"Odkar sem rodila, moj mož NOČE več seksati z mano!" (klic na pomoč ženske)

"Vsakič, ko ga vprašam, zakaj, ima zmeraj enak odgovor ..."

"Odkar sem rodila, moj mož NOČE več seksati z mano!" (klic na pomoč ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 2. 2022

Nekoč je moj mož naravnost oboževal najin seks, zdaj pa si ga več nikoli ne zaželi.

Prepričana sem, da ga odbijam. Oba sva stara 31 in imava osem mesecev staro hčerkico. Moj mož ima zelo rad intimne stvari. Rad se me dotika, me poljublja in me boža, a vendar ne želi seksati z mano.

Vsakič, ko ga vprašam, zakaj, ima zmeraj enak odgovor – da je utrujen. Všeč mu je, ko ga oralno zadovoljujem, a ko se ustavim in mu rečem: "Bi zdaj malo seksala?" reče le: "Ne, kar nadaljuj."

Počutim se tako zavrnjeno. Kaj je narobe z njim? Oziroma, morda boljše vprašanje, kaj je narobe z mano?

"Odkar sem rodila, ima moj partner pri seksu nenavadno željo" (izpoved Slovenke)

Nasvet strokovnjakinje:

"V kolikor si imela težavno nosečnost ali porod, ga je morda strah, da boš ponovno zanosila. Vajin dojenček je še zelo majhen, zato si še zmeraj zelo plodna.

Ali oba uporabljata kontracepcijo oziroma sta se pogovorila o tem, kaj se bo zgodilo, če ponovno zanosiš?

Zagotovi mu in ga pomiri, da ne bosta imela nenačrtovane nosečnosti, ampak da si le želiš strastne noči, kjer imaš ti nadzor. Morda mu bo sprememba všeč."

Po drugi strani pa obstajajo tudi takšni moški, ki so v tovrstnem življenjskem obdobju nenasitni. 🙈

"Sem mlada mamica, s partnerjem imava čudovitega 6 [mesecev, op. a.] starega dojenčka, ki je moj prvi otrok in njegov tretji, saj je partner kar nekaj let starejši. Ker otroček ni bil načrtovan, trenutno še ne živimo skupaj – jaz z otrokom živim v hiši pri svojih starših, on pa v drugem kraju pri svojih, vendar naju vsak dan obišče, razen, če ves dan dela (izmenski delovni čas).

Težava pa je naslednja – partner je že v času moje nosečnosti postal dobesedno obseden s seksom, sedaj po porodu ni nič drugače. Tudi prej sva imela aktivno spolno življenje, kadar sva bila skupaj, tudi večkrat na dan, vendar tole zdaj presega vse meje.

Kadarkoli smo skupaj, me dobesedno napada, tudi če je zraven otrok, npr. kadar otročka držim, previjam, dojim … Loti se me praktično kadarkoli in kjerkoli, in to prav agresivno, tako da me mine še preden se začne," je nedavno na slovenskem forumu zapisala mlada Slovenka. Celotno zgodbo si lahko prebereš TUKAJ.

"Moja 60-letna mama seksa več kot jaz!"
(klic na pomoč Slovenke)