto. Da je stvar še hujša, tudi jaz zelo verjetno izgledam drugače. Včasih sem bila resnično suha, saj sem imela motnje prehranjevanja, moja nosečnost pa mi je pri njih zelo pomagala. Prav tako sem imela kratke zravnane lase, zdaj pa imam daljše in skodrane.

Cel teden sem razmišljala o tem. Ne vem, kaj naj naredim. Potrebujem kakšen pravni nasvet? Ali pa naj preprosto prekinem stike z njim, ker tudi v primeru, da ni on, mislim, da ne bom mogla premostiti tega čudnega občutka, da je. Kako naj načnem temo? Mu naj napišem sporočilo in mu dovolim izbiro, da se mi preprosto ne oglasi več?

Strah me je, da bo mislil, da sem nora. Ali pa da sem to čudno stvar načrtovala. Kako naj pristopim k temu? Ali pa naj bom tiho? Ne vem, kaj naj naredim.

Naj pojasnim tudi, da sem priskrbljena, tako časovno kot finančno. Tega moškega NE potrebujem v svojem življenju. Moja hčerka ima dve čudoviti očetovski figuri v svojih dveh stricih, ki jo obiskujeta na dva dni in naravnost obožujeta svojo vlogo v njenem življenju," je pred časom na spletnem portalu Reddit zapisala zmedena ženska.

Klic na pomoč Slovenke: "Ne vem, s kom sem noseča!"

Kmalu zatem se je ponovno oglasila:

"On je. Imel je rdeči kavč, ki se ga spomnim," je zapisala in dodala, da ni vedela, kako bi mu povedala, zato mu je poslala zgornji zapis s svojo fotografijo izpred 5 let. "Povedala sem mu za dogodek, kdaj se je zgodil in kje ter vse majhne podrobnosti, ki sem se jih lahko spomnila. Dodala sem tudi fotografijo ultrazvoka z datumom, ki sem jo imela na hladilniku."

Po zatišju ji je v zgodnjih jutranjih urah vendarle odpisal. "'Ja, tam sem bil. Spomnim se te', mi je napisal in to je bilo vse. Mislim, da nadaljevanja ne bo."

No, ženska se je naposled na željo drugih uporabnikov Reddita ponovno oglasila, tokrat z nekoliko manj zaželeno novico.

"Ne odgovarja na moje klice in sporočila, čeprav mislim, da me ni blokiral. Prvih nekaj dni sva se pogovarjala, si izmenjala fotografije in podobno. Definitivno je on. Ve, da je. Nato pa je kar naenkrat ... izginil."

Ojoj! Si predstavljaš, da se ti zgodi kaj takšnega? 😳

Ti je všeč, če te med seksom "poči po riti"? Razlog, zakaj ti to PAŠE, te bo presenetil