"Na poti domov mi je rekel, da sem mu res všeč, a da se žal ne bova več dobivala, ker ..." (zapis žalostne Prekmurke)

8. 7. 2024
"Na poti domov mi je rekel, da sem mu res všeč, a da se žal ne bova več dobivala, ker ..." (zapis žalostne Prekmurke) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Rekel mi je, da pač to ne sodi v njegov svet in da pač tega ne more." 🙄

"Spoznala sva se preko spleta, jaz 28, absolventka, on 37, zame popoln moški s kariero. Bil je pravi gentlemen, me povabil na pijačo, sva klepetala ure in ure. Naslednjič me je povabil na fancy večerjo, kjer sem se kar stopila. Res je tisti pravi moški, v pravem pomenu besede. Za vikend sva šla na morje, me je celo vprašal, če želim biti s svoji sobi, ko je rezerviral hotel. Seveda je prišlo do intime in tudi tukaj se je res izkazal. Pol pa včeraj zjutraj zajtrk v hotelu, nakar mi reče, da je čas, da se odpraviva domov. Jaz sem mislila, da bova do večera ostala, saj je nedelja.

Na poti domov, med vožnjo mi je rekel, da sem mu res všeč za pogovore, da sem zelo 'kul punca'. Da pa se na žalost ne bova več dobivala, ker imam tetovaže, ter da on išče punco za partnerko in se sramuje, da bil bil z nekom, ki ima tetovaže. Da v njegovi družbi to pač ni sprejemljivo.

Danes sem poklicala v službo, da sem zbolela, kar na jok mi gre, sploh ne vem kaj naj si mislim," je na forumu zapisalo žalostno dekle, kasneje pa še dodalo: "Dejansko jih imam na takih mestih, da jih prej ni videl. Vidne so, ko oblečem kakšno obleko z izrezanim hrbtom, ali krajše krilo, takrat se tudi ena vidi. On mi je rekel, da pač to ne sodi v njegov svet in da pač tega ne more."

Ne spreglej:

"Tetovaže so izgovor. Meni vse skupaj deluje kot, da te je izkoristil za zabavno preživljanje časa skupaj (in seveda nekaj za namočit). Takrat ga tetovaže niso motile 😅 …" je bil le en izmed mnogih podobnih komentarjev članov, ki so bili mnenja, da je tetovaže uporabil le kot izgovor. Po drugi strani pa so moškega številni branili, saj poslikave po telesu pač niso za vsakogar.

"Tatuji mu niso všeč. Najbrž jih res ne mara. Poznam ogromno ljudi, ki ne marajo tatujev. Jaz tudi ne. Saj boš našla koga, katerega tvoji tatuji ne bodo motili. Glavo pokonci," jo je skušala potolažiti ena izmed njih.

Kaj pa ti meniš? Se ti tetovaže res zdijo takšen 'deal breaker'?

Preberi še: "Pravkar sem se preselila v novo hišo, soseda pa zdaj od mene zahteva, da ..." (zapis zgrožene ženske)

Te morda zanima tudi: 'Dragi, danes mi pa res ni do seksa, ker ...' (+ izgovori Slovenk, v katerih se boš našla tudi sama 😅)