"Od mojega poroda pred 10 mesci še nisva bila intimna, zdaj pa sem izvedela ..." (izpoved ženske)

6. 7. 2024
"Od mojega poroda pred 10 mesci še nisva bila intimna, zdaj pa sem izvedela ..." (izpoved ženske) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Zadnje čase se moj mož nekoliko nenavadno obnaša. Ker sem postala sumničava, sem preverila njegov mobitel in odkrila ..."

"Pred desetimi meseci sem doživela travmatični porod svojega otroka in od takrat naprej ne dovolim možu, da se mi približa. Morala sem na operacijo, nakar sem bila dva dni na intenzivnem oddelku. Bilo je grozljivo.

Stara sem 36, moj mož pa 38. Poročena sva 11 let ter imava še dva otroka, stara osem in šest. A zadnje čase se moj mož nekoliko nenavadno obnaša. Ker sem postala sumničava, sem preverila njegov mobitel in odkrila, da je obiskal različne spletne strani, na katerih je iskal lokalna dekleta za seks. Prav tako gleda porniče. Prizadeta sem in jezna, ampak mu nisem še ničesar rekla, saj vem, da ni bilo prav, da sem vohljala po njegovem telefonu," je na thesun.co.uk zapisala ženska, ki pa ni edina, ki se težko sooča s seksom po porodu.

Pred kratkim se je na omenjenem portalu oglasila še ena ženska, ki ima nekoliko drugačno težavo. "Nekoč je moj mož naravnost oboževal najin seks, zdaj pa si ga več nikoli ne zaželi. Prepričana sem, da ga odbijam. Oba sva stara 31 in imava osem mesecev staro hčerkico. Moj mož ima zelo rad intimne stvari. Rad se me dotika, me poljublja in me boža, a vendar ne želi seksati z mano.

Vsakič, ko ga vprašam, zakaj, ima zmeraj enak odgovor – da je utrujen. Všeč mu je, ko ga oralno zadovoljujem, a ko se ustavim in mu rečem: "Bi zdaj malo seksala?" reče le: "Ne, kar nadaljuj." Počutim se tako zavrnjeno. Kaj je narobe z njim? Oziroma, morda boljše vprašanje, kaj je narobe z mano?" Kaj ji je odgovorila strokovnjakinja, preberi TUKAJ.

Ne spreglej: