Če bosta seksala TAKO, bosta orgazem doživela SKUPAJ

Trenutek, v katerem oba hkrati doživita orgazem, je bližje, kot si morda mislita ...

Če bosta seksala TAKO, bosta orgazem doživela SKUPAJ (foto: Profimedia) Profimedia
8. 4. 2020

V življenju ima le redko kdo izmed nas dovolj prostega časa za eksperimentiranje ter preizkušanje novih položajev in tehnik (dajmo si priznati 🙃). No, zdaj v času karantene, pa imata zato zlato priložnost, da izkoristita odvečen čas in raziščeta še nepoznano ...

... ter "vadita" tako dolgo, dokler vama ne uspe priti do popolnoma usklajenega skupnega orgazma!

Jasno je, da ženske v primerjavi z moškimi potrebujemo nekoliko več časa, da ga doživimo. Zato na začetku spolnega odnosa izbirajta položaje, v katerih prihaja do bolj intenzivne stimulacije tvojih erogenih con.

Šele na koncu se prestavita v tiste, ki obema prinašajo enako zadovoljstvo.

Preberi še:

Pomembno je, da neprestano vzdržujeta seksualno vzburjenje. Le tako bosta postopoma prišla do zadnjega vala strasti in na koncu tudi orgazma – v tistem trenutku, ko bosta oba na isti valovni dolžini vzburjenja.

Da bi skupaj dosegla orgazem, je izjemnega pomena tudi tole. 👇

Aktiviraj mišice medeničnega dna, saj ti bo to pomagalo povečati lastno vzburjenje, a tudi njegovo. Namreč, s krčenjem teh mišic boš svojemu dragemu omogočila, da te močneje začuti, hkrati pa boš prevzela nadzor nad celotnim dogajanjem.

In prav to nepričakovano krčenje ga bo v trenutku privedlo do orgazma, in to ravno takrat, ko boš ti to "želela" (in boš tudi na svojega že pripravljena). 😉

Po predlogi Cosmopolitan.hr

Gif: Giphy.com

Preberi še: O TEM med seksom lažejo VSI moški (ja, tudi tvoj!)

Priporočamo tudi: Seks horoskop: TO si tvoje znamenje želi med PREDIGRO (in vodi naravnost do potešitve!)