O čem moški zares razmišljajo med seksom?

Če ste do zdaj mislile, da zaradi pomanjkanja krvi v glavi moški možgani med seksom ne zmorejo sestaviti skupaj več kot nekaj ukazov za pačenje obraza, boste presenečene. Moškim se med seksom dogaja veliko stvari tudi v zgornji glavi.

O čem moški zares razmišljajo med seksom? (foto: Profimedia) Profimedia
4. 4. 2021

Mit, da moški med seksom ne razmišljajo, je posledica moške nekomunikativnosti, kadar govorimo o občutkih. O tem, kaj se moškemu dogaja v glavi med seksom, se ne pogovarja niti s svojimi najboljšimi prijatelji.

Da pa bi se o tem pogovarjal s svojim dekletom in pri tem ne bi doživljal občutka dušenja, tesnobe, napadov panike, želje, da bi postal noj in bi lahko zakopal glavo v pesek, pa mora biti moški resno pijan, če že ne pod vplivom česa prepovedanega.

Razen tistih, ki so že navezali močan stik z žensko v sebi in o tem klepetajo, kot se drugi pogovarjajo o nogometu.

Misel: Jooooškiiii

Najprej se moška misel ustavi na vaših v modrc ujetih, na dotik tako čudovitih, v gibanju tako bahavih, na pogled vedno vabljivih melonah sreče, vam bolj poznanih kot ženske prsi.

Kadar gre za prvi seks, se za moške vaše telo začne pri prsih. Preden odpnemo modrc, seveda z eno roko in kar se da hitro, ker nočemo, da bi ritem v strast ujetih teles padel zaradi tehničnih motenj, se sprašujemo, kakšne bodo.

So res tako velike, kot se zdijo, ali ste nas morda preslepile z različnimi penami, so mehke, trde, lepo stoječe ali že pri kolenih, kakšen bo kolobar, velik, svetel, temen, kakšne bodo bradavičke, ste občutljive, vam ugaja, ko se posvečamo vašim prijateljicam, boste zastokale, ko vas poljubimo?                        
Ko jih končno spoznamo, pa so naši odzivi lahko zelo različni.

Če nam je všeč, kar smo sputili iz večne ječe modrčka, si mislimo, uau, to so pa najboljše joške v mojem življenju.

Upam, da bo hotela biti večinoma ona na vrhu, ker bi jih radi gledali in gnetli, neomejeno, v bistvu si želimo, da se ta seks res nikoli ne konča. Če odkrijemo nekaj, kar je pod našimi pričakovanji, pa se vključi racionalizacija.

Moški itak vemo, da prsi sploh niso tako pomembne, če je vse drugo super. Kdo sploh potrebuje joške pri popolni riti? In že so naše misli, s tem pa tudi roke, okrog vaših bokov.

Tudi ko gre za dva, ki sta že dlje časa skupaj, moška fascinacija nad joški ostaja. Vsakič znova si jih želimo spoznati, gledati, čutiti, želimo, da se zibajo, da stokate, ko se jim posvečamo.

Misel: Kjer se stikajo boki

Ko se dodobra spoznamo z vašimi drugimi očmi, roke postanejo nemirne. Vse poti vašega telesa vodijo med noge, kjer nas čaka ona. Po njej hrepenimo in obdana je z nešteto vprašanji.

Kakšna bo, ko bomo z roko segli v hlačke? Nas tam čaka kakšno presenečenje, nenavadna oblika, ki nas morda lahko prestraši? Kakšno frizurico ima? Jo sploh ima ali bomo vstopili v divjino?

Bo že vlažna, ko se je dotaknemo? Upamo, da bo, ker če ni, je nekaj narobe. Premlevamo dve možnosti. Najprej pomislimo, da je nekaj narobe s punco, saj nam ni jasno, da po vsem ljubčkanju, božanju, slačenju njena ženska lepota še vedno ni prebujena.

Kri v našem junaku že močno razbija po stenah, ona pa še vedno suha. Morda pa smo mi krivi. Morda ne znamo pritisniti na pravilne gumbe, je sploh ne privlačimo, ­delamo vse narobe, smo pregrobi, prenežni, joj, kaj delamo narobe?

Te misli seveda dosežejo tudi naš penis, ki zaradi takih vprašanj nažene iz sebe vso kri ter ji zabiča, naj se ne vrne, dokler tudi ona ne bo vlažna. Če pa je vse v redu, ob dotiku se zdi ‘pravilna’, frizurica je po našem okusu, mokra kot naše najlepše sanje, potem začnemo iskati njega, vaš gumb sreče.

In vedno smo nekoliko negotovi, če imamo pravega, ali je to morda le neka druga koža. Zato čakamo vašo rekcijo, in ko pravilno zastokate, vemo, da smo ga našli. Igramo se z vami, misli pa nam že uhajajo.

Zaradi vaše splošne želje po predigri jih še zatiramo, vendar na koncu vedno zmagajo in moramo dobiti odgovor na vprašanje, kako je, ko prodremo v vas.

Misel: Malo dava, malo vzameva

Oralni seks. Ko se vaša glava pomika priti našim bokom, smo polni pričakovanj in vprašanj. Želimo si, da ste dobre in da veste, kaj počnete, predvsem pa, da ga imate rade, da uživate, ko ga obdate z ustnicami.

V trenutku, ko dobimo občutek, da vam ni do tega, začnemo razmišljati, kako vse to prekiniti, ne da bi vas prizadeli in s tem pokvarili celotno vzdušje.

Če pa vidimo, da ste nore na steber našega ega, da uživate, ko ga obdajate z ustnicami, takrat morda za trenutek res nimamo misli v glavi, ker možgani skačejo na trampolinu oralnega užitka in nimajo časa za razmišljanje.

Seveda pa le želja in navdušenje nista dovolj. Potrebna je tudi tehnika. Zaradi preveč nežnega in nerodnega oralnega seksa možgani padejo s trampolina in se začnejo spraševati, kaj za vraga ta ženska počne.

Nekako jo bo treba ustaviti, čeprav ji neposredno tega ne moremo povedati, ker imajo navodila med seksom po navadi enak učinek kot šolski zvonec na odmor – ustavijo ga. Zato obrnemo vlogi.

Najbolj nas zmoti, če ženska noče, da se naš jezik ob spremstvu ustnic posveti razvajanju njene drhteče ženstvenosti.

Za to najdemo le dva razloga. Najverjetneje je nekaj na pogled grdo narobe z njo ali pa se bojite, da bi nas neprijeten vonj pognal v beg.

Tudi pojasnilo, da vam pač ni do tega, nas ne bo pomirilo, kajti že bomo razmišljali, kako bomo povohali prste, da potrdimo ali ovržemo teorijo.

Misel: Kondomi in drugi dodatki

Kondomi so za večino moških nujno zlo oz. mora. Lahko si ga uporabil že tisočkrat, še vedno bo enaka ovira, ki s seboj prinese tudi veliko vprašanj.

Če nam je ženska povedala, da jemlje tabletke, nas skrbi, da je s kondomom morda ne bi užalili. Kdaj je pravi čas, da sežemo po kondomu?

Morda si ona še ne želi, da se predigra že konča. Ko se končno odločimo, da je čas, da našega pokončnega raziskovalca ženskega užitka oblečemo v pelerino, se seveda ne moremo spomniti, kje imamo kondome.

Prej se jih morda bojimo pripraviti, ker bi to lahko ženske napačno razumele. Ko kondom končno najdemo, ga s svojimi s sokom vaše pripravljenosti prepojenimi rokami le s težavo odpremo in seveda narobe obrnemo.

Čas v naših glavah pa teče, sprašujemo se, zakaj smo še vedno tako nerodni s temi okroglimi ubijalci ritma, ki imajo pogosto tudi moč, da nam zmanjšajo erekcijo. Sovražimo jih.   

Če ima ženska svoje kondome, nam je super, dokler gre za majhne količine, recimo tri, ki nakazujejo na to, da ste osveščene, pametne in pripravljenje.

Če pa ob vaši postelji najdemo posodo za sadje, v kateri je več kot sto kondomov, si želimo vedeti, kaj točno je vaš poklic, preden zbežimo stran.                   

   
Lubrikanti, vibratorji, lisice in podobne začimbe sprožijo v nas vrtinec mešanih občutkov. Pri vibratorju si želimo, da ga nameravate uporabiti le na sebi, za lisice upamo, da niso prave in se bomo po potrebi lahko sami rešili, lubrikant je pa super in nam je všeč, da se toliko poznate in ste tako sproščene, da ste si ga kupile.

Misel: Vstop na glavno zabavo

V tem trenutku so vse misli skoncentrirane na tisti prvi dotik, občutek, ki ti ga dajo lahko le počasi odpirajoče se sramne ustnice, vročina ženskega telesa, ko iz hladnega zunanje sveta prvič vstopiš v raj.

Za mnogo moških je to najboljši del seksa, in če so pri oralnem seksu možgani skakali po trampolinu, zdaj uživajo v prostem padcu.                           

Ko pristanejo, začnemo tolmačiti, ali je naš penis dovolj velik. Presenečene? Če vas dobro čutimo, se sami sebi zadovoljno nasmehnemo in se spet vrnemo k vam. Razmišljamo, kako vam bo všeč.

Ve ste naša prva skrb. Pozorni smo na vaše boke, ki nam narekujejo ritem, dihanje, stokanje. Hočemo biti najboljši.

Razmišljamo, v kateri položaj naj vas damo, vam prija bolj nežno ali grobo, če oboje, kakšna je kombinacija. Vas lahko povlečemo za lase in s kakšno močjo?

Opazujemo vaše telo, ki se ziblje v edinem zares naravnem ritmu dveh, in si mislimo, da ste lepe in seksi ter da nočemo, da se ta ples kdaj konča.

Opazujemo vaš obraz, ki se med seksom popolnoma spremeni, je drugačen, bolj gol. Mislimo si, da ste lepe in da vam del te lepote dajemo mi.                            

Radi imamo, če med seksom tudi kaj rečete. Poznamo pa stavek, ki nam vedno povzroči paniko. V različnih variacijah obstaja, predvsem kar se tiče stokanja, gre pa nekako takole:

“O, ja, to, ja, ja’’ in zdaj tisto, kar nas zamaje: ‘’Ne še nehati, še me daj!’’

Do tega trenutka nismo vedeli, da mislimo že končati, vendar ta stavek v nas požene vse spermije proti izhodu in kar naenkrat se moramo zares boriti s tem, da ne bi že končali.

Nekaj zelo seksi stoji med temi besedami, ljubimo jih, ker očitno delamo nekaj zelo v redu, hkrati pa se jih bojimo, ker lahko povzročijo, da pademo z vas kot levi z levinj, z rjovenjem in v orgazmičnem krču.                       

Obstajajo pa moške misli, ki so žalostne in za katere si želimo, da se nikoli ne prikradejo v naše glave med seksom, ker po navadi naznanjajo, da se odnos s to žensko ne bo obnesel.

Včasih je povezava z žensko tako slaba, tako sta si različna, energija med njima tako slabo teče ali pa sta že tako naveličana drug drugega, da med seksom mislimo na stvari, ki niso povezane s trenutnim dogajanjem.

Ne mislimo več na joške, ki jih držimo v rokah, ampak na neke druge, boljše, čutnejše, kadar je zares hudo, pa niti ne mislimo več na prsi, ampak si morda sestavljamo urnik opravil za prihodnji dan. Take misli boste zaznale, čutile jih boste v obliki odsotnosti in mehaničnosti.

Misel: Orgazem

Ženski orgazem je vsekakor nekaj, kar med seksom zaposluje veliko moških možganskih celic. Želimo si, da vam pride, močno, globoko, večkrat, zaporedno, glasno. S tem smo obremenjeni.

Šele ko vam zares dobro pride, se lahko popolnoma sprostimo in se posvetimo le sebi.

Ko opazimo, da se približujete vrhuncu, ne vemo, ali naj vzdržujemo isti ritem, položaj, moč in hitrost ali naj morda kaj spremenimo glede na vaše stokanje in gibanje.

Vprašanj je nešteto, vemo samo, da nočemo, da padete s tega vala, ki vas nese proti obali mirnega orgazmičnega lebdenja.   

Ko pa orgazem zares močno odnese vaše telo, ugrizne vaše ustnice in jih nato v stoku izpusti, se navznoter potrepljamo po rami. Zadovoljni smo sami s seboj, in čeprav smo neizmerno uživali med potjo, nam je cilj zelo všeč.

Poskušamo si zapomniti, kaj točno vas je potisnilo s pečine v morje seksualne sprostitve, ker bi drugič to radi ponovili.   

Seveda pa se tudi zgodi, da vas ne pripeljemo do ključnega krika. Počutimo se kot špotniki, od katerih so vsi pričakovali zmago, tudi sami so jo obljubljali in verjeli vanjo, nato pa so izgubili. Počutimo se krive. V tem primeru smo potem še najbolj pripravljeni na crkljanje, saj se moramo z nečim oddolžiti.

To, zares se mu dogaja

Če moški niti govoriti noče o seksu, potem zagotovo ne bo govoril med seksom. Na srečo obstajajo signali, ki vam povedo vse, kar morate vedeti.

  1. Postal je rdeč

Ko je moški močno vzburjen, se kri silovito požene po žilah, kar se kaže v rdečih licih in prsih.

  1. Zenice se mu razširijo

Adrenalin teče po telesu vzburjenega moškega enako, kot če bi ga nekdo lovil, kar povzroči, da se mu oči bolj odprejo in s tem izostrijo vid.

  1. Žile izstopijo

Krvni pritisk se veča vzporedno z njegovim vznemirjenjem. Na zunaj se to najlepše vidi, ko mu žile izstopijo, kot da nameravajo zapustiti telo.

  1. Njegov ponos potemni

Bolj ko je vzburjen, več krvi se preseli v njegovo mednožje, ki zato postaja vedno bolj temno. Bolj vijoličast ko je, bližje eksploziji je.

  1. Zadržuje sapo

Ko je že čisto na koncu, bi najraje zakričal, vendar se boji, da bo izpadel kot ženska, zato so zaduši z zadrževanjem diha ali pa se zakoplje v blazino, kjer počaka, da val naslade mine.


Napisal: Simon Zajc

Preberi še: Moške najbolj moti, če po koncu ljubljenja storiš to!

Preberi tudi: Si tudi ti nezadovoljna s svojim seksualnim življenjem?