Seks horoskop: TO si tvoje znamenje želi med PREDIGRO (in vodi naravnost do potešitve!)

Na osnovi vajinih astroloških znamenj spoznajta, kaj vama je všeč v postelji in kakšna predigra vaju bo pripeljala do nepozabnega seksa!

Seks horoskop: TO si tvoje znamenje želi med PREDIGRO (in vodi naravnost do potešitve!) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 4. 2020

Astrologinja Lisa Stardust je za spletni portal HelloGiggles razkrila, po čem vsako izmed znamenj hrepeni med predigro in kaj ga v hipu vzburi.

OVEN

Ko govorimo o predigri, je pri ovnih vedno dobro raziskati erogene cone in začeti od tam naprej. "Nežno drgnjenje po glavi ga bo obnorelo," pravi Stardustova.

Morda začnita z masažo glave ali pa se srečajta pod tušem, kjer mu lahko (ali pa on tebi) umiješ lase. Nič ni narobe, če začneta od zgoraj in nadaljujeta navzdol.

BIK

Če se spustiš v romanco z bikom, imej v mislih, da temu znamenju vlada Venera, kar pomeni, da jim je všeč, če so stvari počasne in čutne.

Sprejemanje fizične senzacije in raziskovanje njenega telesa bo osebo, rojeno v znamenju bika, nedvomno obnorelo. "Dotik je za bika ultimativno čutno dejanje," pravi Stardustova. Pograbi olja in losijone ter ga dobro zmasiraj.

DVOJČKA

Dvojčki se radi pogovarjajo, kar se ne konča niti ob vstopu v spalnico. Zato se ne boj spregovoriti in jih voditi skozi svoja dejanja. "Opolzko govorjenje bo delovalo pri vsaki osebi, rojeni v znamnju dvojčkov, saj jih vzburjajo strastne besede in seksi sporočila," razlaga Stardustova.

Preberi še: Moški, med ORALNIM seksom si od vas v resnici želimo le TO! 👅

RAK

Rak se zelo rad crklja in najverjetneje bo to tista vrsta intimnosti, ki si jo bo zaželel, preden se "lotita" seksa. Ko govorimo o predigri, skušaj pred osrednjim dejanjem vključiti tudi to fizično naklonjenost.

"Crkljanje je za osebe, rojene v znamenju raka, najboljša oblika predigre, saj se želijo počutiti varne v objemu svojega partnerja," pravi Stardustova. No, pa tudi malo crkljanja po seksu ne bo prav nič škodilo! 😉

LEV

Ko govorimo o predigri, so levi precej odprtega duha, a vendar je pomembno, da so oni tisti, se jih časti na način, po katerem sami hrepenijo. "100 % partnerjeva pozornost in naklonjenost je ultimativno dejanje, s katerim lahko zapelješ leva," razlaga Stardustova.

Čeprav ni treba, da so samo oni v središču pozornosti – konec koncev je pomembna tudi druga oseba – pa bo leva neverjetno vzburilo, če se mu boš v določenem trenutku v popolnosti posvetila.

DEVICA

Za device je popolna predigra kombinacija različnih metod sproščanja. "Poljubi na uho bodo osebo, rojeno v znamanju device, obnoreli," pravi Stardustova. Malo masaže vratu prav tako ne bo škodilo. Od tukaj naprej pa kar partnerja povprašaj, česar želi, in brez obotavljanja te bo usmeril.

Te morda zanima tudi: EDINI položaj, ki žensko pripelje do orgazma v TREH MINUTAH!

TEHTNICA

Tehtnice imajo rade ravnovesje in harmonijo v prav vsem, kar pomeni tudi v seksu in vsem, kar spada zraven. Tehtnico najbolj vzburja zavedanje, da sta oba partnerja razpoložena.

"Gledanje svojega partnerja medtem, ko se začne samozadovoljevati, bo tehtnico nedvomno vzburilo," pravi Stardustova. Masturbacija v dvoje je definitivno področje, ki ga lahko raziščeš s to osebo.

ŠKORPIJON

Kot močno seksualno bitje, se škorpijon ne bo bal v svojo predigro vključiti tudi česa malo bolj sprevrženega. "Privezovanje na posteljo ali preveza čez oči je dovolj za predigro, da se škorpijon popolnoma razvname," razlaga Stardustova.

Seveda najprej preveri, če se strinja z igranjem vlog, prede nadaljuješ. Sicer pa se ne boj biti kreativna!

STRELEC

Strelec je znan po tem, da je največji pustolovec izmed vseh znamenj. In to se vsekakor lahko prenese tudi v dejanja pred seksom, med njim in po njem.

"Striptiz bo v osebi, rojeni v znamenju strelca, sprožil opolzke misli in hrepenenja," pravi Stardustova.

Priporočamo še: Resnični moški odkrito priznali, zakaj LJUBIJO analni seks

KOZOROG

Kozoroga se drži nekoliko slabši sloves, da je ves čas resen. A ko pride do predigre, so nedvomno pripravljeni za zabavo!

Najbolje je, da z osebo, rojeno v znamenju kozoroga, začneš z nečim intimnim. To bo namreč še izboljšalo njihovo izkušnjo seksa. "Zapeljiva kopel za dva bo kozorogu omogočila, da se s partnerjem poveže na globji ravni," poudarja Stardustova.

VODNAR

Elementi vizualne stimulacije bodo vodnarju med predigro zmešali glavo! "Prejemanje golih fotografij od partnerja ga bo noro vzburilo, saj so vodnarji po naravi zelo vizualni tip," pravi Stardustova.

Dodaj še nekaj žgečkljivih sporočil, medtem ko nista skupaj, in v trenutku, ko te bo videl, bo pripravljen na akcijo!

RIBI

Ribe so zelo čustvene osebe, ki hrepenijo po romantičnosti pred seksom. Poskusi z nekaj klasičnimi gestami, ki jih bodo močno cenile.

"Drgnjenje stopal in masaža telesa bo osebo, rojeno v znamenju rib, definitivno vzburila. Še posebej, če v ozadju igra zapeljiva glasba," zaključuje Stardustova.

Preberi še: Želita doživeti zares močan orgazem? Samo TOLE upoštevaj(ta)!

Priporočamo tudi: Če bosta seksala TAKO, se bo med vama ustvarila neverjetno močna vez