O TEM med seksom lažejo VSI moški (ja, tudi tvoj!)

Okej, moški bodo verjetno rekli, da tole zdaj pa morda razkriva maaaalo preveč! 🙈

O TEM med seksom lažejo VSI moški (ja, tudi tvoj!) (foto: Profimedia) Profimedia
17. 4. 2021

Če bi živeli v popolnem svetu, bi si bili z osebo, s katero seksamo, dovolj "domači", da ne bi čutili potrebe po tem, da bi drug pred drugim kaj skrivali.

A na žalost ne živimo v takšnem svetu – skrivnosti so pogosto strašljive in deljenje neke zelo osebne stvari z drugo osebo je včasih lahko celo bolj intimno kot sam seks. Da ima vsakdo izmed nas kakšno skrivnost, ki je ne želi deliti z ljudmi okoli sebe, ni nič nenavadnega.

No, raziskava na portalu Superdrug pa je razkrila, da so si moški enotni pri eni točno določeni skrivnosti: seksualne fantazije, ki jih skrivajo pred partnerjem.

Skoraj polovica (45 %) sodelujočih moških je namreč priznala, da s trenutnim partnerjem niso popolnoma iskreni glede svojih seksualnih fantazij.

Preberi še:

Seksualne fantazije so torej ena izmed najbolj pogostih seksualnih stvari, o kateri bodo moški zelooo verjetno lagali.

Roko na srce, ta odgovor je bil tudi pri sodelujočih ženskah najbolj pogost. A vendar v nekoliko manjši meri, zanj se jih je odločilo le 41 %. Na osnovi tega lahko torej sklepamo, da s(m)o ženske v primerjavi z moškimi vsaj malo bolj odprte in pripravljene deliti podrobnosti svojih seksualnih fantazij.

Seveda za tvojo spolno potešitev ni nujno, da svoje seksualne fantazije deliš s partnerjem. Lahko jih prihraniš samo zase, za trenutke, ko si sama s seboj.

A vendar naj ti ne bo nerodno govoriti o njih. Seksualne fantazije so popolnoma normalne in so del zdrave seksualnosti, svoje pa si najverjetneje deliš z mnogo več ljudmi kot si morda misliš.

Če je torej njegov odgovor na vprašanje, ali pred teboj skriva kaj, kar bi si želel preizkusiti, NE, potem si lahko skoraj gotovo prepričana, da tvoj dragi preprosto ... laže. 😜

Gif: Giphy.com

Preberi še: Seks horoskop: TO si tvoje znamenje želi med PREDIGRO (in vodi naravnost do potešitve!)

Priporočamo tudi: Moški, med ORALNIM seksom si od vas v resnici želimo le TO! 👅